VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Roma este cel mai mare si mai important oras al Italiei, un centru economic si cultural, un orasimpanzit de monumente istorice lasate de trecerea vremii si care are de oferit cate ceva pentru toate gusturile.
Orasul Etern, Orasul celor Sapte Coline, La Dolce Vita, toate aceste sintagme trimit la un singur oras: Roma - un centru cultural, religios si de putere pe parcursul a milenii intregi. Vizitat de milioane de turisti in fiecare an, principalele atractii turistice ale Romei sunt Colosseumul, Panteonul, Vaticanul si sutele de biserici si monumente istorice.
Roma este strabatuta de la nord la sud de raul Tibru, iar pe malul stang al acestuia se afla faimoasele sapte coline: Capitoliu - 50 m, Quirinal - 52 m, Viminal - 56 m, Esquilin - 53 m, Palatin - 51 m, Aventin - 46 m si Celian - 50 m. Orasul poate fi impartit pe districte, centrul istoric - adica zonele Roma Veche si Colosseo - alcatuind un procent mic din intreaga suprafata a Romei.
In partea moderna a orasului se regasesc marile hoteluri, centrele de shopping si restaurantele aliniate pe strada Via Veneto. In aceasta parte a orasului puteti vizita Fontana di Trevi, Zidurile Aureliene, Manastirea Capucinilor, Le Quattro Fontane, Palazzo Massimo, Baile lui Diocletian, palatul si piata Barberini, palatul Quirinal si cateva biserici interesante.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.