Excursie de 1 zi la Novi Sad & Cetatea Petrovaradin

Festivalul iubirii la Novi Sad!

 
Transport
Perioda 16 februarie 2019
Tarif
 
1920
persoana/sejur

Plecare din Timişoara sâmbătă, ora 8:00.din fata  casei   Adam Muller Gutenbrunn. Ne indreptam spre Novi Sad pe traseul Timisoara- Jimbolia-Novi Sad.


Novi Sad este al doilea mare oras din Serbia, dupa Belgrad si un important centru industrial si cultural al tarii.
Prima noastra oprire va fi la Cetatea Petrovaradin, Gibraltarul Serbiei, unde vom face o incursiune in istoria Novi Sad-ului. Aici ce care doresc vor face o scurta vizita a muzeului si a impresionantelor tuneluri, iar ceilalti pot savura o bautura fierbinte admirand panorama Novi Sad-ului de dincolo de Dunare. Vom admira si Ceasul inversat, o ciudatenie a acestei cetati, construit special pentru ca pescarii de pe Dunare sa se poata orienta mai bine. La acest ceas minutarul este mai scurt.
Facem cunostiinta cu orasul pe parcursul unui tur pietonal pe care il incepem din Piata Libertatii, punctul zero al orasului, urmarind atractiile principale: Primaria, Banca de Economii, Palatul Menrat, Teatrul National, Palatul Episcopal Ortodox, Catedrala Romano-Catolica, Catedrala  Ortodoxa  Sf. Gheorghe  si Sinagoga, una dintre cele mai bine pastrate lacasuri de cult de acest gen in Europa.
Dupa turul pietonal ne indreptam spre Trg slobode, piata unde au loc manifestari dedicate Festivalului Iubirii. Timp liber pana la plecare.


Ziua noastra se incheie cu o sesiune de shopping la un supermarket local. In jurul orei 18 ne imbarcam in autocar si vom porni spre casa.

Tarif: 95 lei/persoana

Tariful include:

- ghid insotitor;

- transport cu autocarul.

Tariful nu include:

-          Intrarile la obiectivele turistice;

-          Alte cheltuieli.

ACTE NECESARE:

- pasaport electronic simplu valabil 6 luni de la data intoarcerii

- minorii sub 18 ani neinsotiti de parinti trebuie sa aibe acordul notarial al parintilor

Rezerva acum