VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Martinique este pentru iubitorii de plaja, de soare, pentru gurmanzi, pentru pasionatii de diving, pentru calatori si mai ales pentru francofili. Aceasta parte mereu insorita a Frantei este o imbinare fericita intre cultura galica si traditia caraiba. Capitala insulei, Fort-de-France confirma rafinamentul specific francezilor; ultimele tentinde in moda sunt nelipsite aici. Orasul este construit ca un amfiteatru in jurul portului de aici, daruind unul dintre cele mai memorabile si pitoresti peisaje din Marea Caraibelor.
Insula este dominata de vulcanul Mont Pelee care a erupt in 1902, spulberand capitala de atunci, Saint Pierre. Peisajele oferite de coastele vulcanului sunt adevarate atractii turistice, alaturi de gradinile botanice care imbraca relieful colturos al insulei.
Insula este una plina de contraste. Daca in partea de sud a Insulei Florilor, asa cum este supranumita Insula Martinique, vei gasi foarte multe plaje cu nisip alb, iar adancimile apelor de aici pot fi explorate de pasionatii de diving, in partea de nord vei vedea paduri tropicale luxuriante si plaje cu nisip negru.
Frumusetea este omniprezenta pe acesta insula, fie ca o vezi in locuitorii sai foarte placuti, in limba vorbita de acestia, in plajele sale sau in multitudinea de flori luxuriante care iti iau respiratia.


Oferte - Martinique