; &ev=PageView&noscript=1 />

Excursie LA BELGRAD

Plecare din Timisoara!

3
 
Transport
Perioada 16.10-17.10.2021
Tarif
de la
 
85
persoana/sejur

 

Belgrad, orasul de pe Dunare

 

Perioada 16.10-17.10.2021, 2 zile/1 noapte

   Ziua 1
  Plecare de la Timisoara dimineata pe traseul Moravita-Zdrenianin -Novi Sad -Belgrad. Sosire in Novi Sad  in jurul orei 10. Principalele obiectivele care se pot vizita in Novi Sad: Fortareata Petrovaradin, situata pe malul drept al Dunarii si construita la sfarsitul secolului al XVII-lea. Dimensiunile cetatii sunt impresionante, aceasta fiind construita de austrieci cu scopul de a apara teritoriul de atacurile frecvente ale otomanilor.  In interiorul fortaretei gasim Turnul cu ceas. Construit in stil baroc. Turnul  cu ceas are dimensiuni mari, peste 2 metri inaltime si un metru lungime. Ceasul are litere romane foarte mari, astfel incat ora indicata sa poata fi vazuta si de peste Dunare. Tot in interiorul fortaretei gasim  Planetarium, pe care il puteti vizita optional,  un adevarat spectacol de lumini si constelatii. Inainte de a ajunge la cel mai mare telescop public din lume, vom parcurge un tunel intunecos, pe peretii caruia sunt expuse imagini astronomice stralucitoare. Plecare spre  Belgrad, cazare hotel 3* in  Belgrad .
Dupa amiaza in limita timpului disponibil facem un tur de oras In cadrul turului pot fi vazute urmatoarele obiective: Catedrala Sfantul Sava considerata cea  mai mare biserica ortodoxa din lume, Palatul Vechi ( Stari Dvor) fosta resedinta a dinastei Orenovic, actualmente sediul primariei,  Hotelul Moscova una dintre cele mai frumoase cladiri din Belgrad;  Cladirea Parlamentului din Piata Nikola Pasic; biserica Sfantul Marc, Muzeul Nikola Tesla, cartierul Skardalija -Montmartre-ul Belgradului, Moscheea Bajirakli,Teatrul si Muzeul National, zona pietonala Knez Mihailova principala strada si artera de cumparaturi din Belgrad, protejata prin lege ca fiind una dintre cele mai vechi embleme ale orasului.
Intoarcere la hotel, cina si cazare .Ziua 2
Mic dejun
Se viziteaza  Cetatea Belgradului si parcul Kalemegdan situate la confluenta raului Sava cu Dunarea, pe un deal la 125 m inaltime. Cetatea Belgradului este cea mai veche parte a orasului si reprezinta locul unde de-a lungul secolelor s-a concentrat cea mai mare parte a populatiei. De pe dealul cetatii se poate observa panorama Noului Belgrad,  cartierul de afaceri,  precum si confluenta Dunarii cu Sava. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Optional se poate vizita si Gradina  Zoologica. Dupa amiaza intoarcere la Timisoara.

Tarif:

85 euro/persoana

Tariful include:

·         transport autocar

·         1 noapte cazare camera  cu 2 sau 3 paturi hotel 3*

·         Masa demipensiune

·         taxe locale

·         ghid turistic insotitor

Tariful nu include:

-intrarile la obiectivele turistice

ACTE NECESARE:

paşaport original sau carte de identitate;

cazier judiciar pentru însoțitorul de grup de copii;

pentru copiii sub 18 ani – declarație notarială de la ambii părinți, după caz

Nota: *Tariful este valabil pentru un grup de minim 35 de platitori.

*În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, tariful se recalculeaza.

*Ghidul are voie sa modifice programul turistic fara a schimba structura acestuia.

Rezerva acum

You must agree to the conditions for processing your personal data.