Relaxare Lacul Balaton - Marea Ungariei

Plecare din Timisoara!

3
 
Transport
Tarif
de la
 
245
persoana/pachet

 

 Balaton -Marea Ungariei 

2021/4 zile/3 nopti

 

 

   ATRACTIILE CIRCUITULUI:

  -Lacul Balaton, denumit si Marea Ungariei

  -palatul baroc - Keszthely Palatul    Festetics

  -Muzeul lacului Balaton

  -pestera cu lac aflata sub orasul Tapolca

  -Castelul medieval Szigliget

  -Castelul Bory din Szekesfehervar - „Castelul  

   iubirii eterne”

 

Ziua 1

Plecare ora 06.00 de la Adam Muller Guttenbrunn  pe traseul Timisoara -Szeged-Budapesta-Tapolca Pe traseu ne oprim la lacul Velence din Gardony, al 3- lea ca marime din Ungaria  unde optional se poate servi pranzul sau sa ne relaxam pe malul lacului. Continuam calatoria  de-a lungul lacului Balaton, pe langa viaductul de la Köröshegy, admirand frumusetea statiunilor din jurul lacului denumit și ”Marea Ungariei”,  cel mai mare lac din Europa Centrală.

Cazare hotel 4 * Tapolca.  Pana la cina ne putem relaxa la SPA-ul hotelului.

Ziua 2

Mic dejun . Obiective turistice care se pot  vizita:  in  Keszthely Palatul Festetics este un palat baroc  Clădirea găzduiește acum Muzeul Palatul Helikon. Construcția palatului a fost începută de Kristóf Festetics în 1745 și a durat mai mult de un secol. În acest timp, palatul, construit la început pe fundațiile unui castel ruinat, s-a triplat ca mărime în următoarele două campanii de construcție, cea mai recentă în 1880, urmând proiectele lui Viktor Rumpelmayer care trăia în Viena.  muzeul Lacului Balaton,  turnul  de belvedere, in Zalaszanto: ruinele cetatii Tatika.

Intoarcere la hotel pentru relaxare la SPA. Cina si cazare hotel 4*

 

Ziua 3

 Mic dejun . Obiective turistice care se pot vizita in Tapolca: pestera cu lac, Pestera a fost descoperita in anul 1902, sub orasul Tapolca, pe malul lacului Balaton. Este un sistem de pesteri, din care o parte sunt acoperite de ape adanci, pe care pot circula si barci. Astazi este un loc ideal pentru turisti. O parte din pestera care se gaseste sub spital, in al 2-lea Razboi Mondial, a fost un loc unde se ascundeau localnicii, Castelul Medieval Szigliget, lacul cu mori.

Intoarcere la hotel pentru relaxare la SPA. Cina si cazare hotel 4*

Ziua 4

Dupa micul  dejun  plecare spre Timisoara:

 Pe traseu   ne oprim sa vizitam in Castelul Károly Zichy din Nagyvazsony,  fost construit în 1762 în stil baroc, dupa care a  fost reconstruită în stil neoclasic. Se poate face o plimbare în parcul castelului protejat sub umbra copacilor vechi de 200 de ani. Continuam drumul spre Veszprem, unul dintre cele mai vechi orașe din Ungaria. Istoria de o mie de ani a orașului este concentrată în cetatea Veszprem - fostă reședință a arhiepiscopului. Situat în centrul istoric, este un depozit de comori bisericești vechi, precum și un centru de artă contemporană, centrul vechi. In orasul Szekesfehervar se viziteaza cetatea Bory. Pranzul se poate lua la un restaurant pe autostrada.

Tarif: 245 €/pers - loc in camera dubla sau tripla

Tariful include:

-3 nopti cazare hotel 4*,

-masa demipensiune,

-transport autocar clasificat

-insotitor de grup

Tariful nu include:

-intrarile la obiectivele turistice

-masa de pranz

-Asigurare medicala si storno

Supliment de single 75 €/3 nopti

Nota: 

-Tariful este valabil pentru grup de minim 35 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, tariful se recalculează.

Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

 

 

 

Rezerva acum

You must agree to the conditions for processing your personal data.