VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA

  Clima mediteraneană, cu veri lungi şi fierbinţi, vă invită să vă petreceţi vacanţele în această regiune foarte dezvoltată din punct de vedere turistic şi care oferă o gamă largă de activităţi de recreere şi divertisment. Posibilităţile de cazare în Dalmaţia Centrală sunt numeroase, existând de la unităţi private, apartamente, camere, hoteluri, vile, până la locuri de campare.

  Trogir, Split şi Sibenik sunt oraşe cu un trecut turbulent şi un patrimoniu istoric bogat. O plimbare prin zonele vechi ale acestor oraşe vă va întoarce în epoca antică, oferindu-vă o experienţă unică. Oraşul Split domină Dalmaţia Centrală şi aici veţi găsi una dintre cele mai frumoase clădiri din lume, Palatul lui Diocleţian. Split este centrul cultural, politic şi spiritual al întregii Dalmaţii. În afară de lecţiile de istorie, Split vă mai oferă şi locuri de cazare atractive, cluburi de noapte cu tradiţie şi plaje minunate cu nisip.
      Cei care caută liniştea oferită de mare şi de soare din oraşele mai mici au la alegere variante diverse, cum ar fi localităţile Vodice, Zaton, Skradin, Rogoznica, Primosten, Omis sau Kastela. Locurile mai mici au tot ce este nevoie pentru o vacanţă ideală: apartamente şi camere pe toate gusturile, divertisment pe plajă, viaţă de noapte activă, activităţi sportive pe mare, dar şi pe râuri cu curs vijelios, precum şi golfuri ascunse care ispitesc cu apele limpezi şi pure şi cu mirosul mediteranean. Îndrăgostiţii de natură se pot bucura de o excursie la Parcul Naţional Krka, unde li se oferă o plimbare plăcută de câteva ore cu vaporul pe lacul Visovac, o adevărată minune a naturii, de o frumuseţe incredibilă şi cu încărcătură culturală.

Oferte - Dalmatia Centrala