; &ev=PageView&noscript=1 />

Maroc, între ocean, munți și deșert!

Plecare din Timisoara 30.10-06.11.2024

4
 
Transport
Perioada 30.10-06.11.2024
Tarif
de la
1490
1415
persoană/pachet

Maroc, între ocean, munți și deșert!

30/10/2024-06/11/2024 

 

ZIUA 1: Marrakech 

Sosire la aeroportul din Marrakech, întâmpinare de către ghid, tur panoramic și transfer la hotel, check-in, cină la hotel 4*.

ZIUA 2: Marrakech - Ouarzazate 

Mic dejun la hotel, apoi plecare spre Ouarzazate vizitarea orașului Ouarzazate, trecând prin pasul Tichka care oferă un peisaj impresionant în inima lanțului muntos Atlas și satul Taddert. Plecare spre satul Ait Ben Haddou, cea mai spectaculoasă cetate din sudul Marocului, care a servit ca decor pentru multe filme precum „Laurence of Arabia”. Prânz liber. Cină și cazare la hotel 4*.

ZIUA 3: Ouarzazate - Gorge du todra - Tinghir -Erfoud - Merzouga. 

Plecare spre Deșertul Sahara. Orașul Erfoud, „poarta” de intrare în deșertul Sahara. Schimbați vehiculul cu un 4x4 și ajungeți la Merzouga și plimbare cu cămila. Check-in, cină și cazare la hotel 4*.

ZIUA 4: Merzouga - Fez

Plecare spre Fez, o stațiune de vară și de iarnă foarte aglomerată, cu un aer complet alpin elvețian. Aici, vă veți bucura de o masă cu păstrăv la restaurantul Castle, înainte de a continua drumul spre regiunea Middle Atlas, similară ca grandoare cu Marele Canion american, ne oprim la „stațiunea de deal” în stil european din Ifrane. Supranumit si “Elvetia Marocului”, Ifrane este situat la o altitudine de 1.664 metri deasupra nivelului marii, in regiunea de mijloc a Muntilor Atlas și care serveste drept “loc de joaca” pentru berberii bogati din orașe secetoase ca Fez, Meknes sau Marrakech, care vor sa experimenteze iarna europeana. Check-in în Fes, cină și cazare la hotel 4*.

ZIUA 5: Fez 

După micul dejun, întreaga zi va fi dedicată descoperirii orașului Fes, cel mai vechi dintre orașele imperiale, cunoscut pentru contribuțiile sale spirituale și educaționale la cultura marocană. Turul va incepe cu vizita exterioara a Palatului Regal – ce are elemente de arhitectura araba si maura. Palatul este una din resedintele actualului rege al Marocului acesta fiind motivul pentru care nu este permisa vizitarea lui pe interior. Tur de oras Fez, „Orasul Albastru“ - unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului. Vizită a medinei medievale. Veți explora, de asemenea, faimoasele souk-uri, unde meșteșugarii încă lucrează în tradiția orientală milenară. Prânz independent în timpul liber, continuarea vizitei turistice după-amiaza. Întoarcere la hotel cină și cazare la hotel 4*.

ZIUA 6: Fes - Volubilis - Meknes - Rabat - Casablanca 

După micul dejun, Plecare spre orașul sfânt Moulay Idriss. Vizităm pe drum și ruinele orașului roman Volubilis și orașul Meknes. Continuăm călătoria spre Rabat unde vizităm exteriorul palatului regal, mausoleul lui Mohamed V & Turnul Hassan, din capitala administrativă și politică a regatului. Ultima oprire va fi o vizită la Kasbah Oudaya, unde veți putea servi un ceai cu vedere asupra întregului râu Bouregurag. Prânz la Sale în timpul liber și plecare spre Casablanca. Vizită a capitalei economice a Marocului, care deține și cel mai mare port african. Vizită ghidată a zonei rezidențiale Anfa, a cartierului Habous, a Palatului Regal. Cină și cazare la hotel 4*.

ZIUA 7: Casablanca - Marrakech 

După micul dejun, vizită la Moscheea Hassan al II-lea în exterior și pe cornișă (opțional), plecare spre Marrakech. Întreaga zi va fi dedicată vizitei orașului Marrakech, al doilea cel mai vechi oraș imperial, cunoscut ca perla sudului. Orașul a fost fondat de către Almoravides la sfârșitul secolului al XI-lea. Vizitarea obiectivelor istorice include Grădina Menara, Koutoubia, Palais Bahia. Cină opțională la Palatul Marocan cu dansatoare de belydance. 

Cazare la hotel 4*

ZIUA 8: Marrakech - Apt Marrakech 

După micul dejun, timp liber până la transferul la aeroport.

 

 

Tarif promo 1490 1415 eur/pers/pachet 

Ofertă valabilă până la 30.06.2024

 

 

Tariful include:

- zbor Timișoara-Munchen- Marrakech și retur

- bagaj de mână de 7 kg + bagaj de cală de 20 kg 

- cazare la hoteluri de 4* cu demipensiune

- transfer aeroport-hotel-aeroport

- transport cu autocar/microbuz clasificat pe toată durata circuitului

- intrările la obiective: Volubilis - Palais Bahia - Medersa Bouanania - Grădina Menara

- transferuri cu vehicule 4x4 între Erfoud și Merzouga, și retur

- plimbarea cu cămila

- taxe de oraș

 

Tariful nu include:

- mese de prânz

- băuturile neincluse

- bacșișuri pentru ghizi și șoferi (se practică în țara vizitată)

- alte cheltuieli de natură personală

- supliment single 250 euro/persoană

 


 Condiții de rezervare:

- avans 30% la inscriere, iar diferența cu 20 zile inainte de plecare.

- pentru inscrierile efectuate cu mai putin de 20 zile inainte de plecare, plata se face integral.

Notă*

*Tariful este valabil pentru un grup de 20 platitori. Pentru un grup cuprins intre 15-19 de platitori, se achita un supliment de 120 eur/ persoană. Agenția își rezervă dreptul de a anula acest program dacă nu sunt înscrise minim 15 persoane până cu 20 de zile înainte de plecare.

*Clasificarea pe stele a unităților de cazare este făcută în conformitate cu standardele din țara respectivă.

 *In momentul semnării  Contractului de prestări servicii turistice, turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti.
 *Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului.
 * În situația in care compania aeriana majoreaza aceste taxe  până la data emiterii biletelor de avion (acestea se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

* Ne rezervăm dreptul de a recalcula tariful, în cazul creșterii semnificative a prețurilor carburanților, față de momentul când a fost lansat programul.

*Conditiile de calatorie sunt cele comunicate de MAE https://www.mae.ro/travel-conditions/3726

 Documente necesare:

 - pasaport cu valabilitate de cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei; recomandam pasaportul simplu (pasapoartele temporare pot fi refuzate de catre autoritatile marocane de frontiera).

  - minorii sub 18 ani neinsotiti de ambii parinti trebuie sa aibe acordul notarial al acestora;

  - acest program NU necesita obtinerea vizitei turistice de catre cetatenii romani;

   Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC FANTASY TRAVEL SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

 

 

Rezervă acum!

Pentru a putea continua cu cererea este necesar să acceptați termenii și condițiile.