; &ev=PageView&noscript=1 />

Fiordurile Norvegiei

Croazieră de grup

 
Transport
Perioadă 24/08- 31/08/2024
Tarif
de la
 
1649
persoană

Croazieră de grup: Fiordurile Norvegiei

24/08- 31/08/2024

Southampton – Hagesund – Maloy – Flaam – Kristiansand 

 

Ziua 1, 24 august 2024, Southampton

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni si zbor catre Londra. Transfer in portul Southampton pentru imbarcarea pe MSC Virtuosa.

Ziua 2, 25 august 2024, Navigare

Timp pentru a te familiariza cu MSC Virtuosa, casa ta pentru urmatoarele zile si un adevarat oras plutitor. MSC Virtuosa a fost inaugurata in noiembrie 2020, numele provenind de la „virtuoso” si este una dintre cele mai mari nave ale flotei MSC Cruises. Un parc acvatic, teatru, zona de shopping si restaurante, facilitatile sunt nenumarate.

Ziua 3, 26 august 2024, Haugesund

Cochetul oras de la Marea Nordului, Haugesund, este locul de unde regele viking Harald Harfagre a unit Norvegia ca regat in secolul al IX-lea. Este, de asemenea, unul dintre cele mai populare destinatii din Norvegia pentru festivaluri de jazz si de film dar si locul perfect pentru cei care iubesc natura salbatica, intreaga zona fiind marcata de carari care duc din oras in padure! De remarcat: primaria din Hagesund – singura primarie roz a lumii si una dintre cele mai frumoase cladiri neo-classice ale Norvegiei. 

Ziua 4, 27 august 2024, Maloy

Apropierea de mare si-a pus accentul pe afacerile comunitatii, peisajul si oamenii din Maloy. Este situat pe Insula Vasgoy si este inconjurat de Marea Stadhavet – una dintre cele mai expuse zone de pe coasta Norvegiei. Maloy a atras atentia in anii recenti prin arta stradala fantastica, reprezentand cultura de coasta norvegiana. Poti petrece ziua aici sau opta   pentru o incursiune in istorie, o excursie de la Maloy la Floro unde poti vedea manastiri vechi de o mie de ani, muzee in aer liber si locuri simbolice.

Ziua 5, 28 august 2024, Flaam

Un satuc minunat, cu doar 400 de locuitori,  inconjurat de munti cu crestele inzapezite, presarati cu cascade si ferme izolate. Flaam se lauda cu cel mai dramatic traseu de cale ferata din Europa, o ora in care se parcurg 20 de km printre stanci, chei, tuneluri, cascade si natura salbatica, trenul urcand prin Valea Flaam pana la platoul Myrdal.

Ziua 6, 29 august 2024, Kristiansand

Kristiansand cunoscut ca fiind „Barcelona Norvegiei” este un oras mic dar vibrant, situat in sudul tarii. Kristiansand este despartit de Danemarca prin stramtoarea Skagerrak, cea care contecteaza Marile Baltica si Nordului. Desi are o istorie care poate fi urmarita pana la epoca de piatra, Kristiansand a fost fondat oficial in 1641 de catre regele Cristian al IV-lea, acesta construindu-si aici Palatul Regal. S-a dezvoltat in continuu, azi devenind destinatia preferata de vacanta pentru norvegieni care se bucura aici de cele mai insorite zile pentru plaja, city break-uri si multa istorie, toate adunate intr-o locatie relativ mica si foarte accesibila. Aici vei gasi si cea mai veche biserica in stil romanesc din Norvegia (Oddernes) si cel mai mare tun terestru din lume in Muzeul Tunului.

Ziua 7, 30 august 2024, Navigare

Zi de activitati cu echipa de divertisment, relaxare, concursuri si shopping la bord. Perfecta pentru a schimba impresii la cald despre Norvegia.

Ziua 8, 31 august 2024, Sauthampron

Debarcare de pe MSC Virtuosa, transfer si zbor catre casa.

 

Tarife

euro/ pers

Cabina  interioara

Cabina exterioara

Cabina cu Balcon

Bella  IB

Bella OB

Bella BB

 

Tarif SPECIAL 31.01.2024

1649

1829

1969

Tarif Standard

1799

1979

2119

*Tarife valabile in functie de disponibilitatea la momentul rezervarii. Cabinele OB si BB pot avea vederea obturata.

 

BELLA: Experienta asociata cabinelor garantate

CONFORT: Nave moderne si cabine elegante; MSC for Me (unde este disponibil)

BENEFICII MASA: Discount la pachetul de bauturi disponibil la momentul rezervarii; Bufet amplu cu o gama larga de preparate culinare; Acces la restaurantele principale care servesc mancaruri gourmet

SPORT SI DIVERTISMENT: Program variat de spectacole de teatru in stil Broadway; Zona piscina; Facilitati sportive in aer liber; Sala de sport bine echipata, cu vedere panoramica; Activitati de divertisment pentru adulti si copii; Activitati recreative pentru copii

SERVICII: Personal multilingv calificat

ALTE PRIVILEGII: Puncte MSC Voyagers Club

FANTASTICA: Experienta asociata cabinelor cu balcon, vedere la ocean si interioare

Fantastica include toate facilitatile oferite de Bella precum si:

FLEXIBILITATE DE REZERVARE: Oportunitatea de a alege cabina si locatia acesteia

CONFORT: Room service 24 de ore pe zi (livrare contra cost); Mic dejun in cabina (livrare gratuita)

BENEFICII MASA: Posibilitatea de a alege intervalul orar pentru cina (in functie de disponibilitate); Reducere 20% la un pachet preplatit dedicat restaurantului de specialitate

 

 - cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;

- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, cina (bufet sau restaurant desemnat a la carte); apa, ceai, lapte, cafea, in restaurantul bufet;

- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara;

- seara de gala;

- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness;

- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi);

- bilet de avion Bucuresti – Londra - Bucuresti cu bagaj de cala (20 kg) inclus

- taxele portuare si de aeroport

- insotitor roman de grup (pentru un grup minim de 25 persoane)

 

 - servicii medicale la bord

- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord

- excursiile optionale la tarm

- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)

- internetul

- asigurarea medicala cu acoperire Covid (obligatorie)

- service Charge-ul – 12 euro/ persoana/zi (obligatoriu, se achita la agentie)

REZERVARE: Orice croaziera confirmata atrage plata unui avans de minim 40% . Diferenta se achita cu 60 de zile inainte de plecare.

Foarte important: pe acest itinerariu, cetatenii romani au nevoie de pasaport valabil minim 6 luni de la returul in tara.   

ANULARE: Mai mult de 60 de zile – pierderea avansului

59 - 0 zile – penalizare 100%

In caz de neprezentare la program penalizarea este 100%.

Data

Port

Sosire

Plecare

24/8/2024

Southampton, Regatul Unit

-

16:00

25/8/2024

Navigare

-

-

26/8/2024

Haugesund, Norvegia

09:00

19:00

27/8/2024

Maloy, Norvegia

08:00

17:00

28/8/2024

Flaam, Norvegia

07:00

17:00

29/8/2024

Kristiansand, Norvegia

14:00

20:00

30/8/2024

Navigare

-

-

31/8/2024

Southampton, Regatul Unit

07:00

-

Nu rata oferta! Înscrie-te!

You must agree to the conditions for processing your personal data.

 Cabina interioara
Cabina interioara

Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi trans- formate in pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 12 mp.

 Cabina exterioara
Cabina exterioara

Aceste cabine sunt prevazute cu un pat dublu convertibil in doua paturi (la cerere), aer conditionat, baie cu dus, televiziune interactiva, conexiune prin cablu la internet (contra cost), telefon, minibar si seif. Dimensiune: 12 mp.

 Cabina exterioara cu balcon
Cabina exterioara cu balcon

Aceste cabine sunt prevazute cu doua paturi separate care se pot transforma intr-un pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), balcon, aer condition- at, baie cu dus, televizor, si option- al, conexiune la internet (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 17 mp.