VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Turismul si Italia sunt sinonime, de vreme ce Italia este paradisul iubitorilor de istorie, cu peste 3.000 de muzee, biserici si situri arheologice datand din vremea romanilor si a grecilor. Exista sute de bunuri si locuri protejate de UNESCO si deschise turismului. Insulele Italiei precum Capri, faimoasa pentru romanticismul sau, ori Ischia, cu izvoare termale, sunt vizitate si venerate de sute de ani. Miscarea renascentista in arta si cultura a lasat in urma un patrimoniu pretios, ce poate fi admirat azi in piatetele si orasele neschimbate de trecerea timpului.

O vizita in Italia inseamna o lectie despre traiul bun - de la activitati simple precum intalniri in piatete si discutii banale, pana la plimbari seara, inghetata si studiul patrimoniului artistic bogat, aceasta tara este o desfatare. Bineanteles ca Italia nu exista fara mancare, vinuri si cumparaturi, toate acestea pe fundalul unui peisaj fascinant si a unei culturi ce imbina anticul si modernul.

Italia inseamna ceva diferit pentru fiecare turist in parte. Pizza, ruine, opere minunate de arta, plaje fierbinti, tineri frumosi, vinuri alese... Putini pleaca dezamagiti si daca urmariti un singur aspect al Italiei, veti fi surprinsi sa primiti de o mie de ori mai mult.

Oferte - Italia

pagina 1/2
pagina 1/2