; &ev=PageView&noscript=1 />

Cuba, circuit cu sejur în Varadero

Plecare din Timișoara

4
 
Transport

 

Circuit în Cuba cu sejur în Varadero

Perioada __.__.-__.__.2023/10 zile/9 nopti

 

Punctele  forte ale circuitului

-Havana - Orașul Coloanelor (Ciudad de las Columnas)

-Fabrica de Trabucuri, una dintre cele mai mari si mai vechi fabrici de trabucuri din Cuba

Cabaretul Tropicana este cel mai faimos cabaret din Cuba.

Parcul Nacional Viñales -patrimoniu UNESCO

-Trinidad - sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și unul dintre cele mai fermecătoare orașe din Cuba.

Cienfuegos este cunoscut drept „ Perla Sudului Cubei

- Valea Morilor de Zahăr cu vechi plantații de zahăr

- Santa Clara este capitala provinciei cubaneze Villa Clara

Varadero -simbolul Cubei, una dintre cele mai frumoase statiuni din Cuba 

Ziua 1

Transfer din Timișoara către aeroportul din Budapesta. Decolare spre Havana cu escală la Paris. Sosire pe Aeroportul Internațional Jose Marti din Havana. Întâlnire cu reprezentantul agenției și cu ghidul local. Transfer privat cu autocarul A/C la Hotel 5 * în Havana. Sosire la hotel / cocktail de bun venit și cazare. Seara liberă la dispoziția dvs.

Ziua 2

Mic dejun la hotel. O zi întreagă în Havana. Plecăm  în turul orașului Havana pentru a vizita FABRICA DE TRABUCURI și zonele metropolitane și moderne ale orașului, inclusiv Universitatea din HavanaPiața Revoluțieihotelul Nacional, celebra promenadă pe malul mării „Malecón”, oficial Avenida de Maceo, esplanadă (alee) largă, care se întinde pe 8 km  de-a lungul coastei din Havana.  Ne vom opri în partea colonială a orașului, trecând pe lângă Clădirea Capitoliului Național, Teatrul Mare din Havana, Bulevardul „El Prado”, fostul Palat Prezidențial și Parcul Central. Turul va continua pe jos prin partea istorică și colonială a Havanei Veche, declarată de UNESCO sit al Patrimoniului Mondial în 1982, unde vom vizita Piața Catedralei, Piața San Francisco de AsisFaimoasa Piață a Armelor (Plaza de Armas) din Havana Veche, cea mai veche Piață a orașului, Hotelul Ambos Mundos o atracție turistică faimoasă deoarece a fost casa scriitorului popular Ernest Hemingway timp de șapte ani; El Floridita este un restaurant istoric de pește și un bar de cocktailuri din partea mai veche a HavaneiLa Bodeguita del Medio este un restaurant-bar din Havana. Bodeguita pretinde că este locul de naștere al cocktail-ului Mojito, preparat în bar încă de la deschiderea sa în 1942. Prânzul se va servi  la restaurantul local din zona Havana Veche  cu o băutură locală inclusă. După prânz, grupul va avea timp liber pentru a face cumpărături la piața de artizanat. De la 19.00-22.00 cină tip bufet la hotel (contra cost). Seara liberă la dispoziția dvs. sau opțional o seară de  SHOW PARISIEN CABARET la Hotel Nacional de Cuba. Parisien Cabaret oferă Marele Spectacol „Cubano, Cubano”.  Este o fuziune a culturilor indoamericane, hispanice și africane, care a condus la cultura cubaneză. Tarif informativ 55 € / pers. Tariful  include:  1 cocktail de bun venit, participare la spectacol și transfer de la hotel dus-întors. Cazare la hotel de 5*.

Ziua 3

Mic dejun. Tur cultural al Havanei. Ora 10.00 – plecăm de la Hotel Parque Central cu mașini americane retro pentru o plimbare pe Malecon pentru a ne bucura de atmosfera cu totul specială a Havanei, turul se va încheia pe Aleea Hammel. De aici vom continua vizita pe Aleea Hammel – aici veți vedea un proiect comunitar ce promovează arta, muzica și cultura. Faceți cunoștință cu artiști afro-cubanezi pentru a observa și a vă conecta de aproape cu scena artistică înfloritoare.  Ora 12.00 – vom face o plimbare prin zon rezidențială Miramar, cartier ce încă își pătrează aerul de exclusivitate de dinaintea revoluției. Casele frumoase de aici sunt în prezent folosite ca ambasade, birouri comerciale și dezvoltare a turismului.  În vestul Havanei vizitați locuința – studio – galerie de artă a lui Jose Fuster, și proiectele sale comunitare de artă. Pe parcursul a 15 ani, cunoscutul artist Jose Foster a transformat vechiul sat de pescari Jaimanitas într-o operă de artă, răspândind mai apoi ceramica sa colorată în tot orașul. El și-a decorat casa, parcurile, clinicile, casele private și centrele comunitare și a dedicat lucrări mari personalităților cubaneze și internaționale. Gazdele noastre ne vor întâmpina cu un cocktail cubanez și ne vor explica istoria Casei Fuster (unde trăiește și lucrează artitul) și proiectele comunitare. Participanții pot vizita curtea, inclusiv atelierul și galeriile artistului. De asmenea, vor exista oportunități de a discuta cu membrii comunității despre impactul proiectului asupra cartierelor orașului. 13.00 – plecare spre Castelul Morro peste Golful Havana pentru a vă bucura de un prânz special la Restaurantul La Divina Pastora. Restaurantul este poziționat într-un cadru inedit, chiar în spatele tunurilor mari de sub Fortaleza, El Morro Castell, lângă apă, la Golful Havana, cu vedere câtre cartierul vechi al orașului. Meniu cu băutură de bun venit, meniu cu 3 feluri și  băutură de bun venit la prânz. 15.30 – lecție de dans Salsa de o oră. 16.30 – transfer înapoi la hotel. De la 19.00-22.00 cină tip bufet la hotel (contra cost). După cină transfer la Cabaret Tropicana pentru a vă bucura de spectacol. sau opțional vizită la TROPICANA CABARET. Cabaretul Tropicana este cel mai faimos cabaret din Cuba. Deschis în 1931, este cunoscut sub numele de „Paradisul sub stele”. Înconjurat de vegetație luxuriantă, vă puteți bucura de un spectacol strălucitor cu peste 200 de cântăreți, dansatori, muzicieni și vocaliști. Oferta include: scaune preferenţiale, spectacol, băutură de bun venit (cava), transport (transfer dus-întors),  ¼ de sticlă de Havana Club Añejo Rum cu un coca-cola cubanez per persoană. Tarif informativ  95  EUR per persoană. După specatcol transfer înapoi la hotel.

Ziua 4

Mic dejun la hotel. Plecare spre Valea Viñales,  o depresiune carstică din Cuba. Valea are o suprafață de 132 km 2 și este situată în munții Sierra de los Órganos (parte din lanțul Guaniguanico), chiar la nord de Viñales în provincia Pinar del Río . În 1999, valea a fost înscrisă pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO ca peisaj cultural datorită utilizării tehnicilor tradiționale de cultivare a tutunului. Ne  vom opri la punctul de belvedere „Los Jasmines” pentru a admira peisajul unic și pitoresc al văii Mogotes, precum și formațiunile sale stâncoase de vârf plasate capricios de natură. Turul continuă cu autocarul  către „La Cueva del Indio”, o veche locuință indigenă situată la 5,5 km nord de Viñales și aproape de orașul San Vicente, într-unul dintre cele mai importante sisteme de peșteri din Cuba. Peștera a fost găsită în 1920 de un țăran pe nume Juan Díaz și de atunci a primit numeroase vizite. Aici vom avea o experiență incontestabil de interesantă, anume, de a naviga cu bărci tradiționale de-a lungul unui râu subteran aflat sub Munții Haystack Hilllock. Prânzul îl vom servi la un restaurant local, cu o băutură inclusă. Aici grupul va avea parte de o mâncare delicioasă creolă (un mix al diferitelor culturi din New Orleans, cea europeană, cea africană și nativ americană). După prânz, vom vizita Murala PreistorieiUimitoarea Mural de la Prehistoria este pictată pe peretele Pita mogote din Sierra de los Órganos, la 4 km vest de orașul Viñales, în vestul Cubei. Lucrarea minunatei murale preistorice a început în 1961 după proiectul lui Leovigildo González Morillo, care și-a dobândit cunoștințele în principal din învățăturile celebrului artist Diego Rivera. Pictura murală are o lungime de 120 m, fiind una dintre cele mai mari picturi în aer liber din lume și a fost nevoie de patru ani și douăzeci de oameni pentru a o finaliza. Întoarcere la Havana. Seara liberă, la dispoziția dvs. De la 19.00-22.00 cină tip bufet la hotel (contra cost).

Ziua 5

Mic dejun la hotel. HAVANA - CIENFUEGOS- TRINIDAD

Plecarea spre Trinidad, cu oprire  în orașul Cienfuegos pentru a vizita frumusețea centrului său istoric, care i-a adus orașului Cienfuegos numele de „perla sudului”.  Orașul Cienfuegos păstrează unul dintre cele mai omogene centre urbane din CubaEste plin de fațade clasice și coloane zvelte care oferă o atmosferă ce amintește de Franța din secolul al XIX-lea, care a inspirat-o. De fapt, orașul a fost fondat în 1819 de un emigrant francez, don Luis D'Clouet. Cienfuegos este cunoscut drept „ Perla Sudului Cubei ” și nu este o surpriză, deoarece acest mic oraș a reușit să seducă călătorii din întreaga lume. Călătorii vin să vadă amestecul elegant dintre spiritul său francez cultivat și stilul său primitor din Caraibe. În golful propriu-zis se poate citi o pancartă pe care scrie „ Orașul care îmi pace cel mai mult ”, citând cuvintele celebrului cântăreț Benny Moré. Vizităm Parque Jose Marti, piața principală mărginită cu clădiri reprezentând cele mai bune exemple de arhitectură ale orașului datând din secolele XIX și XX, teatrul Tomas Terry, Palacio Ferrer și Palacio de Valle, clădire remarcabilă construită între 1912 și 1917. Parcul José Martí, declarat Monument Național, este parcul central al orașului Cienfuegos și este situat în ceea ce a fost cândva Plaza de Armas a orașului. De menționat că în acest loc a fost ridicată în 1957 răscoala populară împotriva lui Batista. Prânz la un restaurant local cu o băutură inclusă. Continuăm calatoria spre Trinidad. Tur al orașului Trinidad, declarat de UNESCO patrimoniu mondial în 1988. Trinidad  este un oraș din provincia Sancti Spíritus din  centrul Cubei. Împreună cu Valle de los Ingenios din apropiere, este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO din 1988, datorită importanței sale istorice ca centru al comerțului cu zahăr în secolele al XVIII-lea și al XIX-lea. Trinidad este unul dintre cele mai bine conservate orașe din Caraibe de pe vremea când comerțul cu zahăr era principala industrie din regiune. Orașul este una dintre cele mai frumoase și mai autentice așezări coloniale din Cuba, a fost al 3-lea oraș fondat de coroana spaniolă în Cuba de Diego Velázquez în amul 1514. Astăzi este considerat un oraș-muzeu cu o magnifică moștenire arhitecturală colonială din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea. În special străzile sale înguste pietruite, clădirile restaurate frumos, bisericile maiestuoase și curțile fantastice, care îi conferă acea atmosferă tipic colonială.  Sosire și cazare la hotel 4 * în Trinidad. Cocktail de bun venit. Seara liberă la dispoziția dvs.

Ziua 6

Mic dejun la hotel.

TRINIDAD -SANTA CLARA – VARADERO

Tur de o jumătate de zi în orașul Trinidad. Turul va include vizite la Muzeul Romantic, care descrie stilul de viață și designul arhitectural al trecutului colonial al Trinidadului  și La Canchanchara, o casă veche datând din Secolul al XVIII-lea, unde putem degusta un cocktail unic de rom Trinidad, făcut cu suc din trestie de zahăr. La Canchanchara este una dintre cele mai vechi clădiri din Trinidad, aceasta combinând stiluri arhitecturale din secolele al XVIII-lea și al XX-lea. Acolo se poate bea Canchánchara, băutura tradițională a armatei de eliberare din secolul al XIX-lea, făcută din apă, lămâie, miere și lichior de trestie de zahăr, care vă va oferi energia de a dansa și de a vă bucura de ritmurile cubaneze găsite în acest loc.  Prânz în restaurantul Plaza Mayor cu o băutură inclusă. Plecare spre Santa Clara trecând pe lângă Valea Morilor de Zahăr cu vechi plantații de zahăr și Turnul Iznaga. Această vale istorică, ca și Trinidad, este un sit al Patrimoniului Mondial al UNESCO. Continuați spre Santa Clara, locul de odihnă final al „Che” Guevara. La sosire vizitarea mausoleului și muzeului dedicat vieții sale extraordinare (Mausoleul se închide la ora 16.00). În continuare va avea loc un scurt tur de orientare al orașului, inclusiv trenul blindat care a fost atacat în momentele decisive ale Revoluției cubaneze. Santa Clara este capitala provinciei cubaneze Villa Clara. Este situat central în provincie și în Cuba. Santa Clara este al cincilea cel mai populat oraș cubanez, cu o populație de aproape 250.000 de locuitori. Continuare spre plaja Varadero. Sosire la HOTEL 5*, cocktail de bun venit. Cazare  All Inclusive.

Ziua 7

Zi liberă pentru plajă sau excursii opționale. Cazare cu All Inclusive

Ziua 8

Zi liberă pentru plajă sau excursii opționale. Cazare cu All Inclusive

Ziua 9

Zi liberă pentru plajă sau excursii opționale. Cazare cu All Inclusive

Ziua 10

Mic dejun la hotel.

În jurul orei 11.00  Plecare spre aeroportul din Havana pentru a lua zborul spre Europa.

 

 

 

Tarif 2625 € /pers loc în cameră dublă sau triplă

Supliment de single 385 € 

 

Tariful include:

- bilet de avion Budapesta - Paris-Havana și retur;

- transfer Timișoara -aeroport Budapesta și retur;

- transfer aeroport Havana - hotel;

- transport cu autocarul de lux cu aer condiționat pe parcursul circuitului;

- servicii de ghid local în timpul turului / mai puțin în Varadero;

- asistență turistică din partea agenției locale în Havana și VARADERO;

- însoțitor de grup din partea agenției;

- vizite locale conform programului pe zile;

- 4 nopți de cazare cu mic dejun în Havana, hoteluri  5*;

- 1 noapte cazare cu mic dejun  în Trinidad, hotel 4*;

- 4 pranzuri  cu o băutură locală inclusiva in Havana si Trinidad;

- 4 nopti cazare  All Inclusive în Varadero hotel 5 *;

- taxa viza Cuba  30 EUR per persoană.

Tariful nu include

- cine la hoteluri, se pot oferi la 25 EUR / persoană / cină la hotel din Havana sau Trinidad (fără băuturi incluse);

- băuturi suplimentare în timpul cinelor la hotel sau în timpul prânzului în timpul excursiilor;

- bacșișuri aprox 40 €$/pers pentru șoferi și ghizi locali;

- Show la Cabaretul Tropicana, tarif informativ 90 EUR/pers.;

- Show la Cabaretul Parizian, tarif informativ 45 EUR/pers.;

- excursii opționale în Varadero: croazieră de o zi cu catamaran – tarif informativ 75 EUR/pers., safari cu jeep-ul – tarif informativ 95 EUR/pers.;

- asigurare medicală.

 

 Condiții de intrare în Cuba din 04.04.2022:

- completarea unei Declarații de Sănătate sau obținerea în avans a unui cod QR disponibil pe pagina: https://dviajeros.mitrans.gob.cu/ 

La 4 aprilie 2022, autorităţile cubaneze au decis eliminarea cerinţelor de prezentare la frontieră a unei scheme complete de vaccinare, precum și a testului PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Cuba. Decizia a fost luată ţinând cont de situaţia epidemiologică internațională și națională, precum şi de nivelul de imunizare atins în Cuba. Link: https://www.mae.ro/travel-conditions/3689 

Condiții de rezervare

- avans 1000 eur la inscriere

- diferența cu 30 zile înainte de plecare 

- daca sunt mai putin de 30 zile pana la plecare, la inscriere se achita tariful integral.

  *Tariful este valabil pentru un grup de 20 persoane. Pentru un grup de 15-19 persoane, tariful crește cu 70 eur/ persoană. Pentru un număr mai mic de 15 participanți, prețul se recalculează sau circuitul se reprogramează. Agenția își rezervă dreptul de a anula acest program dacă nu sunt înscrise minim 15 persoane până cu 1 lună înainte de plecare.
 *In momentul semnării  Contractului de prestări servicii turistice, turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti.
 *Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului.
 * În situația in care compania aeriana majoreaza aceste taxe  până la data emiterii biletelor de avion (acestea se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

*Clasificarea pe stele a unităților de cazare este făcută în conformitate cu standardele din țara respectivă.

* Ne rezervăm dreptul de a recalcula tariful, în cazul creșterii semnificative a prețurilor carburanților, față de momentul când a fost lansat programul.

 

Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC Alltur SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

 

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

Rezervă un loc

You must agree to the conditions for processing your personal data.