; &ev=PageView&noscript=1 />

Grecia - Paralia Katerini

Plecări din Timișoara cu autocar!

3
 
Transport
Perioada 28.05-15.09.2024
Tarif
de la
 
205
persoană/loc in camera tripla

 

Grecia 2024 - Paralia Katerini

 

Vilele Atlantis și Eleni

 

10 nopți/ 12 zile, transport autocar 3*

 

 

 Vilele Atlantis (www.samarasfamilyhotels.gr) si Eleni (https://www.hotelleni.com) sunt situate in statiunea Paralia Katerini, la 150 de m una de cealalta la o distanta de 150 metri de plaja cu nisip fin si 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii.

!!! In cazul in care se ocupa toate locurile alocate la vilele mentionate, putem suplimente camerele, la acelasi pret, cu aceleasi conditii de cazare - in limita locurilor disponibile!!!!

Facilitati: receptie, camera pentru bagaje, wi-fi gratuit.

Camerele duble si triple sunt dotate cu: balcon (cu masa si scaune), baie proprie cu dus, TV, chicineta complet utilata, frigider, aer conditionat (contra-cost 7 euro/zi/camera ). Lenjeria de pat este inclusa si se se schimba o data pe sejur.. Trebuie sa aveti cu dvs. prosoape de baie si bucatarie.

 

Reduceri:

- Copil 0-6 ani cazati in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate la cazare si plateste doar transportul (100 euro/persoana)
- Copii peste 6 ani sunt cazati in camera tripla si beneficiaza de pat normal

 

Paralia Katerini 2024

 

Transport autocar + 10 nopti cazare

 

 

La inscriere se achita un avans de 50 euro/persoana si diferenta cu 1 luna inainte de plecare

Pretul include:

  • Transport autocar cu plecare din Timisoara
  • 10 nopti de cazare in regim self catering la Vilele Atlantis si Eleni
  • Insotitor de grup din partea agentiei

 

Tariful include:

- Transport autocar cu plecare din Timisoara
- 10 nopti de cazare in regim self catering la Vilele Atlantis si Eleni sau la vile de 3* din apropiere, la acelasi pret – in limita disponibilitatilor
- Insotitor de grup din partea agentiei

Tariful nu include:

- taxa de statiune (0.5 euro/zi/camera)- se achita local
- asigurare medicala si storno – RECOMANDATA!
- alte cheltuieli de natura personala

 

 

 

Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca:   

  1. a) sunt insotiti de ambi parinti sau
  2. b) sunt insotiti de un parinte care are acordul notarial sau cerificatul de deces al celuilalt ori hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare a copilului, etc. sau
  3. c) sunt insotiti de un insotitor care are asupra sa propriul certificat de cazier judiciar si declaratiile notariale ale celor doi parinti in care sa se specifice perioada excursiei .

Obs. -nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera  romana a copiilor, caz in care agentia de turism nu raspunde de consecinte.

 

Agentia isi rezerva dreptul de a opera modificari in ceea ce priveste ora de imbarcare pentru plecarea din statiune in functie de trafic si de respectarea conditiilor referitoare la stationarea autocarelor.

Pachetul se va factura doar intr-o singura moneda, LEI sau EURO, la alegere, mentiune care va fi precizata in momentul inscrierii – pe bonul de comanda.

 

Daca se opteaza pentru varianta - plata in lei, pretul se va calcula  la cursul  Euro de la BNR  din ziua efectuarii platii la care se adauga 2% comision de risc valutar.  

 

Rezervă un loc

Pentru a putea continua cu cererea este necesar să acceptați termenii și condițiile.