Piata de Craciun la Szeged!

Plecare din Timisoara!

 
Transport
Perioada 14.12.2019
Tarif
de la
 
1931
persoana/sejur

 

Data de plecare

14 decembrie 2019

Fantasy Travel propune o excursie de o zi la Szeged, cu ocazia Pietei de Craciun pentru a  ne bucura de atmosfera de sarbatoare si pentru savura delicioasele preparate locale . Atmosfera va fi pe măsură, prestigiosul eveniment oferind, pe lângă bunătăţi, o serie de programe artistice şi de divertisment, concursuri, spectacole de muzică.


Bucate alese, de la gulaş până la cârnaţi ungureşti, caşcaval în felurite arome care să meargă de minune cu o cană de vin, prăjiturele sau plăcinte făcute de mâinile iscusite ale gospodinelor maghiare, toate acestea şi multe altele vă aşteaptă în oraşul Szeged. 

Plecare din Timişoara sâmbătă dimineata, ora 9:00, 14 decembrie 2019, din fata  casei   Adam Muller Gutenbrunn.

Ne îndreptăm spre Szeged pe traseul Timisoara- Cenad- Szeged.
Ne familiarizăm cu oraşul prin intermediul unui tur pietonal. Obiectivele turistice pe care le vom admira: Palatul Grof, Primăria, Sinagoga Nouă, Palatul Reok, Universitatea de Ştiinţe Attila Jozsef, Turnul Sfântul Dumitru, Domul, Biserica Votivă, Biserica Ortodoxă Sârbă, Teatrul Naţional. Imaginea actuală a orașului Szeged este definită de construcțiile ridicate  după Marele Potop în 1879, în spiritul Art Nouveau, și ca rezultat Szeged a devenit un oraș al palatelor. Incepem plimbarea noastra din Piaţa Dóm. Marimea Pietii Dóm se potriveste cu marimea Pietii San Marco din Venetia, 12000 metri patrati.  Vizitam Biserica si ne bucuram de spectacolul oferit de marionetele  CEASULUI MUZICAL.   Aici se organizeaza una din pietele de Craciun din oras. Vom continua periplul de arome si culori pana dupa inserat.

In jurul orei 17-18:00 parasim atmosfera pietei in favoarea unui moment de shopping la unul din supermarket- urile orasului, unde  ne bucuram de ofertele de sezon la Szeged Plaza. La ora 20.00 ne îmbarcăm în autocar pentru întoarcerea acasă, unde vom ajunge în jurul orei 22,00.

Tarif: 95 lei/persoana

Servicii incluse:

- Transport autocar

- ghid insotitor din partea agentiei

Tariful nu include:

- intrarile la obiectivele turistice

- cheltuielile personale

Tariful este calculat pentru un grup de 40 platitori.

Rezerva acum

You must agree to the conditions for processing your personal data.