VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Kemer era cu 15 ani in urma doar un sat mic si linistit in provincia Antalya, intre padurile de pin din muntii Tauros si apele de culoare turcoaz ale Marii Mediterane. Dupa ce localnicii si-au dat seama ca turismul poate fi mai profitabil decat pescuitul, Kemer a devenit o statiune cosmopolitana.
Din fericire schimbarea nu a fost dramatica, ci in ton cu cladirile pastelate din Kemer. Multe din zonele pentru cumparaturi sunt spatii pietonale. In centrul statiunii Kemer se afla o gama larga de restaurante si baruri, asa cum este de asteptat de la un oras de marimea sa, iar exact in centru se afla un port de ambarcatiuni unde poti servi o bautura rece si discuta chestiuni "marinaresti". Exista o mica plaja spre sudul statiunii Kemer, blocata de cafenele si un parc acvatic cu multe distractii pentru copii. In nordul orasului este o plaja lunga cu o faleza de promenada.
Kemer este si un loc pentru cei care vor sa fuga de aglomeratie. Puteti participa la excursii cu barca pe malurile Mediteranei sau la safari cu masini de teren in muntii Taurus.
Din Kemer se poate ajunge cu barca in vechiul oras Phaselis, la 15 km. Cele mai multe ruine din perioada romana constau intr-un port, zidurile unui castel, templul lui Zeus, drumul regelui Antonius si un teatru antic. Parte din vechiul oras se afla sub apa, dar se poate inota pana acolo.
Alte atractii turistice in zona Kemer sunt Canionul Göynük, izvoarele de munte din Ulupınar, orasul antic Olympos, focurile de la Chimera, scufundari in Trei Insule (Üç Adala), Stancile Gemene (Ikiz Kayalar), plaja de 2 km din Golful Adrasan si Eco Parc (Yörük Parki). Pe coasta marii sunt si cateva sate traditionale care merita o vizita - Beldibi, Kiriş, Çayova, Aslanbucak, Kuzdere, Beycik, Çamyuva, Göynük si Çıralı (4 km de plaja). 

Oferte - Kemer