VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Dupa razboiul civil si despartirea de Iugoslavia, Serbia a renascut ca una dintre cele mai "fierbinti" destinatii din Europa de est. Capitala Belgrad are o gama larga de atractii pentru turisti - muzee si galerii excelente, restaurante, cafenele si o viata de noapte animata. Departe de capitala, Novi Sad este un oras incantator, cu un centru elegant si o fortareata pitoreasca, ce priveste peste Dunare. In nordul indepartat, Subotica va ofera arhitectura secesionista si o atmosfera ungara.
Provincia Voivodina aflata la nord de Belgrad are un habitat mlastinos ecxelent pentru numeroase specii de pasari, iar la sud de capitala se afla vai cu vegetatie luxurianta si manastiri ortodoxe izolate. Printre regiunile muntoase ale tarii veti gasi si cateva parcuri nationale.
Societatea sarba s-a dezvoltat pe bazele unei traditii patriarhale puternice, care s-a inchegat in timpul dominatiei otomane si se reflecta si astazi in structurile familiale si guvernamentale. Tara inca este cutreieata de antropologi care culeg povesti populare despre vampiri si stafii.

Destinatii - Serbia

Kopaonik

Kopaonik

Oferte - Serbia