VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Sorrento este un oras statiune de renume, un oras de lux si de placeri estivale, plasat pe latura de nord a peninsulei sorrentine, chiar vizavi de marele Napoli.
Strazile inguste din centrul orasului, ce reflecta planul vechiului oras roman Surrentum, si numeroasele cladiri ce dateaza de secole bune au facut din Sorrento o destinatie ideala pentru relaxare inca de acum sute de ani, printre numele celebre ce au vizitat aceasta cetate numarandu-se Goethe si Casanova.
Sorrento este orasul nativ al poetului Torquato Tasso. Pe langa multele locuri fermecatoare, aici poti vedea si multe cladiri istorice cu privelisti de neuitat.
Coasta Amalfi, sau Costiera amalfitana in limba italiana, se afla in vestul Italiei si reprezinta o portiune din tarmul sudic al peninsulei Sorrento, intre localitatile Positano si Vietri sul Mare.
Coasta Amalfi include urmatoarele municipalitati - de la vest la est: Vietri sul Mare, Cetara, Maiori, Tramonti, Minori, Scala, Ravello, Atrani, Amalfi, Conca dei Marini, Furore, Praiano, Positano.

Oferte - Sorrento-Coasta Amalfi