VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Cu o lunga traditie turistica inaugurata in 1843, Rimini ramane una din destinatiile preferate de italieni si de foarte multi europeni in sezonul estival. Cu un amplasament privilegiat, pe tarmul Marii Adriatice, la rascrucea unor importante cai de comunicatie, Rimini isi datoreaza faima pentru frumusetile naturale, pentru vestigiile istorice, pentru patrimoniul arhitectural, cultural si gastronomic.
Dispune de 15 km de litoral, cu plaje largi (40 - 200 m). Turistii beneficiaza de peste 1300 de hoteluri si pensiuni cu aproape 53 000 de locuri de cazare.
Posibilitatile de distractie si recreiere sunt practic nelimitate: cinematografe, teatre, restaurante, baruri, discoteci, sali de joc, centre de cultura si educative, parcuri tematice si de divertismant, piscine, terenuri de golf, stadioane, amenajari si dotari pentru sporturi nautice, stadioane, centre de relaxare si tratament.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.