Praga-Orașul celor 100 de turnuri

Plecare din Timisoara 02.12-05.12.2021

3
 
Transport
Perioada 02.12-05.12.2021
Tarif
de la
 
210
pachet

Praga – o așezare de peste 1000 de ani, are un farmec ieşit din comun, bucurându-se de renumele de a fi un oraș monumental, fapt atestat de măgulitoarele epitete care i-au fost atribuite: Oraşul de aur, Oraşul regal, Cetatea celor 100 de turnuri, Coroana lumii. Pentru acest an, am pregătit trei excursii, în lunile mai, octombrie, decembrie, în care ne vom bucura de minunile Orașului Magic.

Ziua 1: Plecare din Timișoara pe ruta Budapesta – Praga. Sosire în Praga. Cazare la hotel de 3*.

Ziua 2: Mic dejun. Se preconizează vizitarea următoarelor obiective:

·           în cartierul Stare Maesto – Oraşul vechi: Ceasul Astronomic, Catedrala Lady of Tyn, Podul Carol, Universitatea Carol;

·           în cartierul Mala Strana/Hrad – Cartierul Mic – cel mai romantic şi cu o deosebită arhitectură: Mănăstirea Loreta, Castelul din Praga – Hradul, Catedrala Sfântul Vit, celebra Uliţă de Aur;

·           în cartierul Nove Mesto - Oraşul Nou: Piaţa Vaclav cu Muzeul Naţional, Teatrul Naţional, Primăria Oraşului Nou. Cazare la hotel 3*.

Ziua 3: Mic dejun. Program liber în Praga - plimbare pe Uliţa de Aur, plimbare cu trăsura în împrejurimi, vizitarea mănăstirii Loreta şi a Catedralei Sf. Vit - sau excursie opțională (cu autocarul) la Karlovy Vary, staţiune balneoclimaterică renumită pentru cele 12 izvoare termale, clădiri şi colonade istorice. Cazare la hotel de 3*.

Ziua 4: Mic dejun. Plecare spre Timişoara.

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Tarif 210 eur/pers

 

           •       transport autocar omologat curse externe;

       cazare 3 nopți cu mic dejun la hotel 3* în Praga;

    însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei

• intrări la obiectivele turistice;

• excursia la Karlovy Vary: 25 eur/pers.;

• asigurare medicală/storno;

• supliment single 60 eur.

ACTE NECESARE:

paşaport original sau carte de identitate;

cazier judiciar pentru însoțitorul de grup de copii;

pentru copiii sub 18 ani – declarație notarială de la ambii părinți, după caz

 Notă: Tariful este calculat la un grup de minimum 40 persoane. Suplimentul pentru grup 20-30 persoane – 40 eur, 30-39 persoane - 30 euro. Turiștii vor fi înștiințați de acest supliment cu 7 zile înainte de plecare. Locurile în autocar sunt repartizate în funcție de data înscrierii.

Rezerva un loc

You must agree to the conditions for processing your personal data.