VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
STAŢIUNEA HAJDUSZOBOSZLO
Situata la 20 km de oraşul Debrecen, Hajduszoboszlo este cea mai cunoscută staţiune din Ungaria. Atracţia principală este baia termală, Aquaparcul şi Aqua Palaceul. Apa care ajunge la suprafaţă este bogata în sare, iod şi brom. Datorită efectelor terapeutice este cunoscută ca “Mecca Reumaticilor” dar vara îi atrage şi pe cei care vor numai ştrand. Oferă piscine termale pentru tratamente, 13 piscine de agrement (piscină cu valuri, piscină pentru copii, piscină acoperită etc.) plajă cu nisip, palmieri, corabia piraţilor.
Vara pentru distracţie, Aquapark-ul este cea mai bună soluţie. Are 12 m inaltime şi 9 piste,printre care kamikaze, topogan spirală, “gaură neagră” şi “râul nebun”.
Complexul acoperit Aqua Palace este compus din două clădiri. Prima clădire oferă bai tematice (baie romană, baie în peşteră cu gheaţă, baie termală Pavai, baie tropicală, baie Gange, baie marină), piscine pentru copii, sală de odihnă pentru bebeluşi, centru Spa şi Wellness (saună, baie cu aburi), topogane pentru adulţi şi copii, piscină exterioară, bazin de înot, restaurant, cafenea, terasă de plajă, vestiar. A doua clădirea este pentru surf. Oferă piscină pentru surf, teren de squash, tenis de masă, snack bar, solar, salon de înfrumuseţare, vestiar, cameră de relaxare, sală de spinning.

Oferte - Hajduszoboszlo

pagina 1/2
pagina 1/2