VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Guadeloupe este o insula ce pastreaza inca amestecul incantator dintre influentele creole si franceze, fapt evident chiar si in imbinarea aromelor si ingredientelor in bucatarie. Paradisul caraibean cuprinde Basse-Terre, Grande-Terre si alte cinci insule mici, fiecare cu un peisaj specific. Guadeloupe nu inseamna doar plaje frumoase, ci si paduri tropicale pline de vietati salbatice si cea mai inalta cascada din Caraibe. Basse-Terre are un relief vulcanic aspru, iar Grande Terre are dealuri ondulatorii si pasuni intinse. Exista si multe zone muntoase cu vegetatie luxurianta si un peisaj tropical. Plajele variaza de la cele cu nisip alb, aliniate de palmieri, pana la cele cu nisip negru, vulcanic.
In Guadeloupe veti gasi o multime de restaurante, baruri si discoteci, unde puteti observa muzica si dansurile locale. Faimosul dans al insulei se numeste Biguine si include costume creole colorate. Biguine este o muzica din clarinet si trombon, cu voce nazala si solo-uri instrumentale improvizate, ce origineaza din dansul Africii de vest. A evoluat mult din Africa, adoptand si influente din jazz si pop. Daca nu reusiti sa prindeti ritmul muzicii, atunci incercati unul sau doua dintre renumitele cock-tailuri cu rom din Guadeloupe.
O parte foarta atragatoare a acestei destinatii o reprezinta zonele salbatice, nedezvoltate. Din St Barthelemy pana la Marie-Galante, La Desirade si Les Saintes, teritoriul consta in natura primordiala, cu mori vechi si daramate ce amintesc de trecutul de plantatie de zahar al insulei. Jacques Cousteau includea Guandeloupe printre primele 10 locuri pentru scufundari din lume.

Oferte - Guadaloupe