VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Mergand spre sud din Valea Inn, Zillertal (Valea Ziller) ofera numeroase statiuni de schi. Mayrhofen este probabil cea mai cunoscuta dintre acestea. Aici sunt zine superbe de schiat. Finkenberg este este aproape de Mayrhofen si imparte cu aceasta zonele impresionante de schi, intr-un spatiu mai mare si mai animat. Finkenberg ofera un acces mai bun spre si dinspre zonele de schi, fiind un sat mai linistit decat Mayrhofen. Pe Hintertux Glacier se poate schia pe tot parcursul anului, iar Zell am Ziller face parte din mai multe statiuni care ofera partii bune pentru schiori de nivel mediu. Zillertal este o vale minunata, cu o cale ferata mica, intre Valea Inn si Mayrhofen.
Principalele statiuni de schia din Zillertal sunt: Aschau, Finkenberg, Fugen, Fugenberg / Hochfugen, Gerlos, Hippach, Ramsau, Schwendau, Kaltenbach, Mayrhofen, Ried, Schlitters, Strass, Stumm, Stummerberg / Gattererberg, Tux, Uderns si Zell am Ziller.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.