; &ev=PageView&noscript=1 />

Circuit Olanda - Germania

Festivalul Lalelelor - Parada Florilor

3
 
Transport
Perioada 30.04-06.05.2024
Tarif
de la
 
825
persoană/pachet

 

FANTASY TRAVEL

va propune: 

Petrece 1 mai si Pastele in circuit  Olanda - Germania

 Festivalul Lalelelor -Parada Florilor  

Perioada 30.04-06.05.2024

 

Atractiile circuitului:

  • Muzeul Durrer din  Nurnberg,
  • Parcul de lalele Keukenhof,
  • Kasteel de Haar (Castelul de Haar)  cel mai mare castel din Olanda,
  • Muzeul Van Gogh,
  • Morile de vant din Zaanse Schans, Bloemenmarkt-unica piata plutitoare de flori din lume,
  • Tur cu vaporasul pe canalele Amsterdamului,
  • Orasul medieval Rothenburg ob der Tauber

 Ziua 1/ marti 

Plecare la ora 6.00 de la AMG pe traseul Timisoara-Nurnberg. Sosire seara in Nurberg unde putem face un tur panoramic. Cazare zona Nurnberg hotel 3*/

Ziua 2/ miercuri

Mic dejun . In limita timpului disponibil vizitam Durrerhaus. Casa lui Albrecht Durer sau Albrecht-Durer Haus este un muzeu dedicat celui care a fost pictorul si gravorul german Albrecht Durer (1471-1528), acesta fiind caminul in care artistul renascentist a trait incepand cu anul 1509 pana la moartea sa, in 1528. Aceasta cladire superba, ce ilustreaza intocmai specificul arhitecural german. Casa pictorului si gravorului se afla in nord-estul orasului Nurnberg din Germania, mai cu seama in Altstadt, langa Castelul Kaiserburg. Si nu degeaba casa artistului este vizitata de mii de turisti an de an, Albrecht Durer fiind considerat unul dintre cei mai importanti si influenti artisti ai Renasterii din nordul Europei.Plecare spre Amsterdam. Sosire dupa amiaza. Cazare hotel zona Amsterdam. Tur de noapte cu vaporasul pe canalele Amsterdamului, aprox 90 minute.

Faimoasele canale au fost construite in secolul 17, pentru a controla debitul raului Amstel si pentru a adauga hectare de uscat orasului.  

Ziua 3/ Joi

Mic dejun Ora 8.30 Plecare spre Keukenhof, situat pe la jumatatea distanței dintre Amsterdam și Haga, într-un orașel mic numit Lisse, Olanda, cunoscut și ca Grădina Europei, este cea mai mare grădină de flori din lume. Parcul Keukenhof este deschis în fiecare an, începând din ultima săptămână a lunii martie și până în mai. Parcul a fost ideea primarului din Lisse, din 1949, care a dorit să aibă o expoziție florală unde cultivatorii din toată Europa să poată vedea cei mai stranii hibrizi posibili. Pe o suprafață de 32 de hectare, înfloresc milioane de lalele. Dupa vizitarea parcului, plecam spre Kasteel de Haar (Castelul de Haar)  cel mai mare castel din Olanda, situat chiar in afara orasului Utrecht si la o jumatate de ora de mers cu masina de la Amsterdam. De Haar are tot ceea ce iti doresti de la un castel, si anume turnuri, turele, santuri, porti si poduri suspendate. Castelul este, de asemenea, adapost pentru multe obiecte de arta. Langa castel puteti gasi o capela romantica, precum si parcuri si gradini minunate. Castelul de Haar este unul dintre cele mai luxoase castele din Europa. O alta atractie care  se poate vizita este Bloemenmarkt, singura piata plutitoare de flori din lume. Piata de flori (Bloemenmarkt), aflata intre Muntplein si Koningsplein, pe malul sudic al canalului Singel. Prima atestare a pietei a avut loc in secolul XIX, atunci cand negustorii din toate colturile lumii aduceau tot felul de plante pentru a le vinde in Amsterdam. Fara a mai debarca, acestia isi vindeau produsele direct din ambarcatiuni, ancorandu-le la marginea canalelor care strabat orasul. Incet, incet, acest obicei s-a transformat intr-o certitudine iar ambarcatiunile s-au transformat in pontoane plutitoare, unde se vand toate florile din lume. Cazare hotel 3*

Ziua 4/ Vineri

Ora 8,30 Plecare spre Morile de vant din Zaanse Schans , satul muzeu al breslelor, este situat pe malul raului Zaan, langa localitatea Zaandijk, la o aruncatura de bat de Amsterdam, mai exact la 20 de km nord est. Pe vremuri in acest sat, care in prezent numara vreo 40 de case, existau mai mult de 700 de mori de vant, ce formau un centru de productie industriala a zonei. Actual mai exista aici doar 6 mori de vant, inca functionale,ce au fost conservate intr-o stare buna si pot fi vizitate si la interior. Acestea l-au inspirat atat de profund pe Claude Monet, incat artistul a declarat: “Aici este suficient cat sa pictezi intr-o viata”. Cazare hotel 3*

Ziua 5/ sambata

Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Muzeului Van Gogh este locul in care este expusa cea mai mare colectie de tablouri si scrisori apartinandu-i artistului. Gazduit de o cladire cu patru etaje proiectata de catre Gerrit Rietveld in anii ’70, muzeul este una dintre cele mai cautate atractii turistice din Amsterdam.

Timp liber in Amsterdam. Cazare hotel 3* in zona.

Ziua 6/ duminica

Mic dejun

Ora 8,00 Plecare spre Regensburg cu oprire in Rothenburg ob der Tauber, este unul dintre cele mai bine conservate orașe medievale din Europa, vechiul oraș imperial bavarez Rothenburg ob der Tauber este considerat unul dintre cele mai atractive orașe din Germania. Obiective turistice care se pot viziona in limita timpului disponibil: Orașul vechi și Rathaus (Primăria), Pereții vechii orașe, unul dintre lucrurile preferate de făcut în Rothenburg este de a lua o jumătate de oră sau așa de mers pe jos în jurul orașului Pereții vechi., Plönlein fără îndoială cel mai pitoresc loc într-un oraș extrem de frumos, Plönlein arată ca ceva dintr-o carte de basm.  Biserica Sf. Iacob (Kirchengemeinde St. Jakob). Finalizată în 1485, se consideră a fi una dintre cele mai frumoase biserici din Germania, Grădina Castelului (Burggarten), Casa constructorului (Baumeisterhaus), turnul Klingentor construit  între 1395 și 1400, strazile Spitalhof și Spitaltor. Plecare spre Regensburg, cazare hotel 3*

Ziua 7/  luni

Mic dejun

Ora 8,00 plecare spre Timisoara. Sosire seara tarziu. 

 

 

 

Tarif 825 €/pers./loc in camera dubla sau tripla 

 

Conditii rezervare: avans  250 Euro/pers, la rezervare! Diferenta cu 30 zile inainte de plecare.

Tariful include:

-1 noapte de cazare zona Nurnberg  hotel 3 *

-4 nopti cazare  in zona  Amsterdam  hotel 3 *

-1 noapte de cazare in zona Regensburg hotel 3 *

-masa mic dejun

-transport autocar

- insotitor de grup din partea agentiei

Tariful nu include:

-intrarile la obiectivele turistice :casa Durrer 5€/pers, croaziera pe canalele Amsterdam-lui aprox 20 €/pers, intrarea la gradinile din Keukenhof, 17 €/pers, Card  Zaanse Schans 15 €/pers, intrarea la Muzeul Van Gogh 19 €/pers

Tarifele sunt aproximative, posibil ca pana la plecare sa se modifice!

-masa de pranz si cina

-asigurarea medicala si storno

-supliment de single 390 €

 

Nota*

*Tariful a fost calculat pentru un grup de 35 de persoane platitoare.

*In cazul unui numar mai mic de persoane tariful se recalculeaza sau se reprogrameaza excursia.

*In momentul semnării <<Contractului de prestări servicii turistice>>, turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti.                                                         

*Ne rezervam dreptul de a recalcula tariful, in cazul cresterii semnificative a preturilor carburantilor, fata de momentul cand a fost lansat programul.             

 

*Clasificarea pe stele a unităților de cazare este făcută în conformitate cu standardele din țara respectivă.                                                               

*Ghidul are voie sa modifice programul turistic fara a schimba structura acestuia. 

 

Informatii precontractuale Fantasy Travel conform OG 2/2018

Formular de informare a calatorului pentru contractele privind pachete de servicii de calatorie

 Combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in intelesul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative.

Prin urmare, veti beneficia de toate drepturile ce rezulta din legislatia Uniunii Europene care se aplica pachetelor turistice. Societatea Fantasy Travel SRL va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

In plus, conform legislatiei, societatea Fantasy Travel SRL detine protectie pentru a va rambursa platile in cazul in care devine insolventa si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra.

 Drepturi principale in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018

- Calatorii vor primi toate informatiile esentiale privind pachetul anterior incheierii contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

- Exista intotdeauna cel putin un comerciant care raspunde pentru executarea corespunzatoare a tuturor serviciilor de calatorie incluse in contract.

- Calatorilor li se pune la dispozitie un numar de telefon de urgenta sau detaliile unui punct de contact unde pot lua legatura cu agentia de turism organizatoare sau cu agentul de turism.

- Calatorii pot transfera pachetul unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unor costuri suplimentare (dupa caz).

- Pretul pachetului poate fi marit numai daca cresc costurile specifice (de exemplu, preturile carburantilor) si daca acest lucru este prevazut in mod expres in contract, si in orice caz nu mai tarziu de 20 de zile inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in care cresterea pretului este mai mare de 8% din pretul pachetului, calatorul poate inceta contractul. In cazul in care agentia de turism organizatoare isi rezerva dreptul de a creste pretul, calatorul are dreptul la o reducere de pret daca apare o scadere a costurilor relevante.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare si pot obtine rambursarea integrala a oricaror plati in cazul in care oricare dintre elementele esentiale ale pachetului, altul decat pretul, s-a modificat in mod semnificativ. In cazul in care, inainte de inceperea executarii pachetului, comerciantul raspunzator de pachet anuleaza pachetul, calatorii au dreptul la rambursare si, dupa caz, la o despagubire.

- Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, inainte de inceperea executarii pachetului, in circumstante exceptionale, de exemplu in cazul unor probleme grave de securitate la destinatie care sunt susceptibile de a afecta pachetul.

- In plus, calatorii au posibilitatea de a inceta contractul in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului, in schimbul achitarii unei penalitati de incetare adecvata si justificabila.

- In cazul in care, dupa inceperea executarii pachetului, elemente importante ale pachetului nu pot fi executate astfel cum s-a convenit, vor trebui oferite calatorului servicii alternative corespunzatoare, fara a implica plata unor costuri suplimentare. Calatorii pot inceta contractul fara plata unei penalitati de incetare, in cazul in care serviciile nu sunt executate in conformitate cu contractul si acest fapt afecteaza in mod substantial executarea pachetului, iar agentia de turism organizatoare nu remediaza problema.

- Calatorii au de asemenea dreptul la o reducere a pretului si/sau la plata unor despagubiri pentru daune in cazul in care serviciile de calatorie nu sunt executate sau sunt executate in mod necorespunzator.

- Agentia de turism organizatoare trebuie sa ofere asistenta in cazul in care calatorul se afla in dificultate.

- In cazul in care agentia de turism organizatoare intra in insolventa, platile vor fi rambursate. In cazul in care aceasta intra in insolventa dupa inceperea executarii pachetului, iar transportul este inclus in pachet, repatrierea calatorilor este garantata. SC Alltur SRL a contractat protectia in caz de insolventa cu OMNIASIG VIENNA INSURAMCE GROUP SA. Calatorii pot contacta aceasta entitate sau, dupa caz, autoritatea competenta (Bucuresti, Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, 011822, telefon 021.405.74.20, fax 021.311.44.90, e-mail: office@omniasig.ro, web: www.omniasig.ro) in cazul in care serviciile sunt refuzate din cauza insolventei Fantasy Travel SRL.

In sensul prezentului formular prin agentie de turism organizatoare se intelege agentia de turism organizatoare stabilita pe teritoriul Romaniei sau agentia de turism intermediara stabilita pe teritoriul Romaniei, care cumpara in mod direct pachete de la o agentie de turism organizatoare care nu este stabilita in Romania, dupa caz, conform art. 14 din Ordonanta Guvernului nr. 2/2018.

In cazul prevederilor referitoare la insolventa, agentia de turism organizatoare este cea dintr-un alt stat membru UE sau din Romania, dupa caz.

 Ordonanta Guvernului nr. 2/2018: https://www.anat.ro/wp-content/uploads/2018/08/OG-2_2018.pdf

 

CARACTERISTICI GENERALE ALE SERVICIILOR DE CALATORIE

Informatii importante cu privire la comanda de rezervare

 In conformitate cu legislatia in vigoare, Agentia FANTASY TRAVEL are obligatia sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

Renuntarea

Puteti sa va retrageti din contractul de calatorie oricand inainte de inceperea calatoriei. Renuntarea la contract necesita din partea dumneavoastra o declaratie in scris transmisa agentiei. Va recomandam sa transmiteti declaratia de renuntare a contractului pe un suport informatic durabil.

In acest caz noi pierdem dreptul asupra tarifului calatoriei, drept urmare in schimb, putem sa va solicitam o despagubire rezonabila (conform contract cadru de comercializarea pachetului de servicii turistice), in masura in care retragerea din contract nu ni se datoreaza noua sau circumstantelor extraordinare aparute la destinatia stabilita sau in imediata apropiere si care pot afecta in mod negativ desfasurarea calatoriei sau transportul persoanelor la destinatie.

 Incheierea unei asigurari pentru acoperirea costurilor in cazul renuntarii la calatorie

Va atragem atentia asupra faptului ca majoritatea tarifelor practicate de catre agentia noastra nu includ asigurarea pentru anularea calatoriei si/sau medicala (asigurare storno si asigurare pentru intreruperea calatoriei). Renuntarea la calatorie inaintea inceperii sau intreruperea calatoriei, genereaza costuri de stornare si/sau alte costuri suplimentare pentru intoarcerea in tara, din acest motiv va recomandam sa incheiati un pachet de asigurari speciale valabile pentru diverse cazuri neprevazute, de accident, boala sau deces.

Mobilitate redusa

Persoanele cu mobilitate redusa pot beneficia de serviciul de calatorie rezervat doar in anumite conditii. In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la caracterul adaptabil al serviciilor de calatorie pentru persoanele cu mobilitate redusa, va rugam sa ne contactati in acest sens.

In cazul unei astel de rezervari, confirmarea trebuie sa includa echipamentele, utilitatile si materialele auxiliare accesibile persoanelor cu handicap, pe care dumneavoastra le-ati solicitat si care sunt garantate de catre partenerul local contractual al agentiei.

 Raspunderea contractuala

FANTASY TRAVEL SRL este in totalitate raspunzatoare pentru prestarea regulamentara a tuturor serviciilor de calatorie prevazute in contract si este obligata in baza Ordonanta Guvernului nr. 2/2018 sa acorde asistenta calatorului in cazul in care acesta se afla intr-o situatie dificila.

 Asistenta in timpul calatoriei

Odata cu documentele de calatorie veti primi si datele de contact corespunzatoare.

Veti avea intotdeauna un numar de telefon de urgenta pe care il puteti apela in caz de nevoie.

 Reclamatii la destinatie

Aveti obligatia de a aduce la cunostinta reprezentantului nostru de la fata locului reclamatia dumneavoastra, odata cu transmiterea ei catre agentie. Reprezentantul nostru local are sarcina de a remedia deficientele, in masura posibilitatilor. Cu toate acestea, reprezentantul local nu este autorizat sa valideze eventualele pretentii. Acestea vor fi solutionate prin agentie, dupa caz.

 Cesiunea contractului

 

Participantul la calatorie poate cesiona (transfera) unei alte persoane contractul pentru pachetul de servicii de calatorie, intr-un termen rezonabil si tinand cont de eventualele costuri suplimentare generate de cesiune, daca si in masura in care aceasta este posibila.

Rezervă acum!

Pentru a putea continua cu cererea este necesar să acceptați termenii și condițiile.