; &ev=PageView&noscript=1 />

Voivodina: Subotica și lacul Palic!

Plecare din Timisoara!

 
Transport
Perioada 20.04.2024
Tarif
de la
 
3489
persoana/sejur

Plecare dimineata de la Adam Mueller Guttenbrunn din Timisoara si ne indreptam spre frumosul Lac Palic pe traseul Timisoara – Jimbolia – Mokrin- Subotica - Palic.

Prima oprire o vom avea in Subotica, bijuteria Art Noveau a Serbiei. Facem o scurta vizita la Primarie unde admiram turnul cu ceas privit printre stropii jucausi ai fantanii arteziene.

Pornim apoi pe un traseu pietonal pe stradutele cochete. Trecem pe langa ceasul solar si ne bucuram de detaliile arhitecturale ale Bibliotecii orasului. Incepand cu Teatrul National continuam plimbarea pe Korzo, printre palatele interbelice.

Ne oprim pentru un scurt salut in fata statuii lui Matei Corvin, care ne asteapta in fata intrarii in curtea Palatului de turta dulce ridicat de  binecunoscutul architect Ferenc Raichle pentru el si familia sa. Daca am obosit deja, putem savura o cafea sarbeasca in terasa minunata din curtea palatului .

Ne continuam plimbarea spre frumoasa Sinangoga.

De aici ne vom continua plimbarea cu autocarul pana la Lacul Palic  unde ne vom bucura de timp liber in statiune, ne plimbam pe aleile Parcului Eroilor, ne putem aminti de bucuriile copilariei la Zoo Palic, facem o plimbare pe lac cu hidrobicicleta, ori doar admiram frumoase casute de vacanta vegheate de sub palaria turnului de apa .

Seara ne imbarcam in autocar si ne vom indrepta spre Timisoara.

Tarif: 170 lei/persoana

Tariful include:

- ghid insotitor;

- transport cu autocarul.

Tariful nu include:

-          Intrarile la obiectivele turistice;

-          Alte cheltuieli.

Tariful este valabil pentru 40 platitori.

Rezerva acum