VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Polinezia Franceza este o colectivitate de insule avand denumirea particulara de tara de peste mari. Este situata in Oceanul Pacific, fiind alcatuita din mai multe insule raspandite de-a lungul unei arii largi din Pacificul de sud, la fel de mare precum partea de vest a Europei.
Insulele Polineziei Franceze sunt impartite in cinci arhipelaguri distincte: Arhipelagul Societatii, Arhipelagul Insulelor Marchize, Insulele Tuamotu, Insulele Australe si Insulele Gambier.
In Arhipelagul Societatii, se afla, printre altele, cateva insule celebre: Tahiti, Bora Bora, Raiatea si Moorea. Tahiti este insula principala, in care se afla si capitala Polineziei Franceze, Papeete. Capitala regiunii, un oras micut a carui populatie depaseste cu putin 100.000 de locuitori, atrage prin farmecul sau aparte. Strazile orasului sunt largi, dominate de arbori tropicali care umbresc cladirile vopsite, preponderent, in alb. Iti recomandam sa vizitezi catedrala Notre-Dame din Papeete. Piata din centrul orasului este un nesfarsit festival al aromelor, al miresmelor si al cantecelor bastinasilor. Nu poti pleca din Marché du Papeete fara a cumpara diverse suveniruri, produse de artizanat, bijuterii din perle sau scoici.

Destinatii - Polinezia Franceza

Bora Bora

Bora Bora

Moorea

Moorea

Tahiti

Tahiti

Oferte - Polinezia Franceza