VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Spania este destinatia perfecta pentru aventurieri, gurmanzi, dar si pentru iubitorii de arta. De la festivaluri vechi de secole la distractii oferite de insula Ibiza si de la arta si arhitectura maura si romana la Picasso si Juan Miro, calatorii au parte de o diversitate unica. Spania este o tara in continua transformare - caile ferate de mare viteza au cucerit terenul muntos al tarii, iar marile orase sunt dotate cu metrouri si cai ferate moderne, fapt ce confirma dezvoltarea economiei. Insa alaturi de modernitate veti gasi si tinuturi in care timpul pare ca sta pe loc, unde coloanele romane se inalta spre cerul albastru si ruinele turnurilor de veghe arabe pazesc peisajul vast.
Diversitatea geografica poate surprinde turistii care identifica Spania cu plajele si turismul de litoral. In aceasta tara veti gasi de toate, de la campii si vai inverzite, dealuri si munti inzapeziti in nord, la regiuni aproape desertice in sud. In partile de sud si de vest va asteapta plajele cu nisip alb, iar in insulele Canare de origine vulcanica veti gasi plaje cu nisip de culoare neagra. In fiecare an milioane de turisti vin in Spania, tara devenind una dintre cele mai importante destinatii turistice, pe locul trei ca popularitate in Europa.
Cea mai cunoscuta destinatie in Spania este Madrid, un oras care pare sa nu doarma niciodata. Datorita locatiei centrale, Madridul are o retea de comunicatie excelenta cu zonele din provincie. Barcelona este probabil o destinatie preferata de turisti, faimoasa datorita arhitecturii impresionante a arhitectului Gaudi, atmosfera cosmopolitana si plajele cu sporturi nautice.

Destinatii - Spania

Barcelona

Barcelona

Costa Blanca

Costa Blanca

Costa Brava

Costa Brava

Costa Del Sol

Costa Del Sol

Costa Dorada

Costa Dorada

Insulele Baleare

Insulele Baleare

Insulele Canare

Insulele Canare

Madrid

Madrid

Tara Bascilor

Tara Bascilor

Oferte - Spania

pagina 1/4
pagina 1/4