; &ev=PageView&noscript=1 />

Georgia-Perla din Caucaz

Plecare din Timisoara

4
 
Transport

 Georgia-Perla din Caucaz

 

 

 ZIUA 1 Transfer din Timisoara/Arad la aeroportul din Budapesta 

 Decolare lspre Kutaisi/ Georgia, zbor direct, sosire in Kutaisi si transfer la hotel, cazare  în Kutaisi.

  ZIUA 2 UPLISTCIKHE – MTSKHETA - TBILISI

 Mic dejun la hotel si plecare Tbilisi.

 Astăzi destinația noastră va fi capitala Georgiei – Tbilisi.

 Pe drum vom avea câteva opriri:  Orașul rupestru Uplitcikhe - este un oraș antic peșteră din prima jumătate a mileniului I î.Hr. A fost principalul centru al păgânismului și reprezintă un complex de săli, peșteri, teatre, altare, temple păgâne, tuneluri secrete, închisori, farmacie, pasaje-străzi toate săpate în piatră pe o suprafață de 4 hectare.  Uplistsikhe este identificat de arheologi drept una dintre cele mai vechi așezări urbane din Georgia

 Un tur al capitalei antice a Georgiei - Mtskheta și Yvari, care oferă o vedere minunată asupra Mtskheta și confluența a 2 râuri!  Mtskheta este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. A fost locuit încă dinainte de 1.000 î.Hr. și a fost cândva capitala Regatului timpuriu al Iberiei (Georgia de Est de astăzi). La doar 20 km de Tbilisi, la confluența râurilor Mtkvari și Aragvi, orașul este situat pe o rută comercială străveche. Arheologii au descoperit dovezi ale statutului lui Mtskheta ca punct comercial important. Sticle de parfum din sticlă, scrieri grecești și aramaice, ceramică, metalurgie și bijuterii au fost descoperite din abundență aici, iar multe exemple sunt expuse în muzeul orașului. Mănăstirea Jvari - Mănăstirea ortodoxă georgiană din secolul VI este construită pe un deal vizavi de Mtskheta, la confluența râurilor Aragvi și Mtkvari. La scurt timp după adoptarea creștinismului, regele Mirian al III-lea a ridicat pe acest loc o cruce enormă de lemn. În a doua jumătate a secolului VI Guaram, domnitorul Kartli, a construit o mică biserică lângă Sfânta Cruce. Biserica este inclusă pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

 Cina si cazare hotel 3* in Tbilisi. Seara liberă.

  ZIUA 3 KAKHETI

 Mic dejun la hotel

Tur în cea mai faimoasă regiune viticolă georgiană Kakheti unde vom vedea parte de cateva atractii deosebit de frumoase si interesante:

 Sighnagi - perla regiunii Kakheti este unul dintre cele mai frumoase orasele din Georgia, numit si orasul iubirii. Locația ne oferă șansa de a admira priveliștile glorioase ale Văii Alazani și pe vreme bună puteți vedea chiar  muntele  Kazbegi. Orașul este înconjurat de un zid de apărare cu 23 de turnuri și 6 porți. Sighnaghi este poate cel mai atractiv oraș din Georgia, cu o poziție uimitoare așezată pe un vârf de deal înalt, cu fața către Caucazul acoperit cu zăpadă, care se profilează în depărtare , peste vasta vale Alazani. Orasul este bogat in  arhitectură din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea.

  Bodbe - La 2 km de Sighnaghi se afla  manastirea Bodbe,  Sfanta  Nina  - cunoscuta drept Luminatoarea Georgiei, o sfanta din secolul al IV-lea. Aici se află corpul sfantei și se crede că este un loc în care visele tale devin realitate. Mănăstirea Bodbe, veneratul loc de odihnă  al Sfântei Nina  se află printre chiparoși înalți, la 2 km sud de Sighnaghi, o plimbare plăcută pe drumuri de țară. Micuța biserică a fost construită inițial peste mormântul sfântului de către regele Mirian în secolul al IV-lea. De atunci a fost reconstruit și renovat de mai multe ori. Mormântul Ninei , parțial acoperit cu argint, cu un halou  turcoaz cu bijuterii, se află într-o capelă mică în colțul său de sud-est.

  Vizitarea celebrului Kindzmarauli Cooperation- vei afla cum se face și cum se păstrează vinul, participi la o degustare de vinuri și vei vedea cum este îmbuteliat vinul. Kindzmarauli Corporation este o cramă situată în Kvareli, Kakheti. Corporation Kindzmarauli este situată în regiunea Kakheti din estul Georgiei, renumită pentru istoria vinificației și condițiile climatice bogate pentru cultivarea mai multor soiuri rare de struguri indigene. Crama se află cu Munții Caucaz la nord și valea fertilă a râului Alazani care se întinde spre est. Podgoriile companiei se află la o altitudine de 400-500 de metri deasupra nivelului mării de-a lungul Văii râului Alazani. Aici se produc  vinuri la standard înalte și se exportă în 19 țări din întreaga lume. Fabrica produce vinuri atât dupa  metodele europene, cât și dupa  metodele tradiționale georgiane. În timpul turului, ghizii profesioniști vă vor arăta întregul proces de producere a vinului. După tur, veți avea șansa de a încerca unele dintre vinurile premiate produse de această cramă.  La sfârșitul zilei vom vizita casa vinificatorilor locali, unde împreună cu familia sa veți avea parte de  cursuri de master de dulciuri georgiene churchela și kada. De asemenea, veți vedea crama lui de vinuri din casă, veți degusta vinurile și, în sfârșit, veți avea un delicios prânz târziu sau o cină devreme cu adevărate toasturi georgiane.  Întoarcere la Tbilisi.

  ZIUA 4 TBILISI - KUTAISI

 Mic dejun la hotel. Tur al orașului Tbilisi.

 Turul orașului Tbilisi include toate locurile de vizitat din Tbilisi. Te vei plimba prin  cartierele antice din Tbilisi unde poți explora băile sulfuroase, piața libertății și străzile înguste din Tbilisi cu case frumoase din secolul al XIX-lea cu balcoane din lemn. Dacă nu știți ce să faceți în Tbilisi, atunci in turul nostru pe jos vi se va oferi ocazia de a explora arhitectura antică și medievală a orasului Tbilisi și de a descoperi nestematele ascunse ale orasului. Abanotubani – un cartier al băii de sulf cu case frumoase din lemn, moschei și biserici. Biserica Metekhi – a fost construită în secolul al XIII-lea și are un trecut tulbure. A fost deteriorata  și reconstruita de mai multe ori, în timp ce în Imperiul Rus a folosit-o  ca închisoare,  unde odată Iosif Stalin a fost închis pentru scurt timp. Străzi înguste ale orașelor vechi – explorați micile magazine și cafenelele, micile magazine de suveniruri de mână și aruncați o privire la covoare frumoase și emailuri Cloisonne. Cetatea Narikala – înseamnă literal „cetate mică”, o fortăreață principală defensivă a fost construită în secolul al IV-lea și mai târziu a fost renovată de mai multe ori. Acum oferă vizitatorilor vederi uluitoare asupra orașului. Aici vă puteți bucura de priveliste asupra  orașului.  Catedrala Sfânta Treime din Tbilisi, cunoscută în mod obișnuit sub numele de Sameba, este principala catedrală a Bisericii Ortodoxe Georgiane din Tbilisi. Una dintre cele mai mari catedrale din lume. Transfer la Kutaisi. Cina la familia locala. Cazare  în Kutaisi.

  ZIUA 5 PESTERA PROMETEUS – CANION OKATSE – CASCADA KINCHA

Mic dejun la hotel.

 Peștera Prometeu - vei fi surprins cu priveliști uluitoare ale stalactitelor, stalagmitelor. Au fost găsite 22 de săli, iar 6 săli sunt deschise pentru turiști. Este posibil să te plimbi pe o lungime de 1420 de metri pe teritoriul peșterii, să vizitezi sălile și să te bucuri de turul cu barca mergând de-a lungul râului. Descoperiți adevărate capodopere ale naturii - stalactitele și stalagmitele la Peștera Prometeu, care sunt cele mai frumoase forme create de natură.

  Canionul Okatse - una dintre cele mai pitorești obiective turistice din zona Kutaisi. Anterior, era un loc puțin cunoscut, greu accesibil, dar situl a fost recent dezvoltat și peste defileu s-a construit un pod suspendat. Punctul culminant al canionului este un pod suspendat îngust de aproximativ 1 km, care se termină la o platformă de observație care oferă o vedere uluitoare asupra naturii înconjurătoare. Bucurați-vă de primul traseu suspendat  numit Okatse Canyon și aveți senzația că mergeți 2-3 ore direct pe cer. Traseul pietonal trece prin pădurile istorice Dadiani, bucurându-te astfel de drumeții și traseu suspendat de 780 de metri. Ultima destinație este o vedere panoramică, unde vizitatorii au șansa de a face fotografii cu camera inteligentă instalată în zonă.

  Cascada Kincha - Una dintre cele mai înalte cascade din Georgia. Cascada este situată în municipalitatea Khoni din regiunea Imereti, aproape de satul Kinchkha. Este o cascadă în trei trepte în defileul râului Satsikvilo. Curge din partea de est a versanților masivi de piatră de cretă. Cascada se remarcă prin construcția sa geomorfologică. De la treptele superioare, apa cade de la 25m și de la 70m înălțimi în câmpie, unde se formează sifoane uriașe. După ce se unesc cu râurile mici, se coboară o a treia cascadă de 20 de metri înălțime. Cina si cazare in Kutaisi.

  ZIUA 6 KUTAISI - GRADINA BOTANICA BATUMI - BATUMI

 Mic dejun la hotel. Transfer la Batumi. Pe drum vom vizita: Grădina botanică Batumi cu una dintre cele mai multe soiuri de flori din lume. Grădina Botanică din Batumi a fost înființată în 1912 de renumitul  botanist și geograf Andrey Krasnov. Teritoriul Grădinii acoperă în prezent o suprafață de 108,7 ha cuprinzând  9 departamente fito-geografice:

 Asia de Est, America de Nord, Noua Zeelandă, America de Sud, Himalaya, Mexicana, Australia, Mediterana (europeană) și subtropicale umede Transcaucaziane.

  Grădina conține și trei parcuri - Parcul de Sus, Parcul de Jos și Parcul de pe malul mării Giorgi Gabrichidze. În total rezervaţiile ocupă 29,5 ha, parcuri - 23 ha, departamente florarii - 33 ha, pepiniere - 6 ha, parcele de colectare - 10 ha, citrice - 6,5 ha. Este, de asemenea, unul dintre cele mai potrivite  locuri din Batumi pentru a admira Marea Neagră și orizontul orașului.  Masa de pranz. Timp liber în Batumi.

 Batumi este al doilea oraș ca mărime din Georgia și capitala Republicii Autonome Adjara, situat pe coasta Mării Negre, în sud-vestul Georgiei.  Este situat într-o zonă subtropicală la poalele Caucazului. Plajele și apele calme sunt preferate pentru relaxare și înot, în timp ce  bulevardul  din Batumi este mereu plin de viață. Este locul perfect pentru plimbare și exerciții sau pur și simplu pentru a mânca și a bea în briza mării.

 Tur de seară la Batumi.  În turul orașului Batumi veți vedea - Statuia lui Ali și Nino, turnul alfabetului, străzile înguste ale orașului vechi, fântâni dansante. Cina se poate servi opțional  la unul din nenumăratele  restaurante din Batumi. Cazare  în Batumi.

 ZIUA 7  BATUMI

 Mic dejun la hotel. Timp liber până la ora 15:00.

  Tur in muntii Adjara – valea Machahela .Turul uimitor la defileul Machakhela vă va oferi o experiență de neuitat. Machakhela este un monument istoric al Georgiei care se află la granița cu Turcia. Zone de natură neatinsă, râuri de munte cu poduri suspendate, cascade, versanți montani frumoși și drum, dispărând pe cer. La sfârșitul turului, veți savura cina cu familia locală, unde veți avea șansa de a vedea copii dansând dansuri naționale georgiene. Cazare  în Batumi.

  ZIUA 8 BATUMI

  Mic dejun la hotel.

 Timp liber în Batumi. Dacă vremea vă permite, puteți petrece timp pe plajă, plimbându-vă pe bulevardul Batumi, plimbându-va cu bicicleta,  cu barca sau luați o telecabină și priviți  orașul de sus, mergând la piața locală de pește și luați prânzul acolo. Puteți vizita piața de mirodenii,  piața de aur sau doar sa faceți cumpărături.  Cina se poate servi opțional  la unul din nenumăratele  restaurante din Batumi.

 Cazare  în Batumi.

 

ZIUA 9 BATUMI-Budapesta

  Transfer la aeroportul Kutaisi. Sosire pe aeroportul Budapesta si transfer cu autocarul spre Timisoara/Arad.

 

Tarif / pers loc in camera dubla sau tripla

 

 TARIFUL INCLUDE:

• Servicii ale unui ghid local vorbitor de engleză;

• Servicii de transport (transfer de la aeroport la hotel și retur, toate transferurile menționate în timpul turului;)

• Cazare in camere duble/twin de hotel in Tbilisi (2 nopti), Kutaisi (3 nopti), Batumi (3 nopti) cu mic dejun; hoteluri 4*

• Cine, ziua 2 si 3 ; 

• SUV-uri către canionul Okatse;

• Prânz (ziua 6);

• Excursie si degustare la crama Kindzmarauli (a 3-a zi);

• Prânz, degustare de vinuri, master class cu un vinificator local în Kakheti (a 3-a zi);

• Cina intr-o familie imeretiana (ziua 4);

• Cina într-o familie adjarie cu dansuri populare (ziua 7);

Excursii in toate locurile indicate;

• Bilet avion Budapeta-Kutaisi si retur, zbor direct;

• Transfer Timisoara aeroport Budapesta si retur ;

• Intrările la toate obiectivele turistice.

• Insotitor de grup din partea agentiei

 TARIFUL NU INCLUDE:

• Mese nespecificate in program

• bacsisuri pentru soferi si ghid, aprox 5€/ zi pers

Supliment camera single 210 €

• Asigurarea medicala

Conditii rezervare:

-        -   Avans 30% la inscriere

-     Diferenta pana cu 30 zile inainte de plecare

Nota*

Tariful este valabil pentru grup de minim 20  de persoane. Pentru un grup intre  15-19  persoane se achita un supliment de  80  €/ pers.

În cazul în care vor fi mai puţini participanţi (sub 15 persoane), tariful se recalculeaza sau se reprogrameaza circuitul.

 

*Clasificarea pe stele a unităților de cazare este făcută în conformitate cu standardele din țara respectivă.

Acte necesare:

-paşaport diplomatic / de serviciu / simplu / temporar, sau cartea de identitate.

-minorii sub 18 ani neinsotiti de parinti trebuie sa aibe acordul notarial al parintilor

 

 Conditii de calatorie in Georgia la 07.02.2022

Cetățenii vaccinați

În cazul călătoriilor cu avionul, cetățenii trebuie să prezinte la frontieră documentul care confirmă efectuarea vaccinului anti-COVID-19 (ambele doze sau o doză în cazul Johnson&Johnson). Cetățenii vaccinați care călătoresc în Georgia cu avionul NU au obligația prezentării unui test PCR negativ.

Cetățenii români trebuie să prezinte autorităților georgiene documentul bilingv (în limba română și engleză) emis de autoritățile române, care confirmă efectuarea ambelor doze ale vaccinului (certificatul digital COVID).

Certificatul de testare PCR trebuie să fie redactat într-una din următoarele limbi: georgiană, engleză sau rusă.

Orice persoană cu vârsta sub 10 ani (indiferent de naționalitate) este exceptată de la obligația de a prezenta un test PCR negativ în ultimele 72 de ore înainte de vizita în Georgia.

Cetățenii vaccinați care se deplasează în Georgia NU necesită pre-înregistrare.

Cetățenii nevaccinați

Cetățenii și posesorii de permise de ședere ai statelor membre UE  trebuie să prezinte la intrarea în Georgia un test PCR cu rezultat negativ, care trebuie să fie efectuat cu cel mult 72 de ore anterior. În cea de-a treia zi de la intrarea pe teritoriul Georgiei trebuie efectuat un nou test PCR (pe cheltuială proprie).

Atenţie! Înainte de a trece frontiera de stat a Georgiei, este obligatoriu să completați formularul de cerere special care să indice istoricul călătoriei din ultimele 14 zile, datele de contact (adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail etc.):  https://registration.gov.ge/pub/form/8_protocol_for_arrivals_in_georgia/tk6157/​.

Vezi informatii complete si aici: https://www.mae.ro/travel-conditions/3699

 

Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC Alltur SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

 

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

 

 

 

Rezerva un loc

You must agree to the conditions for processing your personal data.