VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
MADONNA DI CAMPIGLIO
Madonna di Campiglio este perla regiunii de ski Dolomiti Brenta-Trentino. Astăzi este cu siguranță numărul unu printre statiunile de schi din Italia și una dintre cele mai importante din întreaga regiune alpină.Combinatia dintre ski si life style o face irezistibila!
Statiunea este inconjurata de masivele Dolomiti Brenta si Presanella, in legatura cu Val di Sole.
Tot din aceasta zona si-a inceput cariera si fosta vedeta a schiului alpin, Alberto Tomba, considerat un erou national in Italia.
Nu trebuie sa ratati una dintre cele mai frumoase partii: Groste, cu o lungime de 7 km si o diferenta de nivel de 1000 m! Cinque Laghi( 5 lacuri),Pradalago,Groste,Spinale- acestea sunt cele mai importante zone de ski din Madonna di Campiglio.Ski in nocturna de-a lungul traseului Canalone-Miramonti.
Cei 95 km de partii intretinute excelent, situate intre 1550 – 2550 m altitudine, sunt deservite de 24 de instalatii moderne de transport pe cablu, cu o capacitate de 31.500 pers./ ora. 60% din totalitatea partiilor sunt dotate cu tunuri de zapada. Partiile din Madonna di Campiglio sunt legate in retea cu partiile din statiunile apropiate Folgarida – Marilleva dar si cu statiunea din vecinatate Pinzolo, aflata la doar 15 km distanta de Madonna di Campiglio.
Astfel aveti acces la un super domeniu schiabil Madonna di Campiglio-Val Rendena-Val di Sole, avand in componenta statiunea Madonna di Campiglio cu 95 km de partii, statiunea Folgarida-Marilleva din Val di Sole cu 35 km de partii si statiunea Pinzolo din Val Rendena cu 20 km de partii. Conexiunea se realizeaza prin telegondola de 8 locuri, Pinzolo Campiglio Express, in doar 16 minute.
Capacitatea instalatiei este de 1800 persoane/ora. Cele 150 km de partii: 44 albastre, 35 rosii, 14 negre si cele 4 snowparkuri sunt deservite de 62 instalatii. Accesul se realizeaza cu o singura cartela skipass: SuperSkirama Dolomiti. Acest skipass ofera acces catre 8 statiuni de ski, 150 instalatii si 380 km de partii.
In apropiere de Madonna di Campiglio, se afla statiunea Pinzolo, perfecta pentru vacanta cu familia,fiind dotata cu multe spatii si activitati destinate celor mici.Astfel aveti acces la un super domeniu schiabil


Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.