VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Statiunea Covasna, denumita si "statiunea celor 1000 de izvoare de sanatate" datorita abundentei, varietatii si valorii deosebite a factorilor naturali de cura , este situata la circa 60 km de Brasov. Este strajuita de munti nu prea înalti cu vârfuri rotunjite si beneficiaza de o clima placuta cu veri racoroase si ierni moderate. Cura balneara.
Datorita conditiilor geologice specifice, Covasna este bogata în izvoare de ape minerale variate si emanatii naturale de CO2. Cercetarile facute de-a lungul timpului de specialisti si cercetatori, precum si rezultatele curelor balneare au impus definitiv Covasna în rândul celor mai importante asezaminte de sanatate, ca fiind o statiune balneoclimaterica cu traditie in tratarea bolilor cardiovasculare cu factori naturali de cura.
Aceasta statiune beneficiaza de bogatia factorilor naturali : apa minerala carbogazoasa (tara celor 1000 izvoare), mofetele naturale (emanatii de bioxid de carbon) precum si de climatul de crutare, bogat in aeroioni negativi, existenti datorita padurilor de brazi din imprejurimi.Obiectivele terapeutice majore ale statiunii Covasna sunt cele de recuperare cardiovasculara stabilite de o comisie medicala mixta formata din medici
balneologi si cardiologi, sub indrumarea Clinicii de Cardiologie a Spitalului Fundeni si a Institutului de Balneologie Bucuresti.

Oferte - Covasna