VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Constanta este orasul cel mai vechi atestat de pe teritoriul Romaniei. Prima atestare documentara dateaza din 657 I.Hr. când pe locul actualei peninsule (si chiar sub apele de azi, in dreptul Cazinoului) s-a format o colonie greaca numita Tomis. Localitatea a fost cucerita de romani în 71 I.Hr. si redenumita Constantiana dupa sora imparatului Constantin cel Mare.
In cursul secolului XIII Marea cea mare (cum era denumita atunci Marea Neagra) a fost dominata de negustorii italieni din Genova care au ajutat la dezvoltarea orasului. Ulterior, Constanta a declinat sub conducerea otomana, devenind un simplu sat locuit de pescari greci si de crescatori de cai și oi, tatari.
Localitatea a redevenit un oras dupa construirea caii ferate Cernavoda-Constanta și a portului, în 1865, pentru exportul granelor romanesti. Dupa Razboiul Ruso-Turc (1877-1878), cand Dobrogea a devenit o parte a Regatului Romaniei, Constanta, principal port al statului, a crescut continuu, detinand acest rol pana astazi.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.