VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Al doilea oras al litoralului, Mangalia este o asezare de aceeasi varsta cu Tomisul, fiind in trecut o colonie antica intemeiata de greci care purta numele de Callatis (de la raul Calles din Asia Mica). Numele de azi al statiunii, Mangalia, vine de la Pangalia, care in greaca bizantina insemna „cea mai frumoasa”.
Mangalia este  oras - port maritim,cu o populatie de 44.000 de locuitori,edificat in zona litoralului maritim apartinand Podisului Dobrogei de Sud,la nord de limanul fluvio - maritim Mangalia. Altitudinal, orasul este cuprins intre 0,5 m in S-SE si 30 m in NV.
Statiunea balneoclimaterica este favorizata de conditiile climatice (media anuala a temperaturii este de 11,2 grade, a lunii iulie de 26-28 grade, iar precipitatiile medii anuale au valori de 377 mm) si de prezenta Lacului Mangalia ( separat initial de mare,acum un golf al acesteia printr-o deschidere antropica efectuata in 1953; 261 ha suprafara,9,5 km lungime, 0,8 km latime,13 m adancime maxima),in nordul caruia sunt bogate izvoare de apa mezotermale (26 - 28oC),sulfuroase. Plaja este deosebit de frumoasa, cu nisip fin.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.