VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Insula Lanzarote este cea mai estica dintre Insulele Canare, fiind a patra ca marime din acest arhipelag - 845.9 km patrati.
La nord de Lanzarote se afla cateva insule mai mici - Graciosa, Montaña Clara si Alegranza, care, impreuna cu insulitele Roque del Este si Roque del Oeste, formeaza Rezervatia Naturala Arhipelagul Chinijo, un refugiu pentru un mare numar de pasari marine.
Una dintre marile atractii ale insulei Lanzarote este peisajul sau lunar plin de cratere, canioane si vai cu lava solidificata, insa nu este singura.
Caldura de care se bucura insula Lanzarote pe tot parcursul anului si vremea primavaratica va dau posibilitatea de a va bucura de aceasta insula indiferent de anotimp. Aveti la dispozitie plaje cu nisip auriu sau cu nisip negru in cele trei mari statiuni de litoral: Costa Teguise, Puerto del Carmen si Playa Blanca, orase si zone naturale protejate, precum Parcul National Timanfaya.
Daca doriti sa aflati mai multe despre relatia speciala dintre localnici si peisajul vulcanic unic, vizitati Centrele de Arta, Cultura si Turism. Acestea au fost create pentru a proteja patrimoniul insulei Lanzarote. Capitala insulei este orasul Arrecife

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.