VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
    Rusia este un taram al superlativelor - cea mai mare tara din lume, cea mai mare rezerva de gaz natural si a doua producatoare de petrol, patria celor mai lungi cai ferate din lume, cel mai aglomerat sistem de metrou si unul dintre cele mai vechi, mari si adanci lacuri, Baikal. Rusia are si statiuni de litoral, iar Kremlinul si cupolele acoperite de zapada ale catedralei sale reflecta puterea si misticismul acestei natiuni nordice.
Generozitatea, jovialitatea si ospitalitatea locuitorilor compenseaza raceala climei. Cei care au supravietuit  despotilor, de la Ivan cel Groaznic la Stalin, au mare grija sa-si tina caminul departe de lipsuri si isi captusesc camara cu dulceturi, muraturi si deserturi. Anii grei din ultima perioada i-au calit pe locuitori, iar studentii de astazi ai Rusiei stiu mai multe despre limbi straine si piata financiara decat multi dintre colegii lor din occident.
Pentru cei mai multi, Rusia este reprezentata de doua mari orase - Moscova si Sankt Petersburg. Aceste destinatii reprezinta sufletul fostei Rusii imperiale. In Moscova puteti vizita vechi biserici traditionale si foatareata Kremlin, iar in Sankt Petersburg va asteapta principalele atractiiale tarii. Insa sunt si multe altele de vazut in Rusia, o tara care se extinde pe 11 zone orare si doua continente. Pe acest teritoriu se afla lacuri, rauri si paduri ce misuna de viata, cel mai inalt varf din Europa si vulcani ce inspira teama. Clima tarii variaza de la continentala umeda in majoritatea Rusiei europene, subarctica in Siberia si polara in nordul indepartat.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.