; &ev=PageView&noscript=1 />

Excursie Austria Inferioara / Payerbach

Cumparaturi la Parndorf si relaxare la munte !

3
 
Transport
Perioada 25.10-27.10.2019/3 zile/2 nopti
Tarif
de la
 
170
persoana/sejur

 

 

 

Excursie in Austria Inferioara  

 

Cumparaturi la Parndorf si relaxare la munte !

 

Incerca cu noi bucataria austriaca!!!

 

Perioada 25.10-27.10.2019/3 zile/2 nopti

 

Timisoara-Parndorf-Payerbach-Semmering

 

 

 

Austria Inferioară se prezintă cu latura ei muntoasă. Regiunea din jurul masivelor Schneeberg şi Rax, respectiv Semmering a constituit oaza principală de prospeţime pentru societatea vieneză încă de la mijlocul secolului    al 19-lea.

  În Kaiserbrunn lângă Reichenau exista un izvor renumit care asigură de peste 100 ani apa de munte pentru Viena, aflată la mare depărtare.

  O mare  acţiune de pionierat a fost îndeplinită la mijlocul secolului al 19-lea de către Karl Ritter von Ghega cu construcţia primei linii de cale ferată prin munţii Semmering. Acest ansamblul se compune din viaducte, poduri şi tuneluri şi a fost încadrat ca Patrimoniu cultural mondial UNESCO  în 1999.    

 

 

 

 

 Ziua 1, vineri

Plecare din Timisoara la ora 6,00 pe traseul Budapesta-Parndorf-Payerbach. Facem o oprire la outletul de la Parndorf pentru cumparaturi. Plecare spre Payerbach, cazare  si optional cina la hotel 3*

Ziua 2 sambata. Mic dejun

La ora 8.00 plecare spre Raxalpe si urcare cu telecabina pe varful Raxalpe - 1700 m altitudine, de unde se poate admira intreaga zona si facem o plimbare placuta (aproximativ 30 minute) la unul din refugiile montane – Ottohaus.  Intoarcere la Payerbach la gara, de unde plecam  cu trenul spre statiunea montana Semmering. Dupa o plimbare cu trenul prin munti si viaducte (Calea ferată traversează 14 tuneluri printre care unele au până la 1.512 m lungime, 16 viaducte, unele cu două nivele, peste 100 de poduri arcuite din piatră)

coboram in gara din Semmering unde vom fi preluati de autocar. Vizitam statiunea montana dupa care  ne intoarcem la Payerbach. Pe traseu vizitam biserica Maria Schutz. 

Cazare si optional cina la hotel 3*

Ziua 3. Duminica. Mic Dejun.

Plecare spre orașul Eisenstadt, capitala landului Burgenland orașul natal al geniului compozitor Joseph Haydn, prezent în fiecare bucățică de suflet a orașului, numele compozitorului este întâlnit la Biserica Haydn (Bergkirche), la mausoleul Haydn, dar și în casa Haydn, aranjată în stil baroc

Orașul Eisenstadt este situal la 182 de metri de nivelul mării și este înconjurat de crestele munților Leitha. Din acest motiv, clima perfectă te lasă să descoperi păduri dese, livezi de piersici, caise și migdale și, bijuteria orașului, o vastă vie de struguri din care te poți delecta cu cele mai fine vinuri!

 

Vinurile specifice zonei Burgenland te ademenesc cu o gamă extraordinară de soiuri pe care nu le mai poți găsi în nicio altă parte a Austriei!

In Eisenstadt vizitam palatul Esterhazy

 

Palatul  a fost construită la sfârșitul secolului al XIII-lea și a intrat în proprietatea familiei maghiare Esterházy în 1622. Sub Paul I, primul prinț Esterházy de Galántha , moșia a fost transformată într-un castel baroc, care a rămas reședința principală și centrul de administrare al familiei. de peste 300 de ani.

 

Viziteaza si plimba-te cu noi:

-Parndorf pentru cumparaturi

-cu trenul Semmeringbahn in statiunea de ski Semmering

-cu telecabina pe Raxalpe

-in palatul Esterházy din Eisenstadt

Tarif  170 € /pers

Tariful include:

-2 nopti cazare hotel de 3*Superior  loc in camera dubla sau tripla

-masa mic dejun

-transport autocar clasificat conform normelor UE

-insotitor de grup

Tariful nu include:

-asigurarea medicala, 36 lei

-supliment de single 24 €/pers/2 nopti

-bilet tren Semmering  5 €/pers

-cina 40 €/ 2 cine

-bilet telecabina Raxalpe 25 €/pers

-10 € intrarea la palatul Esterhazy

-masa de pranz

-bauturi

ACTE NECESARE:

-pasaport sau carte de identitate

-minorii sub 18 ani neinsotiti de parinti trebuie sa aibe acordul notarial al parintilor si pasaport

Nota

*Tariful a fost calculat pentru un grup de 40  de persoane platitoare.In cazul unui numar mai mic de persoane tariful se recalculeaza.

*Ghidul are voie sa modifice ordinea obiectivelor turistice fara a modifica structura acestora

Conditii rezervare:

60 €  in momentul rezervarii, diferenta cu 20 zile inainte de plecare

Rezerva acum