VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Cesme - Çeşme - este un mic oras din varful peninsulei care formeaza Golful Izmir. Cesme (çeşme) inseamna "fantana" sau "izvor" in limba turca, orasul fiind numit astfel datorita izvoarelor si bailor termale din jur, mai ales in districtul Ilica.
Cesme si Ilica sunt statiuni care merita sa fie vizitate, datorita plajelor cu nisip alb, a apei albastre si a diverselor facilitati pentru turisti. Ilica se afla in centrul catorva zone turistice. Vizitati si si statiunile termale si de relaxare Portul Sifne Pasa, Buyuk Liman, Alacati si Golful Boyalik. In Cesme se pot practica aproape toate sporturile de apa. Alacati aflat la 10km de Cesme este locul cel mai bun pentru wind surfing din toata Turcia.
In Cesme sunt facilitati excelente de cazare, iar viata de noapte este atractiva. Castelul Cesme gazduieste Festivalul International de Muzica si Mare Çeşme. Castelul a fost construit in 1508 de sultanul otoman Bayazit. Castelul construit in stil traditional otoman adapostreste artefacte descoperite la Erythrai.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.