; &ev=PageView&noscript=1 />

Minivacanță în Malta!

Plecare din Timișoara și Arad - zbor din Budapesta

3
 
Transport
Perioada 30.11-04.12.2022
Tarif
de la
 
670
persoană/pachet

 

Fantasy Travel vă propune:

Minivacanță în Malta cu zbor din Budapesta!

Perioada 30/11-04/12/2022

 

 

Ziua 1

Transfer din Timișoara spre aeroportul din Budapesta.

Decolare din Budapesta la ora 21:35 și aterizare pe aeroportul din La Valletta la ora 23:50. Transfer la hotel.

Cazare hotel 3*

Ziua 2 - O zi în Mdina și Valletta

Ne bucurăm de un tur ghidat pe străzile pline de viață ale capitalei Maltei, Valletta, incluzând vizită la Grădinile Upper Barakka care oferă o priveliște uluitoare asupra Marelui Port, acestea fiind cel mai înalt punct din Valletta. Grădinile Baracca sunt împărțite în Upper Baracca (Baracca de sus) și Lower Baracca (Baracca de jos) iar acestea au fot construite în anii 1560. A durat aproximativ 150 de ani până când s-au decis cavalerii de aici să deschidă grădinile publicului larg. Catedrala Sfântul Ioan din Valletta împodobită cu bogății ce dateaza din vremea cavalerilor din Malta este considerată una dintre cele mai emblematice construcții în stil baroc din Europa.  Se va putea vizita și Muzeul de Arheologie, după care vom avea timp liber în Valetta. După aceea, ne îndreptăm spre vechea capitală – Mdina – cunoscută și sub numele de ”orașul tăcut”. Aceasta este localizată în centrul insulei pe un platou înalt oferind o priveliște inedită asupra insulei. Ne vom plimba în jurul bastioanelor impunătoare de unde vom putea admira priveliștea panoramică care predomină cea mai mare parte a insulei.

Plecare spre hotel, cazare hotel 3*

Ziua 3 – O zi întreagă în sudul insulei – Templele Hagar Qim

Această excursie ne va permite să descoperim partea de sud a Maltei. Pe drum, vom trece prin satul Zurrieq înainte de a ajunge la Grota Albastră. O excursie cu barca (contra cost, se poate achita la fața locului) ne va permite să observăm de aproape flora subacvatică din aceste grote. Vom merge apoi spre pitorescul sat de pescari Marsaxlokk, de unde putem admira malul mării căptușit cu ”luzzu” maltez, pictat tradițional în culorile roșu, albastru și galben. Vom vizita și Templele Hagar Qim – un complex compus din trei temple – care datorită stării lor foarte bune de conservare, ne oferă dovezi ale priceperii și abilităților artistice ale strămoșilor noștri. Acest complex a fost inclus în Patrimoniul UNESCO în anul 2002. Ultima oprire a turului nostru va fi la Peșterile Ghar Dalam – primele locuri locuite de pe aceste insule.

Plecare spre hotel, cazare hotel 3*

Ziua 4 – O zi în insula Gozo

După o plimbare de 20 de minute cu feribotul către insula soră a Maltei, vom observa cum, deși ambele insule sunt similare în istorie și nivel de dezvoltare, insula Gozo este mult mai verde și mai pitorească. Turul nostru pe Insula Gozo va începe cu templele megalitice din Ggantija, care deși sunt incluse în Patrimoniul UNESCO sunt o destinație mai puțin populară. Se crede că acest complex datează de aproximativ acum 7000 de ani înaintea erei noastre. Vom vizita și vechea cetate din Victoria, capitala insulei Gozo. Vechea sa denumire este Rabat însă britanicii au redenumit-o sub numele Victoria în perioada de ocupație. Victoria este o citadelă fortificată aflată în inimia insulei. Ne vom continua apoi drumul către Golful Xlendi și Dwejra – cunoscut pentru marea interioară.  

Plecare spre hotel, cazare hotel 3*

Ziua 5

Mic dejun devreme

Tranfer spre aeroportul din La Valletta, decolare la ora 08:45 spre Budapesta, aterizare la 11:00. Transfer de la aeroportul din Budapesta spre Timișoara.

Sfârșitul serviciilor

 

 

Tarif: 670 €/persoană/loc în cameră dublă sau triplă 

 

*Condiții de rezervare: avans 300 €/pers.  la încheierea contractului ir diferența se va achita până la data de 05.11.2022.

Tariful include:

-          zbor Budapesta - Malta și retur;

-          bagaj de cală 10 kg/pers.;

-          transfer aeroport Valletta - hotel și retur;

-          4 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 3*;

-          o zi în Mdina și Valletta cu ghid local;

-          o zi întreagă în sudul insulei Malta;

-          o zi în insula Gozo;

-          însoțitor de grup din partea agenției;

-          transfer Timișoara - aeroport Budapesta și retur.

Tariful nu include:

-          mesele de prânz în timpul excursiilor – 18 €/persoană – include 75 ml vin de casă, 75 ml apă minerală și cafea;

 

-          supliment single – 160 €/pers./4 nopți;

 

-          cinele – se pot servi opțional la hotel – 13 €/persoană;

 

-          ECO TAX, se achită la recepția hotelului, 0,50 €/pers.;

 

-          excursia cu barca la Grota Albastră – 8 €/pers. – se achită la fața locului;

 

-          asigurarea medicală/storno;

 

-          alte cheltuieli de natură personală.

*Tariful este valabil pentru un grup de minim 20 de pers., pentru un grup între 15-19 pers. se achită un supliment de 60 €/pers.

Notă*

*Ne rezervăm dreptul de a recalcula tariful în cazul creșterii semnificative a prețurilor carburanților față de momentul în care programul a fot creat.

*Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

*În momentul semnării << Contractului de prestări servicii turistice >>, turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti.
*Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului.
*În situația
în care compania aeriană majorează aceste taxe  până la data emiterii biletelor de avion (acestea se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei în conformitate cu noile valori ale acestor taxe.

 

ACTE NECESARE:

-          minorii sub 18 ani neînsoţiţi de părinţi trebuie să aibă acordul notarial al părinţilor;

-          Pașaport sau carte de identitate în curs de valabilitate.

 

Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC Alltur SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

 

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

Rezervă acum!

Pentru a putea continua cu cererea este necesar să acceptați termenii și condițiile.