VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Fuerteventura este a doua ca marime dintre Insulele Canare, avand suprafata de 1,6 km patrati si o forma alungita.

Insula Fuerteventura are cea mai lunga plaja din arhipelag si este un paradis cu soare, plaja si facilitati pentru sporturile nautice.

Desi nu este locul in care sa petreci nebuneste toata noaptea, insula este perfecta pentru familii si cupluri care cauta o vacanta relaxanta.

Fuerteventura are peste 150 de plaje, intinse pe cei 340 km de coasta, apele cristaline ale marii fiind ideale pentru navigatie, schi nautic, surfing si pescuit. Insula detine un loc important in Cupa Mondiala de Windsurfing. Datorita crevaselor, pesterilor si a tunelurilor formate pe fundul oceanului, Fuerteventura are si locuri ideale pentru scufundari.

O buna metoda de a explora insula Fuerteventura este sa parcurgeti traseele care duc spre zonele neexplorate, precum muntele Tindaya si rezervatia naturala Betancuria. - See more at: http://www.turistik.ro/spania/insula-fuerteventura#sthash.2rOSfPRR.dpuf
Fuerteventura oferă turiştilor cele mai frumoase plaje naturale din întregul arhipelag al Canarelor. Nisipul alb-auriu care formează plaje de câţiva kilometrii, este scăldat de o mare cristalină, de o superbă culoare turcoaz. Insula este un adevărat rai, pentru iubitorii sporturilor nautice, în special windsurfing. Este un loc potrivit pentru familii cu copii, întrucât intrarea în mare este lină, aprope în toate locurile.Deşi an de an, spre insulă se îndreaptă din ce în ce mai mulţi turişti, Fuerteventura este în continuare protejată de presiunea vizitatorilor.
Fuerteventura – unică în Insulele Canare
Insula Fuerteventura are o suprafaţă de 1661 km² şi se află în zona cea mai estică a Insulelor Canare. Distanţa de numai 115 km de litoralul Marocului,  influenţează clima de aici. Fuerteventura este cea mai uscată  dar şi cea mai caldă dintre insule.  A apărut acum circa  700 mil ani urmare a activitşţii vulcanice.

Oferte - Feurteventura