; &ev=PageView&noscript=1 />

Relaxare Lacul Balaton - Marea Ungariei

Plecare din Timisoara!

3
 
Transport
Tarif
de la
 
245
persoana/pachet

 

 Balaton -Marea Ungariei 

2021/4 zile/3 nopti

 

 

   ATRACTIILE CIRCUITULUI:

  -Lacul Balaton, denumit si Marea Ungariei

  -palatul baroc - Keszthely Palatul    Festetics

  -Muzeul lacului Balaton

  -pestera cu lac aflata sub orasul Tapolca

  -Castelul medieval Szigliget

  -Castelul Bory din Szekesfehervar - „Castelul  

   iubirii eterne”

 

Ziua 1

Plecare ora 06.00 de la Adam Muller Guttenbrunn  pe traseul Timisoara -Szeged-Budapesta-Tapolca Pe traseu ne oprim la lacul Velence din Gardony, al 3- lea ca marime din Ungaria  unde optional se poate servi pranzul sau sa ne relaxam pe malul lacului. Continuam calatoria  de-a lungul lacului Balaton, pe langa viaductul de la Köröshegy, admirand frumusetea statiunilor din jurul lacului denumit și ”Marea Ungariei”,  cel mai mare lac din Europa Centrală.

Cazare hotel 4 * Tapolca.  Pana la cina ne putem relaxa la SPA-ul hotelului.

Ziua 2

Mic dejun . Obiective turistice care se pot  vizita:  in  Keszthely Palatul Festetics este un palat baroc  Clădirea găzduiește acum Muzeul Palatul Helikon. Construcția palatului a fost începută de Kristóf Festetics în 1745 și a durat mai mult de un secol. În acest timp, palatul, construit la început pe fundațiile unui castel ruinat, s-a triplat ca mărime în următoarele două campanii de construcție, cea mai recentă în 1880, urmând proiectele lui Viktor Rumpelmayer care trăia în Viena.  muzeul Lacului Balaton,  turnul  de belvedere, in Zalaszanto: ruinele cetatii Tatika.

Intoarcere la hotel pentru relaxare la SPA. Cina si cazare hotel 4*

 

Ziua 3

 Mic dejun . Obiective turistice care se pot vizita in Tapolca: pestera cu lac, Pestera a fost descoperita in anul 1902, sub orasul Tapolca, pe malul lacului Balaton. Este un sistem de pesteri, din care o parte sunt acoperite de ape adanci, pe care pot circula si barci. Astazi este un loc ideal pentru turisti. O parte din pestera care se gaseste sub spital, in al 2-lea Razboi Mondial, a fost un loc unde se ascundeau localnicii, Castelul Medieval Szigliget, lacul cu mori.

Intoarcere la hotel pentru relaxare la SPA. Cina si cazare hotel 4*

Ziua 4

Dupa micul  dejun  plecare spre Timisoara:

 Pe traseu   ne oprim sa vizitam in Castelul Károly Zichy din Nagyvazsony,  fost construit în 1762 în stil baroc, dupa care a  fost reconstruită în stil neoclasic. Se poate face o plimbare în parcul castelului protejat sub umbra copacilor vechi de 200 de ani. Continuam drumul spre Veszprem, unul dintre cele mai vechi orașe din Ungaria. Istoria de o mie de ani a orașului este concentrată în cetatea Veszprem - fostă reședință a arhiepiscopului. Situat în centrul istoric, este un depozit de comori bisericești vechi, precum și un centru de artă contemporană, centrul vechi. In orasul Szekesfehervar se viziteaza cetatea Bory. Pranzul se poate lua la un restaurant pe autostrada.

Tarif: 245 €/pers - loc in camera dubla sau tripla

Tariful include:

-3 nopti cazare hotel 4*,

-masa demipensiune,

-transport autocar clasificat

-insotitor de grup

Tariful nu include:

-intrarile la obiectivele turistice

-masa de pranz

-Asigurare medicala si storno

Supliment de single 75 €/3 nopti

Nota: 

-Tariful este valabil pentru grup de minim 35 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, tariful se recalculează.

Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

 

 Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC Alltur SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

 

 

 

 

Rezerva acum

You must agree to the conditions for processing your personal data.