Weekend la Budapesta & Piata de Craciun!

Plecare din Timisoara si Arad!

3
 
Transport
Perioada 23.11-24.11.2019
Tarif
de la
 
70
persoana/sejur

Ziua 1

Plecare din Timisoara ora 6,00 din fata cladirii Adam Muller Gutenbrunn. Sosire in cursul diminetii in Budapesta. Obiective turistice propuse pentru a se vizita : Catedrala Sfantul Stefan, Piata Millenium, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal, Muzeul de arte frumoase, Vaci Utca-principala strada comerciala, Opera din Budapesta.

 Vizitarea Pietei de Craciun. Pe malul Dunarii se deschide anual Piata de Craciun, in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun si nu peste mult timp poate chiar o va intrece.  Cazare Budapesta.

 Optional cina si croaziera pe Dunare (optiunea se va face in agentie la inscriere si functie de numarul de participanti se va realiza croaziera, tarif aproximativ 40 € ). Ne bucuram de imagini magnifice ale Budapestei noaptea: Parlamentul inundat de lumina, Citadela de pe  muntele Gellert, podurile peste Dunare.

 Ziua 2:

Mic dejun . Se viziteaza Marea Sinagogă, declarată cea mai frumoasă sinagogă din lume și a doua ca mărime, după cea din New York si Castelul Vajdahunyad. Castelul Vajdahunyad este un castel situat în Parcul Orașului din sectorul XIV al Budapestei, Ungaria. El a fost construit între 1896 și 1908 ca parte a Expoziției Milenare, prin care s-au sărbătorit 1000 de ani de la Așezarea maghiarilor în Bazinul Panonic în anul 896.

Timp liber pentru cumparaturi. Plecare spre Timisoara.

Tarif 70 € /pers

Tariful include :

- 1 noapte cazare hotel de 3 * camere de 2 si 3 paturi

-mic dejun,

-transport autocar,

- insotitor de grup.

Tariful nu include:

-intrarile la obiectivele turistice care se viziteaza

- Optional cina si croaziera pe Dunare (optiunea se va face in agentie la inscriere si functie de numarul de participanti se va realiza croaziera, tarif  aproximativ 40 € )

- supliment single 25 euro

 

ACTE NECESARE:

- minorii sub 18 ani neinsotiti de parinti trebuie sa aibe acordul notarial al parintilor .

 Nota:

Tariful  este valabil pentru grup de minim 40  pers platitoare  In cazul in care vor fi mai putini participanti, tariful  se recalculeaza.

Ghidul are voie sa modifice programul turistic fara a schimba structura acestuia

Rezerva acum