; &ev=PageView&noscript=1 />

Circuit cu sejur în Mexic

4
 
Transport

 

Fantasy Travel v─â propune:

CIRCUIT CU SEJUR ÎN MEXIC!

Zbor din Timi╚Öoara! 

 

Perioada: __/__-__/__/____

 

Ziua 1 – Mexico City

Plecare din aeroportul Traian Vuia  din Timisoara la ora 11.05 spre Frankfurt, cu compania Lufthansa. La ora 13:35 decolare spre Mexico City, aterizare la ora 19:00.

Mexico City este considerat unul dintre cele mai mari ora╚Öe din lume, cum ar fi Seul ╚Öi Tokyo. Ora╚Öul a fost construit ini╚Ťial pe o insul─â din lacul Texcoco de c─âtre azteci în anul 1325 sub numele de Tenochtitlan, care a fost aproape complet distrus în timpul asediului din 1521 al Tenochtitlanului ╚Öi ulterior reproiectat ╚Öi reconstruit în conformitate cu standardele urbane spaniole.

Transfer la hotel.

Cazare si cina la Hotel Royal Estoril 3* sau similar.

Ziua 2 – Mexico City / Teotihuacan / Mexico City

Mic dejun la hotel.

Vizita╚Ťi Zocalo-ul ora╚Öului.

”Zócalo” reprezint─â pia╚Ťa principal─â din inima centrului istoric al ora╚Öului Mexico City ╚Öi este una dintre cele mai mari pie╚Ťe centrale din lume.

Ve╚Ťi descoperi, aici, Catedrala Mitropolitan─â care a fost construit─â în sec╚Ťiuni între anii 1573 ╚Öi 1813 în jurul bisericii originale, construit─â la scurt timp dup─â cucerirea spaniol─â a Tenochtitlán. Admira╚Ťi ╚Öi El Palacio Nacional, a fost sediul executivului federal din Mexic. Aici sunt p─âstrate picturile murale ale lui Diego Rivera care împodobesc casa sc─ârii principale ╚Öi pere╚Ťii etajului doi.

Plecare spre zona arheologic─â Teotihuacan.

Transfer si vizita cu ghid in zona arheologica Teotihuacan, vizita unui atelier de obsidian si degustarea  bauturi locale pulque.

Vizita sitului arheologic Teotihuacán, care a fost cel mai populat si dinamic oras din Valea Centrala. Templul Quetzalcoatl, atâta timp cât cele dou─â impresionante piramide ale Soarelui ╚Öi ale Lunii sunt martori imutabili ai trecutului s─âu glorios. Din vârful piramidelor pute╚Ťi avea o vedere superb─â care cuprinde toat─â câmpia.

In drumul de intoarcere spre hotel ne oprim la Bazilica Maicii Domnului din Guadalupe din Mexico City, cu peste 20 de milioane de pelerini in fiecare an, este cel mai vizitat monument catolic dupa Vatican.

Descoperirea hainei lui Juan Diego, pe care a fost imprimat─â imaginea Fecioarei Maria, în urma apari╚Ťiei acesteia. Dup─â ce a venit pentru prima dat─â în Mexic în ianuarie 1999, Papa Ioan Paul al II-lea s-a reîntors în iulie 2002 pentru a-l canoniza pe indianul Juan Diego care a devenit cre╚Ötin.

Cina inclusa si cazare la Hotel Royal Estoril 3* sau similar.

Ziua 3 - Mexico City / Puebla / Oaxaca

Mic dejun inclus la hotel.

Plecare spre Puebla.

Tur de ora╚Ö în Puebla (aproximativ o or─â), unde pute╚Ťi vizita Zocalo, pia╚Ťa central─â din Puebla, Catedrala în stil baroc, cu cele mai înalte turnuri din ╚Ťar─â, Templo de Santo Domingo în interiorul caruia putem g─âsi Capilla del Rosario, o adev─ârat─â bijuterie arhitectural─â. Puebla, ora╚Ö fondat spaniol, cunoscut sub numele de „ora╚Öul îngerilor” deoarece aici putem g─âsi peste 70 de biserici ╚Öi alte o mie de cl─âdiri coloniale, cu magazinele sale de ceramic─â talavera ╚Öi artizant din regiune.

Bucura╚Ťi-v─â de str─âzile pline de via╚Ť─â din Puebla.

Plecare spre Oaxaca.

Cina inclusa si cazare la Hotel Mision de Los Angeles Oaxaca 4* sau similar.

Ziua 4 - Oaxaca

Mic dejun inclus la hotel.

Plecare spre Monte Alban (program pân─â la ora 17:00).

Fondat cu aproximativ 500 de ani înainte de na╚Öterea lui Hristos, ora╚Öul a crescut ╚Öi a dominat v─âile Oaxaca pân─â în anul 750 d.Hr. A fost capitala „oamenilor din nor”, zapotecilor, timp de peste un mileniu. Monte Alban a fost epicentrul culturii lor ╚Öi un loc de cult divin. Este cel mai mare sit arheologic din Oaxaca.

Prânz inclus într-un restaurant local.

Tur de oras în Oaxaca. Pe str─âzile ora╚Öului împodobite cu case colorate, ajungi la pia╚Ťa ora╚Öului. Exotic, cu tarabele sale de fructe, legume si carne in cantitati mari, te poti bucura de ciocolata intr-una din numeroasele fabrici care inconjoara piata. Foarte aproape de piata, turistii au ocazia sa intre in contact cu localnicii in Zocalo-ul orasului, loc de adunare aglomerat mereu, si ziua si noaptea.

Vizita╚Ťi Muzeul Regional din Oaxaca, cel mai important muzeu al ora╚Öului, care g─âzduie╚Öte obiecte istorice ╚Öi exponate din Monte Alban, cucerirea spaniol─â a Mexicului ╚Öi Oaxaca antic─â.

În cele din urm─â, vizita╚Ťi Catedrala, cu hramul Adormirea Maicii Domnului, impresionant─â prin numeroasele statui ╚Öi sculpturi în stil baroc.

Cina nu este inclusa si cazare la Hotel Mision de Los Angeles Oaxaca 4* sau similar.

Ziua 5 – Oaxaca / Tehuantepec

Mic dejun inclus la hotel.

Vizita╚Ťi Arborele Tule. Situat pe p─âmânturile bisericii din centrul ora╚Öului Santa María del Tule din statul mexican Oaxaca, la aproximativ 9 km est de ora╚Öul Oaxaca, pe drumul c─âtre Mitla. Este un chiparos Montezuma (Taxodium mucronatum) sau ahuehuete (însemnând „b─âtrânul apei” în nahuatl). Este copacul cu cel mai robust trunchi din lume. În 2001, a fost inclus─â pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Plecare spre Tehuantepec.

Cina inclusa si cazare la Hotel Calli 3* sau similar.

Ziua 6 – Tehuantepec / San Cristobal de las Casas

Mic dejun la hotel.

Plecare spre Cañon del Sumidero.

Oprire în „Canyon del Sumidero” pentru plimbarea cu barca cu motor în canionul Sumidero. Acesta traverseaz─â râul Grijalva,  aflat la 1000 m în─âl╚Ťime în p─âr╚Ťile sale cele mai adânci. Din p─âcate, învin╚Öi dup─â cucerirea spaniol─â, exist─â pove╚Öti despre indienii din regiune care au preferat s─â se arunce din vârful canionului în râu decât s─â se supun─â cuceritorilor. Aceast─â plimbare v─â va oferi posibilitatea de a privi maimu╚Ťe ╚Öi crocodili.

Plecare spre San Cristobal.

Cina inclusa si cazare la Hotel Mansion de Los Angeles 3* sau similar.

Ziua 7 – San Cristobal de las Casas / Palenque

Plecare devreme spre Cascada Agua Azul. Considerate ╚Öi cascade ╚Öi declarate Rezerva╚Ťie Natural─â a Biosferei în 1980, acestea se formeaz─â din afluen╚Ťii râurilor Otulún, Shumuljá ╚Öi Tulijá, creând un spectacol natural cu adev─ârat impresionant, mai ales pentru apele sale de culoare alb-albastru care contrasteaz─â cu peisajul exuberant de jungl─â care le înconjoar─â.

Mic dejun la un restaurant local.

Descoperi╚Ťi faimoasele cascade din Agua Azul cuib─ârite într-o vegeta╚Ťie exuberant─â. Înotul este posibil.

Plecare spre Palenque.

Cina inclusa si cazare la Hotel Mision Palenque 4* sau similar.

Ziua 8 – Palenque / Campeche

Mic dejun la hotel.

Vizit─â la Palenque.

Aflat adânc în p─âdurea tropical─â, ╚Öi dispunând de o bog─â╚Ťie arhitectural─â extrem de elaborat─â, acest loc este probabil unul dintre situri-le arheologice excep╚Ťionale din Mexic. Cl─âdirile sunt din perioada clasic─â maya╚Ö─â. Ve╚Ťi descoperi în inima piramidei Templului Inscrip╚Ťiilor, mormântul lui Pakal, un împ─ârat maya╚Ö, unde fabuloasa piatr─â care acoper─â sicriul, este sculptat─â integral ╚Öi a fost descoperit─â în 1963.

Transfer la Campeche.

Vizit─â la situl arheologic Edzná.

Are grup─âri arhitecturale magnifice, cum ar fi Marea Acropole, ╚Öi cl─âdiri minunate, în special a╚Öa-numitele Five Floors (Cinci etaje). Locuitorii s─âi au dezvoltat un sistem hidraulic complex care le-a permis s─â aib─â ap─â pe tot parcursul anului. A devenit o puternic─â capital─â regional─â între anii 400 ╚Öi 1000.

Sosire ╚Öi tur de ora╚Ö al acestui ora╚Ö fortificat, care a fost fondat în 1540. Fortul a fost construit în secolul al XVII-lea.

Cina o vom servi la un restaurant local.

Cazare la Hotel Gamma Campeche 4* sau similar.

Ziua 9 – Campeche / Uxmal / Kabah / Mérida

Mic dejun la hotel.

În drum spre Uxmal, vizita╚Ťi o cooperativ─â local─â din Becal, care este dedicat─â producerii variantei mexicane a p─âl─âriei Panama ╚Öi p─âstreaz─â tradi╚Ťia acestui me╚Öte╚Öug.

Transfer ╚Öi vizit─â ghidat─â în ora╚Öul antic Uxmal.

Vizita sitului arheologic din perioada clasica Maya.

Stilul arhitectural prezentat aici este foarte diferit de cel din Palenque. Acesta apar╚Ťine stilului Puuc ╚Öi se caracterizeaz─â prin decora╚Ťiuni bogate în vârful construc╚Ťiilor. „Marea Piramid─â Divin─â”, „Pia╚Ťa C─âlug─âri╚Ťelor” ╚Öi „Palatul Guvernatorului” sunt exemplele cele mai reprezentative.

Plec─âm spre Kabah, numele s─âu este men╚Ťionat în Chilam Balam din Chumayel, care vorbe╚Öte despre importan╚Ťa sa. Arhitectura sa este uluitoare, mai ales templul Codz Pop, a c─ârui fa╚Ťad─â, bogat decorat─â cu sute de m─â╚Öti ale zeului Chaac, se num─âr─â printre cele mai bune exemple de art─â maya╚Ö─â.

Transfer ╚Öi tur panoramic în ora╚Öul Mérida.

Vizita╚Ťi capitala statului Yucatan, ora╚Ö prosper, fermec─âtor cu str─âzi înguste, cl─âdiri coloniale ╚Öi parcuri umbrite. Cunoscut sub numele de „Ora╚Öul Alb” din cauza preponderen╚Ťei calcarului extras ╚Öi a vopselei albe, Merida a fost un centru al culturii Maya din Yucatan înc─â de înainte de sosirea conchistadorilor.

Cina si cazare la Hotel Residencial Merida 4* sau similar.

Ziua 10 – Mérida / Chichen-Itza / Riviera Maya

Mic dejun la hotel.

Transfer zona arheologic─â Chichen Itza.

Plecare spre Chichen Itza, cel mai mare complex prehispanic din Yucatan. Acest centru ceremonial a fost construit în perioada clasic─â maya╚Ö─â, dar a fost invadat în post clasic de r─âzboinicii tolteci, veni╚Ťi de pe platoul central. Unificarea acestor dou─â culturi este foarte clar─â în arhitectura ╚Öi sculpturile monumentelor. Celebra piramid─â a Kukulcanului, are în interior un tron m─ârit din piatr─â cu form─â de jaguar ╚Öi ochi de jad.  Ve╚Ťi descoperi, de asemenea, Cenotul sacru (o dolina umpluta cu apa), unde erau sacrificati oameni în onoarea lui „Chac”, zeul maya╚Ö al ploii.

Plecare spre Riviera Maya.

Cina si cazare la Hotel Blue Bay Grand Esmeralda 4* sau similar.

Ziua 11-12 / Riviera Maya

Mic dejun la hotel.

Zile libere pentru relaxare si plaja.

Regim all inclusive la Hotel Blue Bay Grand Esmeralda 4* sau similar.

Ziua 13 / Riviera Maya / Cancun

Mic dejun la hotel

Check out: ora 12:00.

Transfer la Aeroportul Interna╚Ťional Cancún.

La ora 18:05 decolare spre Frankfurt.

 La ora 14:15 decolare spre Timi╚Öoara, sosire la ora 17:00.

 Excursii op╚Ťionale

Coba și Tulum (ziua 11 sau 12)

Vizita╚Ťi dou─â dintre cele mai importante situri arheologice mayase din Yucatan în acest tur de o zi întreag─â: Coba, cunoscut─â pentru piramida sa falnic─â ╚Öi Tulum, pe malul m─ârii. Pe drum, bucura╚Ťi-v─â de un prânz, înota╚Ťi într-o dolin─â a unui cenot ╚Öi explora╚Ťi Playa del Carmen. Închirierea de biciclete sau triciclete este op╚Ťional─â ╚Öi contra-cost. Afla╚Ťi mai multe despre cultura maya╚Ö─â la Tulum ╚Öi Coba. R─âcori╚Ťi-v─â în apele cristaline ale unui cenot maya╚Ö autentic.

Tarif 147 $/persoan─â (valabil pentru grup de minim 15 participanti)

Turul include:

-        Transport;

-        Ghid local;

-        Prânz (mâncare traditionala);

-        Taxe de intrare;

-        Vizitarea siturilor arheologice Coba si Tulum.

Sian Ka`an (ziua 11 sau 12)

O imersiune cultural─â fascinant─â pentru a vizita cea mai verde p─âdure cu situl arheologic Muyil, plimbare prin jungl─â pân─â la apele r─âcoroase ╚Öi limpezi ale lagunelor turcoaz Muyil ╚Öi Chunyaxche. Sari în canalele de ap─â dulce în timp ce plute╚Öti în extaz în aceast─â experien╚Ť─â relaxant─â

Tarif 158 $/persoan─â (valabil pentru grup de minim 15 participanti)

Turul include:

-        Transport;

-        Ghid local;

-        Veste de salvare;

-        Gustare ╚Öi prânz (mâncare tradi╚Ťional─â);

-        Taxele de intrare in Rezerva╚Ťia Biosferei Sian Ka'an;

-        Vizit─â la situl arheologic Muyil;

-        Plimbare cu barca prin sistemul lagunar;

 

 

 

 

Tarif 1000 € + 2080 $

 

 

  Supliment de single 520 $/persoana/12 nop╚Ťi

Tariful include:

-      Zbor dus-întors Timi╚Öoara – Cancun cu escal─â la Frankfurt cu bagaj de cal─â de 23 kg inclus;

-      Taxele de aeroport;

-      2 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun ╚Öi cin─â în Mexico City hotel 3*;

-      2 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun ╚Öi prânz în prima zi, iar în  doua zi mic dejun ╚Öi cin─â în Oaxaca hotel 4*;

-      1 noapte de cazare cu mic dejun ╚Öi cin─â în Tehuantepec hotel 3*;

-      2 nop╚Ťi de cazare cu mic dejun ╚Öi cin─â în San Cristobal hotel 4*;

-      1 noapte de cazare cu mic dejun ╚Öi cin─â în Campeche hotel 4*;

-      1 noapte de cazare cu mic dejun ╚Öi cin─â în Merida hotel 4*;

-      2 nop╚Ťi de cazare în Riviera Maya la hotel 4* cu ALLINCLUSIVE;

-      Intr─ârile la obiectivele turistice men╚Ťionate în program;

-      Micul dejun ╚Öi celelalte mese men╚Ťionate în program ca fiind incluse;

-      Ghid local vorbitor de limba englez─â în cele 10 zile de circuit (în afar─â de zilele de sejur în Riviera Maya);

-      Transfer de la hotel la aeroportul din Cancun cu înso╚Ťitor de grup vorbitor de limba englez─â;

-      Transport cu autocar turistic pe durata circuitului;

-      Bac╚Öi╚Öurile pentru bagajieri ╚Öi menajere;

-      Înso╚Ťitor de grup din partea agen╚Ťiei pe întreaga perioad─â a c─âl─âtoriei.

Tariful nu include:

-      Prânzurile, cinele care nu sunt incluse în program (aprox.220 $/pers);

-      WI-FI la hotel;

-      Asigurarea medical─â/storno;

-      Bac╚Öi╚Öurile pentru ╚Öoferi ╚Öi ghizi locali (aprox.60 $/pers.);

-      Excursiile op╚Ťionale ( se achita din tara cu minim 35 zile inainte de plecare);

- Taxa locala (VISITAX) aproximativ 15 $/pers (se achita local);

-      Test PCR-daca este cazul.

 

Documente necesare:

-      Pa╚Öaport valabil înc─â 6 luni de la data întoarcerii.   

 

Condi╚Ťii de rezervare

- avans 1000 eur la inscriere

- diferen╚Ťa de 2080 dolari cu 30 zile înainte de plecare

- daca sunt mai putin de 30 zile pana la plecare, la inscriere se achita tariful integral

 

Not─â*

*Tariful este valabil pentru un grup de minim 20 de pers. Pentru un grup de 15-19 persoane, tariful cre╚Öte cu 80 eur/ persoan─â. Pentru un num─âr mai mic de 15 participan╚Ťi, pre╚Ťul se recalculeaz─â sau circuitul se reprogrameaz─â.

*Agen╚Ťia î╚Öi rezerv─â dreptul de a anula acest program dac─â nu sunt înscrise minim 15 persoane pân─â cu 1 lun─â înainte de plecare.

*În momentul semn─ârii << Contractului de prest─âri servicii turistice >>, turistul î┼či asum─â plata diferen┼úei stipulat─â în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turi┼čti.

*Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lans─ârii programului.

 

*Clasificarea pe stele a unit─â╚Ťilor de cazare este f─âcut─â în conformitate cu standardele din ╚Ťara respectiv─â.

*În situa╚Ťia în care compania aerian─â majoreaz─â aceste taxe  pân─â la data emiterii biletelor de avion (acestea se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agen╚Ťia î╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica tariful excursiei în conformitate cu noile valori ale acestor taxe.

*Ghidul are voie s─â modifice programul turistic f─âr─â a schimba structura acestuia.

*Ne rezerv─âm dreptul de a recalcula tariful în cazul cre╚Öterii semnificative a pre╚Ťurilor carburan╚Ťilor fa╚Ť─â de momentul în care programul a fost creat.

 

Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC Alltur SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

 

 

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

 

 

Rezerv─â un loc

Pentru a putea continua cu cererea este necesar s─â accepta╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile.