; &ev=PageView&noscript=1 />

Minivacan╚Ť─â ├«n Malta!

Plecare din Timișoara și Arad - zbor din Budapesta

3
 
Transport

 

Fantasy Travel v─â propune:

Minivacan╚Ť─â în Malta cu zbor din Budapesta!

Perioada 

 

 

Ziua 1

Transfer din Timișoara spre aeroportul din Budapesta.

Decolare din Budapesta la ora 21:35 și aterizare pe aeroportul din La Valletta la ora 23:50. Transfer la hotel.

Cazare hotel 3*

Ziua 2 - O zi în Mdina ╚Öi Valletta

Ne bucur─âm de un tur ghidat pe str─âzile pline de via╚Ť─â ale capitalei Maltei, Valletta, incluzând vizit─â la Gr─âdinile Upper Barakka care ofer─â o priveli╚Öte uluitoare asupra Marelui Port, acestea fiind cel mai înalt punct din Valletta. Gr─âdinile Baracca sunt împ─âr╚Ťite în Upper Baracca (Baracca de sus) ╚Öi Lower Baracca (Baracca de jos) iar acestea au fot construite în anii 1560. A durat aproximativ 150 de ani pân─â când s-au decis cavalerii de aici s─â deschid─â gr─âdinile publicului larg. Catedrala Sfântul Ioan din Valletta împodobit─â cu bog─â╚Ťii ce dateaza din vremea cavalerilor din Malta este considerat─â una dintre cele mai emblematice construc╚Ťii în stil baroc din Europa.  Se va putea vizita ╚Öi Muzeul de Arheologie, dup─â care vom avea timp liber în Valetta. Dup─â aceea, ne îndrept─âm spre vechea capital─â – Mdina – cunoscut─â ╚Öi sub numele de ”ora╚Öul t─âcut”. Aceasta este localizat─â în centrul insulei pe un platou înalt oferind o priveli╚Öte inedit─â asupra insulei. Ne vom plimba în jurul bastioanelor impun─âtoare de unde vom putea admira priveli╚Ötea panoramic─â care predomin─â cea mai mare parte a insulei.

Plecare spre hotel, cazare hotel 3*

Ziua 3 – O zi întreag─â în sudul insulei – Templele Hagar Qim

Aceast─â excursie ne va permite s─â descoperim partea de sud a Maltei. Pe drum, vom trece prin satul Zurrieq înainte de a ajunge la Grota Albastr─â. O excursie cu barca (contra cost, se poate achita la fa╚Ťa locului) ne va permite s─â observ─âm de aproape flora subacvatic─â din aceste grote. Vom merge apoi spre pitorescul sat de pescari Marsaxlokk, de unde putem admira malul m─ârii c─âptu╚Öit cu ”luzzu” maltez, pictat tradi╚Ťional în culorile ro╚Öu, albastru ╚Öi galben. Vom vizita ╚Öi Templele Hagar Qim – un complex compus din trei temple – care datorit─â st─ârii lor foarte bune de conservare, ne ofer─â dovezi ale priceperii ╚Öi abilit─â╚Ťilor artistice ale str─âmo╚Öilor no╚Ötri. Acest complex a fost inclus în Patrimoniul UNESCO în anul 2002. Ultima oprire a turului nostru va fi la Pe╚Öterile Ghar Dalam – primele locuri locuite de pe aceste insule.

Plecare spre hotel, cazare hotel 3*

Ziua 4 – O zi în insula Gozo

Dup─â o plimbare de 20 de minute cu feribotul c─âtre insula sor─â a Maltei, vom observa cum, de╚Öi ambele insule sunt similare în istorie ╚Öi nivel de dezvoltare, insula Gozo este mult mai verde ╚Öi mai pitoreasc─â. Turul nostru pe Insula Gozo va începe cu templele megalitice din Ggantija, care de╚Öi sunt incluse în Patrimoniul UNESCO sunt o destina╚Ťie mai pu╚Ťin popular─â. Se crede c─â acest complex dateaz─â de aproximativ acum 7000 de ani înaintea erei noastre. Vom vizita ╚Öi vechea cetate din Victoria, capitala insulei Gozo. Vechea sa denumire este Rabat îns─â britanicii au redenumit-o sub numele Victoria în perioada de ocupa╚Ťie. Victoria este o citadel─â fortificat─â aflat─â în inimia insulei. Ne vom continua apoi drumul c─âtre Golful Xlendi ╚Öi Dwejra – cunoscut pentru marea interioar─â.  

Plecare spre hotel, cazare hotel 3*

Ziua 5

Mic dejun devreme

Tranfer spre aeroportul din La Valletta, decolare la ora 08:45 spre Budapesta, aterizare la 11:00. Transfer de la aeroportul din Budapesta spre Timișoara.

Sfâr╚Öitul serviciilor

 

 

Tarif 

 

*Condi╚Ťii de rezervare:

Tariful include:

-          zbor Budapesta - Malta ╚Öi retur;

-          bagaj de cal─â 10 kg/pers.;

-          transfer aeroport Valletta - hotel ╚Öi retur;

-          4 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun la hotel 3*;

-          o zi în Mdina ╚Öi Valletta cu ghid local;

-          o zi întreag─â în sudul insulei Malta;

-          o zi în insula Gozo;

-          înso╚Ťitor de grup din partea agen╚Ťiei;

-          transfer Timi╚Öoara - aeroport Budapesta ╚Öi retur.

Tariful nu include:

-          mesele de prânz în timpul excursiilor – 18 €/persoan─â – include 75 ml vin de cas─â, 75 ml ap─â mineral─â ╚Öi cafea;

 

-          supliment single – 160 €/pers./4 nop╚Ťi;

 

-          cinele – se pot servi op╚Ťional la hotel – 13 €/persoan─â;

 

-          ECO TAX, se achit─â la recep╚Ťia hotelului, 0,50 €/pers.;

 

-          excursia cu barca la Grota Albastr─â – 8 €/pers. – se achit─â la fa╚Ťa locului;

 

-          asigurarea medical─â/storno;

 

-          alte cheltuieli de natur─â personal─â.

*Tariful este valabil pentru un grup de minim 20 de pers.

Not─â*

*Ne rezerv─âm dreptul de a recalcula tariful în cazul cre╚Öterii semnificative a pre╚Ťurilor carburan╚Ťilor fa╚Ť─â de momentul în care programul a fot creat.

*Ghidul are voie s─â modifice programul turistic f─âr─â a schimba structura acestuia.

 

*Clasificarea pe stele a unit─â╚Ťilor de cazare este f─âcut─â în conformitate cu standardele din ╚Ťara respectiv─â.

*În momentul semn─ârii << Contractului de prest─âri servicii turistice >>, turistul î┼či asum─â plata diferen┼úei stipulat─â în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turi┼čti.
*Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lans─ârii programului.
*În situa╚Ťia
în care compania aerian─â majoreaz─â aceste taxe  pân─â la data emiterii biletelor de avion (acestea se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agen╚Ťia î╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica tariful excursiei în conformitate cu noile valori ale acestor taxe.

 

ACTE NECESARE:

-          minorii sub 18 ani neînso┼úi┼úi de p─ârin┼úi trebuie s─â aib─â acordul notarial al p─ârin┼úilor;

-          Pa╚Öaport sau carte de identitate în curs de valabilitate.

 

Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC Alltur SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

 

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

Rezerv─â acum!

Pentru a putea continua cu cererea este necesar s─â accepta╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile.