VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Insula Bonaire este o insulă în Marea Caraibilor (Antilele Olandeze). Are o suprafaţă de aproximativ 288 kmp şi o populaţie de aproximativ 10.000 locuitori. Cea mai importantă localitate este Kralendijk. Se exploatează trestie de zahăr, bumbac, sisal, batate, lemn, fosfaţi şi sare.
Sint Eustatius este una dintre cele mai mici insule ale Antilelor Olandeze. Împreună cu Saba și Insula Sfântul Martin, Sint Eustatius face parte din Bovenwindse Eilanden, o regiune din Antilele Olandeze. Reședința sa este Oranjestad. Local, insula se numește Statia. Această insulă are o suprafață de 21 km² și o populație de 2.600 locuitori. Cei mai mulți locuiesc în Oranjestad sau în împrejurimi.
În sud-estul insulei se află un vulcan, The Quill, iar nordul insulei este o zonă vulcanică.
Dintre cei 2.600 de locuitori, 78% populației avea naționalitatea olandeză, dar numai 45% s-a născut în Sint Eustatius. Acasă, cei mai mulți vorbesc limba engleză (83%), urmată de limba spaniolă (6%), în timp ce numai 4% vorbește acasă limba neerlandeză.
 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.