Situat pe marginea golfului ce ii poarta numele, Napoli este al treilea cel mai populat oras din Italia si cel mai mare oras din sudul tarii.
Orasul se afla la 2 ore mai la sud de Roma si este inundat de multe multe locuri frumoase, monumente istorice si de arta.
Orasul Napoli a fost o colonie greaca cu numele de Neapoli - noua cetate, care a intrat in scurt timp sub autoritatea romana. Dupa disparitia Imperiului Roman, orasul a rezistat invaziei lombarde si va ramane atasat Imperiului Bizantin.
La finalul secolului VI, Napoli a devenit capitala a unui ducat bizantin. In 751, odata cu caderea exarhatului de la Ravenna din care se ridicase, ducatul a devenit independent.
In 1030, pentru a putea face fata amenintarii bizantine, ducele Sergiu al IV-lea ii gazduieste pe normanzi in orasul vasal Aversa. Normanzii nu inceteaza incorporarea posesiunilor lor din Italia de Sud, iar in 1139, Roger al II-lea, primul rege al Siciliei, incorporeaza orasul in regatul sau.
Carol al II-lea al Siciliei, pierzand insula Sicilia, a facut din Napoli capitala regatului Siciliei, care este uneori numit "regatul napolitan".

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.