VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
    Daca v-ati dorit vreodata sa vizitati o tara cunoscuta de putini oameni si pe care si mai putini stiu sa o indice pe harta, atunci Slovenia este destinatia ideala. Vzitati aceasta tara cat mai curand, pentru ca in scurt timp aceasta comoara va fi foarte cautata. Cu mai putin de 2 milioane de locuitori, Slovenia este mai relaxanta si mai sofisticata decat orice alta destinatie etichetata ca "Europa de est" si este singura tara care a beneficiat doar de guverne democratice in perioada post-comunista.
Spre deosebire de Croatia sau Bosnia si Hertegovina, Slovenia s-a despartit de Iugoslavia aproape fara varsare de sange. Chiar si cand facea parte din Iugoslavia, era regiunea cea mai prospera, fapt ce a usurat mult tanzitia de la o economie comunista la piata capitalista libera.
Ascunsa intre Alpi si Mediterana, Slovenia a fost binecuvantata cu munti spectaculosi, paduri dese si o portiune din coasta Adriaticii. Capitala Ljubljana este deosebit de pitoreasca si, datorita pozitiei in inima Sloveniei, reprezinta un punct de plecare in excursii in toata tara.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.