VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Jesolo este o localitate situata la cativa kilometri spre nord de Venetia, iar Lido di Jesolo este partea de litoral a localitatii.
Lido di Jesolo masoara 15 km de plaja cu nisip fin, siruri de sezlonguri si divertismentul nocturn ce atrage peste 10 milioane de turisti in fiecare an.
La inceputul secolului XX Jesolo era o asezare mica si nesemnificativa din regiunea Veneto. Aflata langa capatul de nord al lagunei venetiene, Jesolo se afla din intamplare si langa o mare intindere de nisip pe tarm. Pana in anii 50 un oras cu totul nou a inceput sa apara de-a lungul acestei intinderi de nisip. Lido di Jesolo inseamna "tarmul lui Jesolo", aceasta noua asezare laudandu-se si cu centrul istoric al vechiului oras Jesolo.
Dedicat turismului, Lido di Jesolo este diferit de alte orase din Italia. Planul orasului, magazinele si serviciile sunt create pentru convenienta turistilor.
 Jesolo se intinde de-a lungul litoralului, departandu-se foarte putin de acesta. Exista o singura strada principala ce parcurge orasul pe lungime si este aglomerata cu magazine, restaurante, baruri, cafenele si gelaterii.
Lido di Jesolo nu este acelasi lucru ca Lido di Venezia doar Lido, care este o insula la cativa kilometri intre Venetia si mare. Intinderea mare de plaja este impartita in mai multe plaje private. Acestea sunt dotate cu umbrele, sezlonguri, toalete si cabine unde va puteti schimba. De-a lungul plajei veti gasi si barulete de unde va puteti lua un sandvis sau o bautura racoritoare. Sunt si locuri special amenajate, unde copiii se pot juca.


Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.