VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Tahiti este un cuvant ce evoca imaginea unui peisaj tropical luxuriant, a apelor de azur din lagunele inconjurate de piscuri vulcanice, a iubirii si a romantismului, a zeitelor blande si a zeilor razboinici. Primii exploratori au dat de veste ca au descoperit raiul pe pamant si nu s-au inselat. Tahiti are cate cev pentru fiecare, fie ca va doriti o vacanta luxoasa sau o experienta rustica. De la stilul eclectic al statiunilor hoteliere sau "pensiuni" autentice, este doar un pas pana la apele cristaline ale Oceanului Pacific.
Dintre toate insulele Polineziei franceze, cele mai cunoscute sunt Tahiti (Arhipelagul Societatii, Insulele Windward) si Bora Bora (Insulele Leeward). Tahiti si insulele sale consta in 118 insule imprastiate pe patru milioane de km patrati. Aceste insule sunt impartite in cinci arhipelaguri distincte, fiecare cu o personalitate unica, oferind peisaje magnifice si atractii diverse:

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.