VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Caorle este un oras de coasta din provincia Venetiei, aflat intre estuarele Livenza si Lemene. Istoria asezarii inainteaza in timp pana in primul secol I Hr., alaturi de celelalte asezari din laguna Venetiei. In timpuri romane Caorle era un port natural ce deservea Julia Concordia din apropiere.
Astazi Caorle ofera vizitatorilor o imagine incantatoare, atat dinspre mare cat si dinspre uscat. Clopotnita cilindrica din secolul XII si catedrala romanesca foarte veche pot fi vazute in fata stancii, iar vechiul oras de pescari de-a lungul stancii ofera casute in culori pastelate, alei venetiene si mici piatete. Aceste atractii sunt unice in aceasta zona si au facut coasta venetiana renumita in lumea intreaga. Coasta Caorle, Porto S. Margherita si Duna Verde au 15 km de plaja inclinata lin spre marea albastra. Aici veti gasi sezlonguri si umbrele de plaja, cabine si dusuri, campinguri si sate de vacanta.
Aveti la dispozitie si centre comerciale, magazine traditionale, gelaterii elegante, restaurante tipice, pizzerii, discoteci si terase pe plaja. In Caorle istoria si traditia se reflecta in obiceiurile de zi cu zi ale locuitorilor, modeland caracterul si modul de viata al acestora. Festivalul corabiilor "bragozzi", Caorlevivistoria si festivalul Fraima sunt evenimente care evoca trecutul drag locuitorilor, sarbatorit cu costume istorice si folclor. 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.