; &ev=PageView&noscript=1 />

”Insulele de aur” - Madeira si Azore

Plecare cu avionul din Budapesta

3
 
Transport

           Circuit Madeira si Azore de Pasti!             

  Plecare din Timisoara cu zbor din Budapesta !

 Perioada: / 11 zile / 10 nopti

 

 

Ziua 1 /  /

 Transfer din Timisoara catre aeroportul din Budapesta. Decolare din Budapesta spre Madeira, sosire in Funchal. Dupa formalitatile vamale, intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Cazare hotel 4*.

 Timp liber pentru explorarea zonei.

 

Ziua 2 /  / mic dejun

 Dupa micul dejun, intalnire la ora 9.00AM cu ghidul local pentru un tur de oras pietonal in capitala insule a insulei Madeira, Funchal  a cărei denumire provine de la “funcho” (fenicul), plantă care creştea din abundenţă în zonă. Orasul a fost întemeiat în anul 1421, pe vremea primelor încercări de colonizare ale portughezilor. Prima oprire va fi la Grădina Botanică unde vom admira speciile endemice de flori din Insula Madeira şi alte plante exotice. Urmatoarea oprire va fi la piaţa locală „Mercado dos Lavradores”, un loc mereu animat cu o oferta aproape inepuizabila de legume şi fructe exotice, flori şi obiecte meşteşugăreşti locale. Aici vom admira femeile îmbrăcate în costume tradiţionale, care vând flori exotice culese din grădinile de pe insulă şi impresionanta piaţă de peşte, unde vom remarca peştele spadă, cel mai popular peşte din zonă. Continuam turul spre o fabrică de broderie, unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricaţie a celebrelor broderii madeirene. În încheierea turului vom vizita o cramă şi vom participa la o degustare a diferitelor soiuri din renumitul vin de Madeira.

 Timp liber in Funchal, pranzul se poate servi individual la un restaurant din oras. Cazare hotel 4*.

 

Ziua 3 /  / mic dejun si pranz

 Dupa mic dejun, intalnire cu ghidul local la ora 9.00. Plecare cu microbuzul spre  Porto Moniz. Prima oprire va fi la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescăresc situat în apropierea oraşului Funchal, care a fost imortalizat şi de Winston Churchill în timpul şederii sale în Madeira. Aceasta este şi cea mai importantă zonă viticolă din Madeira. Pe măsură ce vom urca spre zonele mai înalte, vom observa că plantaţiile cu viţă-de-vie sunt înlocuite de cele de bananieri. Vom urca până la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai înalt promontoriu din Europa, după care vom continua de-a lungul coastei sudice a insulei către Ribeira Brava - cea mai veche localitate de pe insulă, înfiinţată în anul 1440. Vom trece prin satul Sao Vicente, Centrul Vulcanismului, unde se află şi peşterile în stâncă. În continuarea zilei vom ajunge la Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate în rocile vulcanice şi pentru uimitoarele cascade. Aici vom servi pranzul, inclus in tarif dupa care vom pleca spre „Laurisilva”, cea mai mare pădure de dafini din lume înscrisă pe lista Patrimoniului Natural Mondial UNESCO, după care vom coborî spre Funchal prin valea Serra de Aqua. Cazare hotel 4* in Funchal.

 

Ziua 4 /  / mic dejun

  Dupa mic dejun, la ora 9.00 intalnire cu ghidul local pentru excursia de jumatate de zi la Eira do Serrado - Monte / Valea Călugăritelor – Munte.

Plecare în directia punctului panoramic “Pico dos Barcelos”, o fantastică panoramă a oraşului Funchal. Urcand în continuare spre Eira do Serrado (1094m) de unde vom admira frumoasele peisaje din interiorul insulei, o privelişte spectaculoasă a satului Curral dos Freiros situat într-o vale înconjurată de munti, socotit cel mai adânc crater al vulcanului stins din centrul insulei. În continuare vom merge spre satul Monte, destinatia favorită a vizitatorilor insulei încă din secolul al XIX-lea. Cea mai notabilă atractie a sa este biserica “Fecioarei Maria “ in interiorul căreia se află mormântul lui Carol I- ultimul împărat Austo- Ungar.  La întoarcere optional, vom putea avea parte de o experienţă inedită coborând dealul până la Livramento cu o „sanie”, o combinaţie ciudată între un coş împletit de răchită şi sanie (coborârea nu este inclusă în tarif, deoarece nu toată lumea își dorește această experiență). Sania este manevrată de doi carreiros (cărăuşi) pe o distanţă de aprox. 2 km şi poate atinge uneori o viteză de 50 km/h. Acest mijloc de transport datează din anul 1850, de pe vremea când pe acest deal nu era construit funicularul care funcţionează în prezent.  După-amiază timp liber la dispozitia dvs.  Cazare hotel 4*.

Ziua 5 /  / mic dejun

Mic dejun

 Timp liber sau propunere de drumetie la Levadas, o rețea de canale de irigație din anii 1480, durata de aprox 8 ore.

 Daca alegeti drumetia, plecarea va fi la ora 9.00.

 Drumeția Rabaçal 25 Fontes are un traseu de 11 km (dus/întors), trecând prin pădurea de dafin, plante indemice și copacii de Urzas care acumulează  apă.

 Rabaçal este considerat a fi unul dintre cele mai uimitoare locuri pentru drumeții pe insula Madeira. Fără îndoială, plimbarea dintre Rabaçal și cele 25 de fântâni vă permite să vă bucurați de frumusețea pură a insulei misterioase.  Intram în pădurea Laurissilva, un sit al Patrimoniului Mondial. Din acest punct, putem observa una dintre cele mai frumoase văi din Madeira, Valea Rabaçal și până la Casa Pădurii din Rabaçal. Drumetia începe în Paul da Serra, mai exact în Calheta. După câțiva metri de frumusețe pură, facem prima noastră vizită la uimitoarea cascadă Risco, dupa care vom continua traseul. În jurul tău poți fi orbit de frumusețea verde a pădurii și de sunetele naturii, inima naturală a insulei Madeira! Ne putem bucura de o varietate de specii de plante și putem asculta apa care curge de-a lungul drumului. La sfârșitul plimbării, ajungem la cele 25 Fontes/fantani. La începutul traseului, există câteva scări care trebuie urcate,  dar mai târziu poteca este foarte plăcută, astfel încât să vă puteți bucura de priveliștile minunate ale frumoasei lagune verzi și proaspete, înconjurate de ferigi uriașe. După contemplarea   peisajului  natural și uluitor, parcurgem traseul  înapoi. Tarif 45 eur / pers pentru minim 6 persoane.

 Cazare hotel 4 * in Funchal.

Ziua 6 /  / mic dejun si pranz

 Dupa micul dejun, intalnire cu ghidul la ora 9.00.

 Excursie de o zi la Santana cu ghid local şi dejun inclus. Prima oprire va fi la Pico do Arieiro, al treilea  vârf ca înălţime de pe insulă, cu 1810 m în cel mai înalt punct, de unde vom putea admira priveliştile impresionante asupra insulei. Următoarea oprire va fi la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescătorie de păstrăvi, după care vom pleca către Santana, situat în partea de nord a insulei, probabil cel mai tipic sat de pe insulă, unde vom putea vedea casele tradiţionale vesel colorate cu acoperişuri de paie. După servirea pranzului (inclus in tarif), ne vom întoarce la Funchal, nu înainte de a face o oprire în Machico, oraş construit între mare şi munte, locul unde au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insulă în anul 1419. Intoarcere la hotel 4*

Ziua 7 /  / mic dejun si cina festiva

 Mic dejun

Timp liber, cumparaturi, explorare zona pe cont propriu.

Optional plimbare cu cataramanul sau vaporasul piratilor.

Seara vom avea o cina Festiva Traditională, ora 18:00 la restaurant Tipic Madeirens, unde vom primi un vin de Madeira, urmând “Espitada” (frigăruire din muschi de vită frecată cu sare gronjoasă, frunză de dafin si usturoi). Bolo de caco (turtă traditională unsă cu unt, usturoi si pătrunjel). În timpul cinei veti asista la un spectacol cu folclor traditional madeirez. După cină vom face o oprice pentru a admira panorama oraşului Funchal pe timp de noapte. Întoarcere la hotel 4*.

 Ziua 8 /  / mic dejun

 Mic dejun si transfer aeroport, decolare spre una din insulele din Azore, San Miquel. Aterizare  pe aeroportul din Ponta Delgada. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel dupa care plecam in explorarea zonei.

 Insula Sao Miguel denumita si Insula Verde, este cea mai mare dintre Insulele Azore, formand grupul estic al arhipelagului, impreuna cu insula Santa Maria. Popularea sa a inceput in 1444 in Povoacao si apoi in Vila Franca do Campo, prima capitala a insulei, care mai tarziu a fost mutata la Ponta Delgada, in prezent si sediul guvernului regional al insulelor Azore.

 Facem un tur pietonal in Ponta Delgada, cel mai populat oraş din Insulele Azore. În timpul turului vom avea prilejul de a admira clădirea Primăriei, una dintre cele mai frumoase clădiri în stil baroc din Ponta Delgada, iniţial casa unei familii bogate de comercianţi din sec. al XVII-lea, Biserica Sao Sebastian, biserica principală a oraşului, ridicată în sec. al XV-lea, Fortăreaţa Sao Bras, care datează din perioada Renaşterii şi Praca Goncalo Velho Cabrail, centrul oraşului Ponta Delgada, unde se găsesc cele trei arcade ale zidului vechi al oraşului. Cazare hotel 3*.

Ziua 9 /  / mic dejun si pranz

  Întâlnire cu ghidul și plecare din Ponta Delgada spre Ribeira Grande, al doilea oraș ca mărime din arhipelag, cu o populație de aproximativ 28.000 de locuitori. Orașul a fost grav afectat de o erupție vulcanică în anul 1263, în anul următor a fost afectat e o inundație devastatoare iar în anul 1680 un cutremur a zguduit orașul. Cu toate acestea, orașul Ribeira Grande este în prezent cunoscut pentru arhitectura sa monumentală în stil baroc pe cre o vom putea admira împreună. Orașul este divizat în două părți, acesta fiind traversat de un râu. Cele două jumătăți comunică prin intermediul  două poduri, unul dintre acestea fiind construit în secolul XIX.

 Următorul obiectiv pentru ziua de astăzi, nu departe de Ribeira Grande, este Punctul Panoramic Miradouro de Santa Iria. De aici puteți admira deosebitul peisaj natural al coastei de nord al Insulei Sao Miguel. Atmosfera de aici este relaxată, așadar veți putea să vă bucurați de peisaj în liniște.

 Ne continuăm drumul spre Fabrica de Ceai Gorreana. Plantația de ceai de aici este cea mai veche, și în prezent, singura din Europa. În funcțiune încă din anul 1883, fabrica a fost întemeiată de către Ermelinda Pacheco Gago da Camara, ce este în continoare o afacere de familie. Plantațiile se întind pe o suprafața de 32 de hectare iar aici se produc anual 40 de tone de ceai. Tot mai mult, ceaiurile de aici unt recunscute la nivel mondial pentru calitatea și gustul acestora.

 Ne îndreptăm, apoi, spre punctul de belvedere Pico do Ferro. Situat la o altitudine de 570 metri, pe șoseaua dintre localitățile Ribeira Grande și Furnas, de aici puteți admira lacul și vulcanul adormit Furnas. Panorama de aici este de o frumusețe rară și unică. Panoramă  de o frumusețe rară  și unică. Pornim spre Cazanele Furnas unde vom întâlni bazine cu apă termală, prezența lor fiind daturată vulcnismului din zonă.

 Oprire pentru prânz, se va servi tradiționala tocăniță a cazanului. Aceasta se prepară într-un mod inedit: devreme de dimineață se îngroapă vasul cu toate ingredientele în pământ iar mâncarea se gătește preț de câteva ore la căldura oferită de sol.

 După servirea prânzului vizităm Parcul Terra Nostra – o superbă grădină botanică ce se întinde pe o suprafață de 12 hectare. Acest loc este admirat de către turiști atât pentru varietatea sa în ceea ce privește flora și fauna cât și pentru amenajarea acestuia și bazinele sale cu apă termală. În drumul de întoarcere la cazare, pe coasta de sud a insulei,  trecem pe lângă Lagoa das Furnas, Villa Franca do Campo unde vom face o scurtă oprire pentru a face cunoștință cu fosta capitală a insulei.

 Ziua 10 /  / mic dejun si pranz

 Mic dejun la hotel. Astazi ne indreptam spre regiunea de vest a insulei S. Miguel și spre Miradouro da Vista do Rei, unde vom putea admira una dintre cele mai frumoase panorame din Azore. Vederea magnifică a Lagoa das Sete Cidades cu setul său de două lagune, una albastră și alta verde, precum și parohia Sete Cidades. Coborâre în parohie cu oprire la Laguna de Santiago.

 Continuarea vizitei de-a lungul coastei de vest a insulei S. Miguel la Sta. Bárbara cu o oprire la punctul de belvedere Escalvado. Oprire pentru prânz (băuturi incluse). Vom continua pe un drum cu vederi uimitoare asupra coastei de nord până la orașul Ribeira Grande. Vizită la Biserica Nossa Senhora da Estrela (secolul al XVIII-lea) și la Biserica Espírito Santo, fosta Misericórdia și unul dintre cele mai impresionante exemple de stil baroc din Azore (secolul al XVIII-lea). Urcăm spre Lagoa do Fogo, pe un drum de munte între păduri, pășuni și flori.

Oprire la punctul de belvedere Lagoa do Fogo cu o priveliște uluitoare asupra craterului vulcanic cu o mare varietate de vegetație endemică, una dintre cele mai frumoase lagune din São Miguel. Coborare de-a lungul coastei de sud, spre serele de ananas si degustare a celebrului lichior ananas.
Întoarcere la hotel.

Ziua 11 /  / mic dejun 
Mic dejun la hotel. Transfer la aeroportul Ponta Delgada.

 

Tarif 2330 €/pers./loc in cameră dublă sau triplă

 

 

Tariful include:

- 7 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* in Funchal;

- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3* in Ponta Delgrada in Azore

- bilet de avion, zbor direct Budapesta-Funchal si retur;

- bilet de avion zbor direct Funchal -Ponta Delgada si retur

- transfer microbuz Timisoara - Aeroport Budapesta si retur;

- tur de oras pietonal in Funchal de jumatate de zi cu ghid local;

- excursie de o zi la Santana cu ghid local şi pranz inclus;

- excursie de jumatate de zi la Eira do Serrado - Monte cu ghid local;

- excursie de o zi  la  Porto Moniz cu ghid local şi pranz inclus;

- Cina Festiva Traditională in Funchal;

- ghid local vorbitor de limba romana in excursiile mentionate pe zile;

- transfer  aeroport hotel  si retur in Funchal;

- transfer aeroport hotel si retur in Azore;

- toate vizitele (panoramice) conform itinerarului in Azore;

- ghid local vorbitor de engleza in Azore;

- 2 prânzuri în restaurante locale cu băuturi incluse in Azore;

- insotitor de grup din partea agentiei;

- taxe de aeroport.

Tariful nu include:

- mesele de pranz si cina in afara celor mentionate in program;

- cinele care se pot servi la orice restaurant la tarife incepand cu 10 € /pers;

- plimbarea cu Catamaran, 3 ore, 45 €/pers.;

- drumetia in Levada “Rabaçal 25 Fontes”: 45 €/pers. pentru min. 6 persoane;

- bacsis pentru soferi si ghid 50 €/pers.;

- supliment de single 600 €/7 nopți;

- asigurarea medicala /storno.

Condiții de rezervare:

- avans 800  € la inscriere pana in data de 10.02.2023

- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti.

Notă*

*Tariful este valabil pentru un grup de minim 20 plătitori. In cazul neintrunirii numarului minim de participanti excursia se poate reprograma.

*Pentru un grup între 15-19 plătitori se achită un supliment de  150 € /pers.

*Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului.

*Clasificarea pe stele a unităților de cazare este făcută în conformitate cu standardele din țara respectivă.

n situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

 

Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

 

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

 

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

 

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

 

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

 

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

 

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

 

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

 

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

 

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

 

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

 

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

 

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

 

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

 

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

 

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC Alltur SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

 

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

 

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

 

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

 

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

 

Renuntarea

 

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

 

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

 

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

 

Mobilitate redusa

 

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

 

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 

 Raspunderea contractuala

 

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla itr-o situatie dificila.

 

 Asistenta in timpul calatoriei

 

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

 

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 

 Reclamatii la destinatie

 

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 

 Cesiunea contractului

 

 Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

 

 

 

Rezervă un loc!

Pentru a putea continua cu cererea este necesar să acceptați termenii și condițiile.