; &ev=PageView&noscript=1 />

Circuit cu sejur în Andalusia

Plecare cu avionul din Timișoara

3
 
Transport
Tarif
de la
 
ÔéČ1260ÔéČ
persoan─â/pachet

 

Circuit cu sejur în Andalusia

Perioada __/__-__/__/____

 

8 zile/7 nop╚Ťi

 

Andalusia – un t─ârâm al culturii, istoriei, fiestelor, naturii ╚Öi al mânc─ârii excelente. Vom putea vizita totul, de la monumente impresionante la o larg─â varietate de diferite peisaje naturale... ╚Öi vom avea ╚Öansa de a participa la diverse evenimente populare locale ╚Öi de a degusta o gam─â de diferite preparate locale. 

 

O modalitate de a descoperi cultura Andalusiei este prin explorarea monumentelor acesteia, monumente ce ╚Öi-au câ╚Ötigat titlul de sit UNESCO.

Puncte forte ale circuitului:

- în Granada vom vedea Palatul Alhambra, Gr─âdinile Generalife ╚Öi cartierul antic Albaicín; 

- în Cordoba, centrul s─âu istoric al─âturi de Marea Moschee; 

- în Sevilia catedrala, Palatul Alcázar ╚Öi Arhiva General─â a Indiilor; 

- în Jaén siturile monumentale Úbeda ╚Öi Baeza. 

Vom g─âsi o multitudine de peisaje naturale ce variaz─â de la plajele din Costa Del Sol la planta╚Ťiile extensive de m─âsline din Jaén. 

În cele din urm─â, aminti╚Ťi-v─â c─â Andalusia are o mie de arome diferite care a╚Öteapt─â s─â fie încercate. De la sherrys din Jerez (Cadiz) ╚Öi Montilla – Moriles (Cordoba) pân─â la platourile clasice de pe╚Öte proasp─ât pr─âjit cunocute sub numele de ”pescaito frito” din Cadiz ╚Öi Malaga, ╚Öunc─â de Huelva ╚Öi Cordoba, ulei de m─âsline ╚Öi alte astfel de mânc─âruri specifice precum gazpacho ╚Öi ”salmorejo” (tot un fel de gazpacho dar mai gros).

Ziua 1

Transfer din Timi╚Öoara la aeroportul din Budapesta. Zbor direct c─âtre Málaga. Sosire la Aeroportul Málaga. Întâlnire cu ghidul local în aeroport  - ne vom bucura de un tur  scurt  al  ora╚Öului Málaga al─âturi de acesta. 

Turul ora╚Öului Málaga:

Locuit de mai bine de 2000 de ani de diferite civiliza╚Ťii Mediteraneene, Málaga este în prezent un ora╚Ö ce combin─â tradi╚Ťia cu modernitatea. Întinzându-se pe sub ochiul privitor al Castelului Gibralfaro, este un ora╚Ö agitat ╚Öi plin de via╚Ť─â ticsit cu locuri frumoase precum este Alameda Principal sau promenade La Farola, în care este posibil s─â descoperim cartiere cu o puternic─â aroma andalusian─â, cum sunt El Perchel sau La Trinidad. 

Castelul Gibralfaro (secolul al XIV-lea) este al─âturat Citadelei printr-o serie de ziduri, ofer─â cele mai bune vederi c─âtre ora╚Ö, ce se deschide c─âtre mare cu portul ╚Öi promenada La Farola, una dintre principalele locuri pentru recreere ale ora╚Öului. La baza Castelului Gibralfao se afl─â Teatrul Roman ╚Öi Arena de Tauri, parte din zona istoric─â a ora╚Öului. 

În centru se afl─â Catedrala (secolele al XVII – XVIII), cunoscut─â ╚Öi ca ”La Manquita„ din cauza turnului s─âu drept nefinalizat. Acest templu foarte frumos executat în stil Renascentist, prezerv─â o serie minunat─â de capele ce con╚Ťin exemple rafinate de imagini din Andaluzia. 

În centrul vechi alte exemple proeminente de biserici sunt Santiago (secolele XV-XVIII), cu un frumos turn Mudejar; los Mártires, Sagrado Corazón ╚Öi Santo Cristo de la Salud. 

Ne continu─âm drumul c─âtre Granada unde vom ajunge seara tarziu.

Cina va fi servit─â indenpendent de fiecare, hotelul fiind înconjurat de multe restaurante. 

Petrecem noaptea în Granada la hotel 4*

Ziua 2 

Micul dejun

Vizităm Alhambra și Grădinile Generalife

Alhambra ╚Öi Generalife formeaz─â împreun─â un sit monumental impresionant, construit pe un deal de culoare ro╚Öiatic─â ce domin─â orizontul ora╚Öului ╚Öi câmpiei Granada. Alhambra a fost cândva casa sultanilor Al-Andalus, iar ast─âzi aceasta este cel mai vizitat monument al Spaniei. În fiecare an, milioane de vizitatori vin s─â admire frumese╚Ťea rafinat─â a numeroaselor sale terase ╚Öi gr─âdini. Totul în Alhambra a fost conceput pentru a atinge perfec╚Ťiunea: de la vechiul ”Alcazar”, sau fort─ârea╚Ťa militar─â, pân─â la Palatele Regale Nasrid, decorate cu tencuial─â ╚Öi ╚Ťigl─â, cu inscrip╚Ťii din Coran ce invoc─â ideea de Rai de P─âmânt. Celebrul Patio de los Leones sau camera de la Sultana sunt exemple ale acestei arhitecturi poetice care hr─âne╚Öte imagina╚Ťia. Pe lâng─â decorare sa sofisticat─â, apa este un element fundamental, mereu prezent ╚Öi folosit în acest sit ca ╚Öi cum aceasta ar fi un ultim instrument arhitectural. ╚śoapta apei proaspete din numeroasele fântâni ale Alhambrei creeaz─â un microclimat interior rece: ve╚Ťi observa diferen╚Ťa de temperatur─â dintre acest loc ╚Öi restul Granadei. Lâng─â palate, pe versan╚Ťii ”Cerro del Sol” (Dealul Soarelui) ve╚Ťi g─âsi Gr─âdinile Generalife. Situl este înconjurat de gr─âdini ferite ce confer─â o senza╚Ťie de pace ╚Öi calm, cu o abunden╚Ť─â de diferite flori ale c─âror parfum te va cople╚Öi. Aici merit─â s─â v─â a╚Öeza╚Ťi, s─â v─â odihni╚Ťi ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi de tonurile str─âlucitoare ale luminii ce se reflect─â într-o serie de elemente decorative cu ap─â.  

Intrarea la Complexul Alhambra este inclus─â.

Dup─â-amiaza timp liber. Cina pe cont propriu, hotelul este înconjurat de multe restaurante locale. Cazare hotel 4* in Granada 

Ziua 3

Micul dejun

Plecarea c─âtre Cordoba unde urmeaz─â s─â ne petrecem toat─â ziua.

Vizit─âm Moscheea ╚Öi Cartierul Evreiesc 

Marea Moschee, simbol universal al patrimoniului maur din Spania ╚Öi una dintre  extraordinarele  opere de art─â din istorie, se afl─â în Cordoba. Admira╚Ťi aceast─â bijuterie arhitectural─â - un spa╚Ťiu unic alc─âtuit din forme, lumin─â, coloane ╚Öi culori, unde ve╚Ťi sim╚Ťi toat─â splendoarea anticului Al-Andalus. Este un sit desemnat al Patrimoniului Mondial. Frumuse╚Ťea, noble╚Ťea ╚Öi perfec╚Ťiunea sa fac din aceasta una dintre cele mai impresionante opere de art─â din lume. Privi╚Ťi în interiorul Marii Moschei pentru o experien╚Ť─â unic─â ╚Öi interesant─â. Atmosfera sa te va înconjura cu magie, te va duce înapoi în vremuri de splendoare trecut─â. Descoperi╚Ťi cele peste 500 de coloane care sus╚Ťin ╚Öiruri de arcade, care alc─âtuiesc o p─âdure de perspective ciudate ro╚Öii ╚Öi negre, lumin─â ╚Öi form─â - un labirint fascinant, f─âr─â precedent. În timpul vizitei noastre vom fi uimi╚Ťi de u╚Öi somptuoase, cupole, camere cu decor uluitor, piese de marmur─â sculptate care sunt adev─ârate opere de art─â, mozaicuri, pl─âci, tablouri...

În─âuntru, în centrul p─âdurii sale de coloane, se ridic─â brusc o mare catedral─â cre╚Ötin─â. Construc╚Ťia sa a început în secolul al XVI-lea în cadrul Marii Moschei ╚Öi este o minune arhitectural─â în sine, cu o gam─â de stiluri diferite care merg de la gotic la baroc. O alt─â mo╚Ötenire musulman-hispanic─â este cartierul evreiesc, care merge de la moschee pân─â la ziduri ╚Öi Poarta Almodovar. Este alc─âtuit─â dintr-o re╚Ťea de str─âzi înguste cu fa╚Ťade v─âruite în alb, împodobite cu gresie ╚Öi gratii la geamuri. În acest cartier se afl─â Plazuela de las Flores, precum ╚Öi casa Ducilor de Medina Sidonia ╚Öi Sinagoga, singura care mai st─â în picioare în ora╚Ö. Continu─âm c─âtre Sevilia Dup─â-masa timp liber

Cina pe cont propriu, hotelul este înconjurat de multe restaurante locale. 

Noaptea o vom petrece la Sevilia hotel 4*

Ziua 4

Micul dejun

Turul orașului Sevilia

Multe culturi diferite au fost prezente în istoria ora╚Öului Sevilia. Mo╚Ötenirea sa s-a format timp de secole, patrimoniul cultural, monumental ╚Öi artistic pe care îl putem admira pe str─âzile ╚Öi muzeele sale. Sevilia este o provincie plin─â de nuan╚Ťe, ╚Öi este m─ârturie a fuziunii culturilor între popoare: tartesieni, iberici, arabi ╚Öi cre╚Ötini au fost prezen╚Ťi în cele ╚Öase zone ale regiunii, de la Vía de la Plata (Drumul Argintului) ╚Öi nordul Sierra Norte pân─â la zona Guadalquivir-Donana, El Aljarafe, La Campina ╚Öi lan╚Ťul sudic Sierra Sur. Exist─â cele cinci C─âi Verzi care traverseaz─â Sevilla ╚Öi celelalte zone protejate. În plus, exist─â m─âiestrie bogat─â, s─ârb─âtori ╚Öi obiceiuri populare. Ca s─â nu mai vorbim de buc─ât─ârie, flamenco, muzee, tauri, cai... Toate acestea fac din provincia Sevilia un loc de neuitat.

Dup─â-masa timp liber

Intrările la Catedrală, Giralda și Alcazar sunt incluse.

Cina pe cont propriu, hotelul este înconjurat de multe restaurante locale. 

Noaptea o vom petrece la Sevilia hotel 4*

Ziua 5 

Micul dejun

Jerez & Cardiz – jum─âtate de zi

Dup─â doar o or─â de plimbare, vom începe excursia cu un tur ghidat al Catedralei Vinului, numit─â dup─â calitatea înalt─â a vinurilor sale. Vom încheia vizita degustând câteva dintre produsele sale. În continuare, ne vom îndrepta c─âtre un spectacol ecvestru unic în care caii andaluzieni vor dansa în timp ce sunt c─âl─âri╚Ťi. Excursia continu─â spre Puerto de Santa María unde ve╚Ťi avea timp liber pentru a v─â bucura de prânz înainte de a urca la bord pentru a traversa golful. Odat─â ajun╚Öi în Cadiz, cel mai vechi ora╚Ö din Europa de Vest, ne vom bucura de vederi minunate din autocar în timp ce trecem prin ora╚Ö. Încheiem astfel ziua noastr─â aici ╚Öi ne vom întoarce la Sevilia.

Cina pe cont propriu. Petrecem noaptea în Sevilia la hotel 4*

Ziua 6 

Micul dejun

Plecare c─âtre Ronda 

Vizit─âm Ronda

Acest ora╚Ö din regiunea Málaga se afl─â pe ambele p─âr╚Ťi ale râului Tajo de Ronda, un defileu îngust de peste 150 de metri adâncime. Cel╚Ťii, fenicienii, romanii ╚Öi arabii au locuit cu to╚Ťii aceste meleaguri, care au fost recucerite de monarhii catolici. Cartierul istoric, care aminte╚Öte de epoca arab─â ╚Öi cu un aspect medieval este împr─â╚Ötiat la sud de Guadalevín, în timp ce Ronda, mai modern─â, partea care a luat na╚Ötere dup─â secolul al XVI-lea, se desf─â╚Öoar─â la nordul cursului acestui râu. Mai multe poduri unesc cele dou─â jum─ât─â╚Ťi ale unuia dintre cele mai interesante ora╚Öe de pe traseul Satelor V─âruite, în inima dealurilor Ronda, la doar câ╚Ťiva kilometri de Costa del Sol. O lucrare religioas─â major─â este Santa María la Mayor, unde tr─âs─âturile arabe ╚Öi cre╚Ötine se combin─â. Pe locul unui vechi templu roman, arabii au construit Moscheea Principal─â din Ronda în secolul al XIII-lea. Din aceast─â perioad─â se p─âstreaz─â arcul mihrab, decorat cu stucaturi, ╚Öi minaretul, transformat în clopotni╚Ť─â. În secolele urm─âtoare, interiorul s─âu a fost îmbog─â╚Ťit cu decora╚Ťiuni renascentiste ╚Öi baroce, a╚Öa cum se poate admira în capela principal─â, cor ╚Öi altare. Stilul mudejar, cu stucaturi ╚Öi arcade de potcoav─â, poate fi v─âzut clar în minaretul San Sebastián, folosit ulterior pentru cultul cre╚Ötin. O alt─â mo╚Ötenire musulman─â sunt b─âile arabe, de pe malul râului. Ele dateaz─â din secolul al XIII-lea ╚Öi sunt foarte bine conservate. Un alt loc important din Ronda este Plaza de toros de Ronda, cel mai vechi ring de tauri din Spania care este înc─â folosit, de╚Öi rar. A fost construit─â în 1784 în stil neoclasic de c─âtre arhitectul José Martin de Aldehuela, care a proiectat ╚Öi Puente Nuevo.

Intrările incluse la Catedrală, Arena de Tauri și Casa Don Bosco

Continu─âm spre Torremolinos.

Cina ╚Öi cazare  la hotel 3*.

 Ziua 7 

Mic dejun

Ziua liber─â.

Cina și noaptea la hotel 3*.

Ziua 8

Mic dejun

Transfer la aeroport

 

 

  

Tarif 1260 € /pers. 
supliment de single 280 €

Tariful include:

- bilet de avion zbor direct Budapesta -Malaga si retur

- transfer Timisoara-aeroport Budapesta si retur

- 2 nopti cazare hotel 4* cu mic dejun in Granada

- 3 nopti cazare hotel 4* cu mic dejun in Sevilia 

- 2 nopti cazare hotel 3* cu demipensiune in Torremolinos

- transport  autocar de lux pentru întregul tur

- transfer de plecare de la  Hotel Torremolinos  la  aeroportul din Malaga

- ghid local vorbitor de limba engleza pentru  toate vizitele locale în Málaga, Sevilla, Cordoba, Granada, Jerez, Cadiz ╚Öi Ronda

- intr─âri pentru obiectivele turistice: Catedrala Ronda, Arena de Tauri ╚Öi Casa Don Bosco; Complex Alhambra, Moschee ╚Öi Sinagog─â din Cordoba; Catedrala ╚Öi Giralda cu Alcazarul Regal din Sevilla

- toate taxele incluse.

- înso╚Ťitor de grup din partea agen╚Ťiei

Tariful nu include:

- mesele de cina unde nu sunt men╚Ťionate ca incluse

- mesele de prânz

- asigurarea medicală și storno

- intr─ârile care nu sunt men╚Ťionate în program ca fiind incluse

- supliment de single 280 €

 

Not─â*

 Tariful este valabil pentru un  grup de minim 20 pl─âtitori

 Pentru un grup între 15-20 pl─âtitori se achit─â în plus 110 /pers.

* Ne rezerv─âm dreptul de a recalcula tariful, în cazul cre╚Öterii semnificative a pre╚Ťurilor carburan╚Ťilor, fa╚Ť─â de momentul când a fost lansat programul.

 

  Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC FANTASY TRAVEL SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

 

Rezerv─â acum

You must agree to the conditions for processing your personal data.