VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Brazilia este cea mai mare si mai influenta tara din America de Sud si ocupa aproape jumatate din continent. Este unul dintre cei mai mari giganti economici din lume si un stat adorat pentru profesionistii in fotbal, productia de cafea si muzica specifica, precum samba si bossa nova. Doua treimi din populatia Braziliei locuieste in zonele de pe coasta, asta insemnand ca viata se desfasoara pe plaja, atat pentru localnici, cat si pentru turisti. Oamenii sunt esenta acestei tari si, in timp ce Brazilia adaposteste o multitudine de grupuri etnice cu diveste statuturi economice, exista cateva caracteristici pe care le au toti locuitorii, cum ar fi energia si pasiunea.
Brazilienii se bucura de petreceri indiferent de situatie. Rio este destinatia cea mai fierbinte, in special in timpul carnavalului. Dansatorii isi expun maiestria, muzica rasuna si temperaturile de vara cresc. Trupuri de toate varstele, culorile si marimile coloreaza plajele sarutate de soare Copacabana si Ipanema. Peisajul Braziliei este la fel de divers precum locuitorii sai. Putini turisti se aventureaza mai departe de plaje, insa o calatorie in interiorul continentului va arata o tara diferita, care are o multime de lucruri interesante de oferit vizitatorilor. Pe langa cea mai mare padure tropicala din Amazon, Brazilia se bucura si de taramurile umede bogate in viata salbatica din Pantanal, canioanele si pesterile din Chapada Diamentina si Padurea Atlanticului, care tine pe cea mai mare parte a coastei Braziliei.
Populatia Brazilia este un amestec ce include indigeni, descendenti ai sclavilor din Africa si urmasi ai colonistilo reuropeni. Aceasta varietate se reflecta in mancarea, arhitectura, muzica si cultura Braziliei. Tocmai aceasta diversitate de locuri, oameni si traditii, face ca Brazilia sa fie una dintre cele mai interesante destinatii turistice.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.