; &ev=PageView&noscript=1 />

Festivalul Cârnatului Csabai de la Bekescsaba

Plecare din Timișoara și Arad

 
Transport
Tarif
de la
 
ÔéČ3083ÔéČ
persoan─â

 

Fantasy Travel v─â propune:

Festivalul Cârna╚Ťilor Csabai de la Bekescsaba!

Plecare __/__/____ din Timișoara cu preluare din Arad

 

Plecare la ora 09:00 de la Casa ”Adam Muller Guttenbrunn”, str.Gheorghe Laz─âr nr.10-12 pe ruta Timi╚Öoara – Arad – Bekescsaba.

Bekescsaba (în român─â Bichi╚Öciaba) este un or─â╚Öel cu o popula╚Ťie de aproximativ 61.000 de locuitori, localizat în sud-estul Ungariei, la doar doar o arunc─âtur─â de b─â╚Ť de grani╚Ťa cu România.

Înainte de a merge la Festivalul Cârna╚Ťilor Csabai ne vom bucura de un tur pietonal în centrul ora╚Öului în care vom putea admira: Strada Andrasy, Biserica Evanghelic─â (cea mai mare biseric─â evanghelic─â din Europa Central─â), Prim─âria ora╚Öului Bekescsabaa, Muzeul Munkacsy Mihaly, cl─âdirea Teatrului Jokai, Biserica Romano-Catolic─â, Pia╚Ťa Korzo ╚Öi Pia╚Ťa Kossuth.

Muzeul Munkacsy Mihaly, a fost înfiin╚Ťat în anul 1899 îns─â cl─âdirea actual─â a fost contruit─â în 1913 în stil clasicist. Acesta g─âzduie╚Öte mai multe expozi╚Ťii permanente ╚Öi unele temporare, una dintre acestea fiind Armata de Teracot─â ce poate fi admirat─â  în acest muzeu pân─â la data de 30.10.2022. Muzeul poart─â numele unui cunoscut pictor.  

Bekescsaba este cunoscut─â pentru Cârna╚Ťii Csabai, delicates─â pe care o vom putea savura ╚Öi noi la Festivalul Cârna╚Ťilor.

Program sâmb─ât─â, 22.10.2022

Cortul Mokry

-09:00-17:00: muzica și atmosfera plăcută vor fi asigurate de trupa Tutti Party;

-10:00: Competi╚Ťia Interna╚Ťional─â de Fr─âmântare a Cârna╚Ťilor;

-11:30: Tamas Mahovics și trupa sa de dansuri;

-17:00: Anun╚Ťarea rezultatelor în urma Competi╚Ťiei Interna╚Ťionale de Fr─âmântare a Cârna╚Ťilor;

-18:30: AUREVOIR (muzic─â live).

Hala

-09:00-17:00: muzica și atmosfera plăcută vor fi asigurate de trupa Mediterran;

-10:00: Competi╚Ťia Interna╚Ťional─â de Fr─âmântare a Cârna╚Ťilor;

-17:00: Anun╚Ťarea rezultatelor în urma Competi╚Ťiei Interna╚Ťionale de Fr─âmântare a Cârna╚Ťilor;

Scena de afar─â

-10:00: Atmosfer─â de festival;

-11:00: Heart Tunes (muzic─â live);

-14:00: NAV Spectacol Canin;

-15:00: MCC Academia de Dezbateri – Argumenteaz─â la cel mai înalt nivel!

-18:00: ToBenZo (muzic─â live).

T─âierea porcului

-11:00: Demonstra╚Ťie T─âierea Porcului – Csabai Sausage Club

-14:00: Prezentare T─âierea Porcului – Csabai Sausage Club

Sursa foto: https://bekescsaba.hu/galeria; https://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/ro/programok/bekescsaba; https://visitbekescsaba.com/hu/l/munkacsy-mihaly-muzeum   

 

Tarif: 150 lei/persoan─â

 

Tariful include:

-      Transport autocar/microbuz conform normelor UE (în func╚Ťie de num─ârul de persoane înscrise);

-      Ghid înso╚Ťitor din partea agen╚Ťiei.

Tariful nu include:

-      Masa de prânz;

-      Biletul de intrare la festival: 4000 forin╚Ťi/persoan─â (aprox.48 lei);

-     Biletul de intrare la Muzeul Munkacsy Mihaly: 2300 forin╚Ťi/adult (aprox.28), discount pentru persoanele între 6-26 ani, între 62-70 ani: 1200 forin╚Ťi (aprox.15 lei), copii sub 6 ani gratuit;

-      Alte cheltuieli de natur─â personal─â.

Not─â*:

*Tariful este valabil pentru grup de minim 30 de persoane. În cazul în care vor fi mai pu┼úini participan┼úi, tariful se poate recalcula sau se va reprograma excursia.

* Ne rezerv─âm dreptul de a recalcula tariful, în cazul cre╚Öterii semnificative a pre╚Ťurilor carburan╚Ťilor, fa╚Ť─â de momentul când a fost lansat programul.

*Ghidul are voie sa modifice programul turistic fara a schimba structura acestuia.

*Acte necesare:

- minorii sub 18 ani neînso╚Ťi╚Ťi de p─ârin╚Ťi trebuie s─â aib─â acordul notarial al p─ârin╚Ťilor

 - carte de identitate sau pa╚Öaport

 

 

Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC Alltur SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

 

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

Rezerv─â acum!

Pentru a putea continua cu cererea este necesar s─â accepta╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile.