VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
    Daca v-ati dorit vreodata sa vizitati o tara cunoscuta de putini oameni si pe care si mai putini stiu sa o indice pe harta, atunci Slovenia este destinatia ideala. Vzitati aceasta tara cat mai curand, pentru ca in scurt timp aceasta comoara va fi foarte cautata. Cu mai putin de 2 milioane de locuitori, Slovenia este mai relaxanta si mai sofisticata decat orice alta destinatie etichetata ca "Europa de est" si este singura tara care a beneficiat doar de guverne democratice in perioada post-comunista.
Spre deosebire de Croatia sau Bosnia si Hertegovina, Slovenia s-a despartit de Iugoslavia aproape fara varsare de sange. Chiar si cand facea parte din Iugoslavia, era regiunea cea mai prospera, fapt ce a usurat mult tanzitia de la o economie comunista la piata capitalista libera.
Ascunsa intre Alpi si Mediterana, Slovenia a fost binecuvantata cu munti spectaculosi, paduri dese si o portiune din coasta Adriaticii. Capitala Ljubljana este deosebit de pitoreasca si, datorita pozitiei in inima Sloveniei, reprezinta un punct de plecare in excursii in toata tara.

Oferte - Slovenia