VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Marginita la nord de Canalul Englezesc, la nord-est de Belgia si Luxembourg, la est de Germania, Elvetia si Italia, la sud de Marea Mediterana, la sud-est de Spania si Andorra, iar la vest de Oceanul Atlantic, Franta este cea mai mare tara a Europei. Acest tinut ofera o mare varietate de peisaje, de la vaile Loirei, Ronului si Dordogne-ului la tinutul lin al Normandiei, de la coasta Atlanticului la Alpi si Pirinei.
PARIS - Orasul si cetatenii sai creeaza indubitabila impresie de totala incredere in sine, ce emana din fiecare piatra a monumentelor si muzeelor sale, din fiecare bistro sau boutique, strada sau bulevard. Cu 2 milioane de persoane traind în centrul orasului si peste 10 milioane în suburbii, este si unul din cele mai mari orase din Europa. Dar, ce conteaza mai mult este ca capitala Frantei, numit si Orasul Iubirii sau Orasul Luminii sau Capitala Modei este unul din cele mai diverse, trepidante, romantice si frumoase orase din lume.
O plimbare pe timp de noapte pe minunatul Champs Elysees, luminat ca ziua, in culori mirifice, va fi o amintire de neuitat.

Destinatii - Franta

Coasta de Azur

Coasta de Azur

Corsica

Corsica

Disneyland Paris

Disneyland Paris

Paris

Paris

Oferte - Franta