; &ev=PageView&noscript=1 />

Perla Apusenilor - Moneasa

Perioada 14-15.11.2020

 
Transport
Perioada 14.11.2020 - 15.11.2020
Tarif
de la
 
5945
persoana/pachet

 

Perla Apusenilor - Moneasa

 

 Cetatea Dezna - Ruinele cuptorului de topit fier – Grota Ursilor

   

Perioada 14- 15.11.2020/ 2 zile/ 1 noapte

 

 

Ziua 1. Plecarea dimineața devreme din Timișoara spre  Moneasa. Oprire pe drum pentru vizita Cetatea Dezna, prima mentiune asupra cetatii a fost in anul 1318, cand a fost donata familiei Losonczi. In anul 1565 cetatea devine proprietatea lui Ioan de Sigismunt, fiind cetate de hotar. Odata ajunsi in Moneasa, incepem un tur al statiunii cu ghida noastra. Vizitam Casa Gherghe Groza – la nr. 180, unde s-a nascut si a copilarit sculptorul. Dintre operele lui se pot aminti monumentul lui G. Cosbuc si monumentul A.D.Xenopol din fata Palatului Cultural Arad, monumentul ''Emanuil Ungureanu'' din fata Muzeului regional Timisoara, mai apoi Lacul cu nuferi. Lângă lac se află prima vilă construită în staţiune, Nufărul, cum a fost denumită de austro-ungari. Construcţia i-a aparţinut contelui Weincheim. Seara, cina si cazare.

 

 Ziua 2. Mic dejun. Timp liber in statiune. Optional, vizitam alaturi de ghid Peştera Liliecilor (aflat la distanţa de o oră de mers pe jos), Cariera de Marmură, Izvorul Piatra cu Lapte, GrotaUrsilor, Cuptorul de Fier . Dupa masa plecare spre Timisoara.

 

 

290 lei/persoana

 

 Pretul include:

  *   Transport

 * 1 noapte cazare cu demipensiune (mic dejun+cina)

  * Ghid din partea agentiei

 

Pretul nu include:

  * masa de pranz

 * alte cheltuieli de natura personala

 

 NOTA:

  • Tariful este valabil pentru un grup de 40 de persoane.  In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza.
  • Locurile in autocar vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie.

 

Rezerva un loc

You must agree to the conditions for processing your personal data.