Circuit Olanda - Germania

Festivalul Lalelelor -Parada Florilor

3
 
Transport
Perioada 30.04-05.05.2022
Tarif
de la
 
695
persoana/sejur

Circuit Olanda -Germania

 Festivalul Lalelelor -Parada Florilor  

30.04-05.05.2022/ 6 zile/ 5 nopti

Atractiile circuitului:

·        Muzeul Durrer din  Nurnberg

·        Parcul de lalele Keukenhof

·        Muzeul van Gogh

·        Morile de vant din Zaanse Schans, Bloemenmarkt-unica piata plutitoare de flori din lume

·        Tur de noapte cu vaporasul pe canalele Amsterdamului

·       Orasul medieval Rothenburg ob der Tauber

 

 

Ziua 1/ sambata

Plecare la ora 6.00 de la AMG pe traseul Timisoara-Nurnberg. Sosire in Nurberg, vizitare Durrerhaus. Casa lui Albrecht Durer sau Albrecht-Durer Haus este un muzeu dedicat celui care a fost pictorul si gravorul german Albrecht Durer (1471-1528), acesta fiind caminul in care artistul renascentist a trait incepand cu anul 1509 pana la moartea sa, in 1528. Aceasta cladire superba, ce ilustreaza intocmai specificul arhitecural german. Casa pictorului si gravorului se afla in nord-estul orasului Nurnberg din Germania, mai cu seama in Altstadt, langa Castelul Kaiserburg. Si nu degeaba casa artistului este vizitata de mii de turisti an de an, Albrecht Durer fiind considerat unul dintre cei mai importanti si influenti artisti ai Renasterii din nordul Europei. Cazare zona Nurnberg hotel 3*

Ziua 2/ duminica

Mic dejun . La ora 8.00, plecare spre Amsterdam. Sosire dupa amiaza. Cazare hotel zona Lelystad . Tur de noapte cu vaporasul pe canalele Amsterdamului, aprox 90 minute.Faimoasele canale au fost construite in secolul 17, pentru a controla debitul raului Amstel si pentru a adauga hectare de uscat orasului.  

Ziua 3/ luni

Mic dejun. Ora 8.30 plecare spre Keukenhof, situat pe la jumatatea distanței dintre Amsterdam și Haga, într-un orașel mic numit Lisse, Olanda, cunoscut și ca Grădina Europei, este cea mai mare grădină de flori din lume. Parcul Keukenhof este deschis în fiecare an, începând din ultima săptămână a lunii martie și până în mai. Parcul a fost ideea primarului din Lisse, din 1949, care a dorit să aibă o expoziție florală unde cultivatorii din toată Europa să poată vedea cei mai stranii hibrizi posibili. Pe o suprafață de 32 de hectare, înfloresc milioane de lalele. In acesta zi vom avem ocazia sa vedem Parada Florilor care va trece si prin localitatea  Lisse.  Un alt obiectiv care  se poate vizita este Bloemenmarkt, singura piata plutitoare de flori din lume. Piata de flori (Bloemenmarkt), aflata intre Muntplein si Koningsplein, pe malul sudic al canalului Singel. Cazare hotel 3* in zona Lelystad.

Ziua 4/ marti

Mic dejun. Ora 8,30 plecare spre Morile de vant din Zaanse Schans , satul muzeu al breslelor, este situat pe malul raului Zaan, langa localitatea Zaandijk, la o aruncatura de bat de Amsterdam, mai exact la 20 de km nord est. Pe vremuri in acest sat, care in prezent numara vreo 40 de case, existau mai mult de 700 de mori de vant, ce formau un centru de productie industriala a zonei. Actual mai exista aici doar 6 mori de vant, inca functionale,ce au fost conservate intr-o stare buna si pot fi vizitate si la interior. Acestea l-au inspirat atat de profund pe Claude Monet, incat artistul a declarat: “Aici este suficient cat sa pictezi intr-o viata”. Intoarcere in Amsterdam unde vizitam Muzeul Van Gogh este locul in care este expusa cea mai mare colectie de tablouri si scrisori apartinandu-i artistului. Gazduit de o cladire cu patru etaje proiectata de catre Gerrit Rietveld in anii ’70, muzeul este una dintre cele mai cautate atractii turistice din Amsterdam. Cazare hotel 3* in zona Lelystad.

Ziua 5/ miercuri

Mic dejun. Ora 8,00 plecare spre Regensburg cu oprire in  Rothenburg ob der Tauber, este unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din Europa, vechiul oraș imperial bavarez Rothenburg ob der Tauber este considerat unul dintre cele mai atractive orașe din Germania. Obiective turistice care se pot viziona in limita timpului disponibil:Orașul vechi și Rathaus (Primăria), Pereții vechii orașe, unul dintre lucrurile preferate de făcut în Rothenburg este de a lua o jumătate de oră sau așa de mers pe jos în jurul orașului Pereții vechi., Plönlein fără îndoială cel mai pitoresc loc într-un oraș extrem de frumos, Plönlein arată ca ceva dintr-o carte de basm.  Biserica Sf. Iacob (Kirchengemeinde St. Jakob). Finalizată în 1485, se consideră a fi una dintre cele mai frumoase biserici din Germania, Grădina Castelului (Burggarten), Casa constructorului (Baumeisterhaus), turnul Klingentor construit  între 1395 și 1400, strazile Spitalhof și Spitaltor. Plecare spre Regensburg, cazare hotel 3*.

Ziua 6/ joi

Mic dejun

Ora 8,00 plecare spre Timisoara. Sosire seara tarziu. 

Tarif 695 €/ pers/ loc in camera dubla sau tripla

Tariful include:

-1 noapte de cazare zona Nurnberg  hotel 3 *

-3 nopti cazare la aprox 60 km de Amsterdam  hotel 4 *

-1 noapte de cazare in zona Regensburg hotel 3 *

-masa mic dejun

-transport autocar

-ghid insotitor

 Tariful nu include:

-intrarile la obiectivele turistice(casa Durrer 5€/pers, croaziera pe canalele Amsterdam-lui aprox 20 €/pers, intrarea la gradinile din Keukenhof, 17 €/pers, Card  Zaanse Schans 15 €/pers, intrarea la Muzeul Van Gogh 19 €/pers )

-masa de pranz si cina

-asigurarea medicala si storno

-supliment de single 340 €

 

  Nota*;

-Tariful a fost calculat pentru un grup de 30 de persoane platitoare. In cazul unui numar mai mic de persoane tariful se recalculeaza.

Ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

Rezerva acum

You must agree to the conditions for processing your personal data.